واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: این پست یک راهنمای کامل از ابزارهاییست که به شما کمک خواهد کرد تا بفهمید دیگران در مورد شما یا سایتتان یا شرکت و تولیداتش در سایت ها، فروم ها و سرویس های اجتماعی چه میگویند؟ مثلا دیروز یک قرار وبلاگی بین دوستان گیلانی بود و این بهانه ای بود تا در فضایی غیرمجازی با دوستان دیدار کنیم.به عنوان مثال ابزارها و سرویس های معرفی شده دراین پست به ما کمک خواهد تا بفمیم که کدامیک از بچه ها در مورد این قرار مطلب نوشته اند.
(فکر میکنم روی نقشه گوگل جایی که نهار خوردیم اینجا بوده ، همچنین شرح دوستان + + +)
۱- جستجو در گوگل:امروزه سرچ در گوگل یک هنر است، به طوری که اگر با تکنیک های جستجوی بهینه در گوگل آشنا نباشید مطمئنا به نتایج مطلبوبی دست نخواهید یافت.در کادر جستجوی گوگل نام دلخواه یا نام های دلخواه (مثلا اسم وبلاگ یا شرکتتان) را وارد کنید و با OR جدا کنید. قسمت option را هم بر روی “Past 24 hours” و “Sort by Date” تنظیم کنید.در این حالت شما می توانید آخرین مطالب ارسال شده در مورد شما در وبلاگ ها ، فروم ها و غیره را بیابید. به عنوان مثال :
۲-Yahoo! Alerts: اگر شما صاحب یک شرکت ، برند ، حرفه یا وب سایت هستید ،یاهو آلارت کمک زیادی به شما خواهد کرد.بعد از ثبت کلمات کلیدی مورد نظر خود در این سرویس ،به محض اینکه در مورد شما (کلمات کلیدی ثبت شده) مطلبی در خروجی سایت ها قرار گرفت از طریق یاهو الارت به شما ایمیل خواهد شد.
۳-Google Alerts:بر خلاف هشدارهای یاهو که شامل منابع اصلی خبر است، هشدارهای گوگل دارای جزئیات بهتری ست.همچنین در صورت انتخاب گزینه “comprehensive” در قسمت type از تنظیمات گوگل آلارت ، شما قادر به دریافت خروجی از طریق فید یا ایمیل خواهید بود.
۴-Facebook Public Search:فیس بوک بیش از ۳۰۰ ملیون کاربر در دنیا دارد،بنابراین می تواند یکی از منابع مهم برای پیدا کردن بازتاب دوستانتان در مورد شما و یا حرفهتان باشد.کلمه کلیدی خود را در کادر جستجوی فیس بوک که در بالا و گوشه سمت چپ صفحه public فیس بوک قرار دارد وارد کنید.از قسمت تنظیمات هم “Posts by Everyone” را انتخاب کنید.این جستجو شامل سرچ در قسمت استاتوس ، لینک و مطالب نوشته شده(note) توسط تمام کاربران فیس بوک خواهد بود.
۵-جستجو در تویتر:برای جستجو در تویتر به این صفحه مراجعه کنید.در این صفحه پارامترهایی برای بهینه شدن جستجوی شما پیشنهاد شده است.به عنوان مثال من با سرچ قرار وبلاگی گیلانی و چند کلمه مشابه دیگر میتوانم به توییت های که در مورد قرار دیروز شد دست پیدا کنم.
۶-Back Tweet:تنها کافیست ادرس لینک مورد نظر را وارد کنید.نتیجه جستجو ، تمامی ِ توییت های شامل لینک شما خواهد بود به عنوان مثال.
۷-Back Type:برخلاف جستجو در موتورهای جستجو که شامل تنها صفحات ایندکس شده در سایت هاست ، back type کامنت های دیگر کاربران در سرویس های مختلف اجتماعی مانند فرندفید و فیس بوک را ایندکس میکند.
۸-Social Mention :این هم یک سرویس مناسب برای جستجو کلمات کلیدی در وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی مثل فرندفید ،تویتر و غیره است.همچنین می توانید از طریق فید یا ایمیل نتایج جستجو را همواره دنبال کنید.
۹-Truveo Video: یک جستجوی کامل میان تمام سرویس های اشتراک گذاری ویدئو و تصویر مانند:یوتیوب ، فلیکر و غیره.این سرویس متعلق به کمپانی AOL می باشد.همچنین نتایج جستجو را میتوانید از طریق فید دنبال کنید.
۱۰-Webmaster Central :یکی از بهترین ابزارها برای یافتن بازتاب مطالب شما.فرض کنید شما وب سایت خود را در Webmaster Central ثبت کرده اید.در قسمت “Your site on the web” -> “Links to your site” می توانید تمام لینک ها و بازتاب های وب سایتتان را مشاهده کنید.همچنین این امکان وجود دارد که جداول را برای آنالیز بیشتر برون بری کرده و در یک فایل اکسل مشاهده فرمایید.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 242]