تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837156653




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

از کم.خوابی رنج می.برید؟ شاید به فناوری معتاد شده.اید!


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: دانش > فناوری اطلاعات - قرن حاضر عصر فناوری.های تازه و تجربه.های بکر است. بازی.های آنلاین، تلفن.های هوشمند و رسا.نه.های اجتماعی به جزیی از زندگی روزمره تبدیل شده.اند، اما ما را دچار افسردگی و اعتیاد به فناوری نیز کرده.اند.









محبوبه عمیدی: از بازی.های آنلاین گرفته تا رسانه.های اجتماعی و تلفن.های هوشمند، فناوری خواه.ناخواه بخشی از زندگی روزمره ما شده است. اما فکر می.کنید نیاز به فناوری و تعامل انسان با جلوه.های گوناگون آن می.تواند اعتیادآور باشد؟ این پرسش مدت.هاست ذهن متخصصان سلامت و قانونگذاران را به خود مشغول کرده است.
به گزارش نیوساینتیست، به زودی یکی از دادگاه.های آمریکا باید به این پرسش پاسخ دهد. ماه گذشته کریگ اسمال.وود 51 ساله که یک خوره بازی.های آنلاین است، به دادگاهی در هاوایی علیه شرکت سازنده بازی Lineage II شکایت کرده است. او مدعی است از سال 2004 تاکنون بیش از 20هزار ساعت از عمرش را برای انجام این بازی صرف کرده و هرگز هشداری مبنی بر اعتیادآور بودن آن دریافت نکرده است. ( هر سال 8800 ساعت است!)
از سوی دیگر گروهی از روان.پزشکان که اخیرا از اسکنر ام.آر.آی برای بررسی تغییرات مغزی تعدادی از بازیکنان بازی آنلاین StarCraft استفاده کرده.اند، می.گویند با تماشای بخش.هایی از این بازی سه منطقه از مغز این افراد نسبت به گروه شاهد فعال می.شود و این نشان.دهنده اعتیاد این افراد به بازی است. این افراد پس از 6 هفته درمان و دریافت یک داروی ضدافسردگی بهبود چشم.گیری داشته.اند.
تحقیق دیگری نشان می.دهد پسران جوان و نوجوان بیشتر علاقمند به بازی.های آنلاین چندکاربره هستند در حالی.که دختران جوان و زنان بیشتر درگیر رسانه.های اجتماعی و پلتفرم.های ارسال پیام.های فوری می.شوند.
رسانه.های تصویری نیز بخش بزرگی از زندگی انسان قرن 21ام را تحت.الشعاع قرار داده.اند و باز هم سنین 16 تا 24 سال از سایر گروه.ها آسیب.پذیر.تر هستند.
ریچارد گراهام که روانپزشک و متخصص روانشناسی نوجوانان و جوانان است، می.گوید: «ما در رنسانس فناوری زندگی می.کنیم، اما هیچ.کدام به درستی نمی.دانیم که فناوری.های تازه چه اثراتی روی ما خواهند داشت. من نمی.گویم فناوری بد است، بر عکس تازه.های تکنولوژی جوانب مثبت بسیاری دارند؛ اما نگران.کننده این است که بر خلاف مواد مخدر، فناوری همیشه و همه.جا در دسترس است».
گراهام معتقد است موفقیت در بازی.های آنلاین به مراتب ساده.تر از موفقیت.های تحصیلی و ورزشی است و به همین دلیل جوانان به این بازی.ها رو می آورند، به خصوص زمانی که یک شکست تحصیلی، ورزشی یا هنری را تجربه کرده باشند.
او کلینیکی برای درمان جوانان معتاد به فناوری تأسیس کرده است. در این درمانگاه آنها یاد می.گیرند چگونه میان زندگی آنلاین و آفلاین تعادل بر قرار کنند و به روابط اجتماعی، تحصیل و سلامت برگردند. پیش از او بیمارستان دیگری در لندن برای بهبود بزرگسالان دایر شده که اغلب مراجعان آن را کارکنانی تشکیل می.دهند که به گوشی های بلک.بری معتاد شده.اند. بزرگ.ترین قربانی اعتیاد بزرگ.سالان ساعات خواب آنها است که با آدرنالین و نوشیدنی.های حاوی کافئین جایگزین می.شود.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 235]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن