واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: رييس اتاق بازرگاني ايران : زمينه حضور شركتهاي وابسته به صنعت برق در بازار هاي بين المللي فراهم مي شود
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز:رئيس اتاق بازرگاني ايران گفت: سنديكاي برق بايد فعاليت هاي خود را در راستاي تقويت ارتباط تشكل ها با اتاق جهت داده و زمينه را براي حضور شركت ها در عرصه هاي بين المللي فراهم كند و در اين راستا مي تواند از تمامي امكانات اتاق بازرگاني بهره مند شود.
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار گروه اقتصادي با شگاه خبرنگاران دانشجويي ايران" ايسكانيوز " نهاونديان رئيس اتاق بازرگاني وصنايع ومعادن ايران با حضور در مجمع عمومي سنديكاي برق ايران ، ارتباط قوي ايجاد شده ميان سنديكاي صنعت برق و اتاق بازرگاني را به فال نيك گرفته و اعلام كرد: اميدواريم كه همه تشكل هاي اقتصادي و صنعتي كشور در كنار يكديگر اتاق بازرگاني ايران را به نماينده تشكل ها بدل كنند.
وي افزود: ما معتقديم كه سياست هاي اصل 44 جز با ايجاد تشكل هاي مدني در بخش خصوصي كه قادر باشند اين مسئوليت را بردوش بگيرند،ممكن نخواهد بود.
نهاونديان سنديكاي صنعت برق ايران را يكي از قوي ترين و پيشروترين تشكل هاي كشور دانست و اذعان داشت: سنديكا مي تواند خلاء هاي تشكلي موجود درصنعت برق را از ميان ببرد و از اين طريق ارتباط واحدهاي بخش خصوصي وفعالان اقتصادي را با دستگاه هاي تصميم گير و سياستگذار سامان داده و روابط بين المللي آنها را تسهيل كند.
رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران، از توانمندي ايجاد شده در صنعت برق كشور به عنوان يكي از سرمايه هاي بزرگ ملي كشور ياد كرده و افزود: سرمايه گذاري عظيم انساني و مالي كه در اين صنعت انجام شده، آن را به يكي از قدرتمندترين صنايع كشور بدل كرده است.
وي تصريح كرد: اما به نظر مي رسد كه ما اين سرمايه گذاري را در داخل مرزها محدود نگه داشته ايم و بايد گفت كه پتانسيل موجود در صنعت برق شايستگي حضوري پررنگ تر را در عرصه هاي بين المللي داراست.
از ديدگاه نهاونديان زمينگير شدن شركت هاي خصوصي صنعت برق به سبب كسري بودجه در سازمان هاي دولتي كه تنها مشتريان آنها هستند،بوده و اين امر نشان دهنده اين نكته است كه توانمندي قابل توجه صنعت برق محدود به يك يا چند مشتري مشخص است.
نهاونديان هند را يكي از بازارهاي مستعد براي حضور شركت هاي ايراني دانست و خاطرنشان كرد:بر اساس آمار ارائه شده هند تا سال 2030 به دو هازر ميليارد دلار سرمايه گذاري در صنعت برق خود نياز دارد.
وي با تاكيد بر اينكه شركت ها ي ايران مي توانند وارد بازار دو تريليون دلاري شوند گفت: اگر بتوانيم تنها يك درصد از اين بازار را در اختيار بگيريم، به 20 ميليارد دلار صادرات دست پيدا خواهيم كرد.
رئيس اتاق بازرگاني با اشاره به بحران اخير اقتصاد جهاني ادامه داد: يكي از قطعي ترين آثار اين بحران توجه جدي به بخش واقعي اقتصاد است، به اين ترتيب سرمايه گذاري ها به سمت زيرساخت هاي اقتصادي جهت داده مي شوند و فرصت هاي بسيار براي آن بخش از اقتصاد پديد مي آيد كه برق يكي ازاين زيرساخت هاست.
وي فرصت هاي سرمايه گذاري در منطقه را يادآور شده و تصريح كرد: مشكلي كه تا پيش از اين در اقتصاد ما به چشم مي خودر،نبود ارتباط منسجم و گسيختگي تعاملات بخش هاي مختلف در حوزه انرژي بود و امروز بايد پيش از هر چيز ديگري از فاصله ميان اين بخش ها كاست.
نهاونديان درپايان تاكيد كرد: سنديكا مي تواند از امكانات اتاق بازرگاني و ارتباطات آن با مراجع تصميم گير كشور باري دستيابي به اين مهم بهره گيرد، تا به اين ترتيب به همت سنديكاي صنعت برق ايران و اعضاي آن نه تنها در ايران بلكه درمنطقه نيز خاموشي نداشته باشيم./144/125
چهارشنبه 15 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]