واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي تاكيد كرد ضرورت همكاريهاي سازنده بين اديان و مذاهب
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي با اشاره به اينكه تأكيد اوليه همه اديان تشكيل خانواده سالم بوده است، گفت: متأسفانه امروز به دليل بي توجهيهاي بسيار اين ركن اساسي با چالشهاي بسيار و حتي خطر فروپاشي مواجه است، تلاش ميكنيم امنيت خانواده را به عنوان يك ركن در سطح بينالملل توسعه دهيم.
به گزارش روز چهارشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" دكتر مصطفوي در نشست ديني مركز گفتوگوي اديان با تاكيد به همكاريهاي ارزشمند و ارتباطات دوستانه و سازنده بين اديان و مذاهب در سطح بينالملل گفت: خداوند نعمت ارتباطات دوستانه و صلح را به ما عطا كرده است. اين ارتباطات دوستانه و عميق هر روز در خاورميانه رو به گسترش است و اعتقاد داريم اين ارتباطات با نظرات مثبت سير صعودي خواهند داشت و الگويي براي ديگر جوامع خواهد بود.
مشاور رييس جمهور در ادامه به تشريح فعاليتها و همكاريهاي اين سازمان با دستگاههاي و نهادهاي فرهنگي بينالمللي پرداخت و يادآور شد: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي بعنوان دستگاهي كه هماهنگي كليه فعاليتهاي فرهنگي كشور را بويژه در خارج بر عهده دارد، براي همه اديان و مذاهب احترام قائل است و همكاريهاي فرهنگي و ديني خود را در تمام حوزهها اعلام مي نمايد.
وي با اشاره به اين كه موضوعات اين نشست صرفا علمي و آكادميك نيست، تصريح كرد: آثار اين موضوع بايد در جامعه نشان داده شود و اين تبادل نظر ها مورد استفاده نهادهاي مختلف ،سازمانهاي بينالمللي، جوامع ديني و مذهبي قرار گيرد.
مصطفوي با تأكيد بر اينكه خانواده مهمترين و اصليترين ركن جامعه بشري است، گفت: معتقديم كه خانواده به عنوان اصلي ترين ركن جامعه بشري نقش اساسي براي تعالي بشريت ايفا مي نمايد.
وي اديان الهي را بهترين معلم براي برپايي خانواده سالم معرفي كرد و تصريح كرد: چه در قالب تئوري و چه در قالب نظريه عملي و علمي، امروز متأسفانه با يك چالش شديد در رابطه با فروپاشي ركن اساسي خانواده يعني بحران معنويت در بسياري از كشورها و در جوامع روبه رو هستيم.
رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي گفت: وظيفه تمام مسئولان و علماي بزرگ ديني توجه و جهتدهي به خانواده، آسيبشناسي و مرتفع كردن آسيبهاي مربوط به خانواده است.
وي با تأكيد بر اينكه در مقررات بينالمللي مباحث عمدتا مبتني بر اومانيسم و سكولاريسم شكل گرفته و خانواده را ابزاري براي منافع كشور در نظر گرفتهاند، گفت: ما به قداست خانواده اعتقاد داريم و فكر ميكنم همكاري متدينين دنيا كه براي قوانين الهي ارزش قائل هستند در اين رابطه ميتواند مؤثر باشد./د/207/120
چهارشنبه 15 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]