تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند از نادانان پيمان نگرفته كه دانش بياموزند، تا آنكه از عالمان پيمان گرفته كه به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827891906




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اخبار ويژه كيهان// دخيل دو حزب دولت ساخته به خاتمي؟!// تبعيد شده در جامعه جهاني// نهضت آزادي: چرا به ما مي گويند مزدور؟// انتخابات را نمي شود از چشم مردم انداخت// بازي دو سر باخت براي اصلاح طلبان


واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه كيهان// دخيل دو حزب دولت ساخته به خاتمي؟!// تبعيد شده در جامعه جهاني// نهضت آزادي: چرا به ما مي گويند مزدور؟// انتخابات را نمي شود از چشم مردم انداخت// بازي دو سر باخت براي اصلاح طلبان
خبرگزاري آريا- كيهان در شماره امروز خود (14 آبان)، اخبار ويژه زير را درج كرده است.

دخيل دو حزب دولت ساخته به خاتمي؟!(خبر ويژه)

اظهارات عضو مركزيت حزب مشاركت بار ديگر وجود قحط الرجال نزد اين حزب و گروه هاي همسو را عيان كرد. رجبعلي مزروعي در گفت وگو با «فرارو» تصريح كرد: اگر خاتمي نامزد نشود، ديگر فرقي نمي كند با چه كانديدايي وارد شويم.

وي گفت: «اساسا در شرايطي كه كشور در آن قرار دارد به جز آقاي خاتمي هيچ فرد ديگري نمي تواند براي بهبود امور مثمرثمر باشد بنابراين اگر آقاي خاتمي خداي نكرده تصميم بگيرند كه در انتخابات حضور پيدا نكنند آن وقت ديگر هيچ فرقي نمي كند كه اصلاح طلبان با چه كانديدايي وارد انتخابات رياست جمهوري شوند.»

از سوي ديگر هدايت آقايي عضو مركزيت حزب كارگزاران در گفت وگو با سايت ضد انقلابي روز آن لاين درباره چگونگي شرايط در صورت نيامدن خاتمي گفت: صحبت هاي زيادي در حزب شده ولي به جمع بندي خاصي نرسيده ايم.

وي همچنين گفت: اگر آقاي خاتمي نيايد قطعا تعداد كانديداها بيشتر خواهد شد و بايد بررسي كرد كه چه خواهد شد. خود كارگزاران في نفسه كانديداي اختصاصي ندارد.

تبعيد شده در جامعه جهاني(خبر ويژه)

يك روزنامه آمريكايي از بوش به عنوان بدترين رئيس جمهور تاريخ آمريكا ياد كرد.

نيويورك تايمز به استناد نظرسنجي از 109تاريخ دان آمريكايي نوشت: 98درصد اين تاريخ دانان، تاريخ 8 ساله رياست جمهوري بوش را دوران شكست در تاريخ آمريكا مي دانند و 61درصد آنها جرج بوش را بدترين رئيس جمهور در تاريخ كشور معرفي مي كنند.

نيويورك تايمز مي افزايد: بوش در اين 8 سال آمريكا را از جامعه بين المللي بيرون راند و از روز سه شنبه (انتخابات امروز رياست جمهوري) به بعد بايد مجددا به جهان ملحق شويم. در اين 8 سال آمريكا دست به تبعيد خود زد و ديپلماسي بوش به شيوه اي كابوي وار از آمريكاي ابرقدرت، تصوير يك كشور حيله گر و دغلباز و غيردوست را در دنيا ساخت.

از سوي ديگر واشنگتن پست ديگر روزنامه آمريكايي در تحليلي با عنوان «سختي ها در انتظار رئيس جمهور جديد»، به احتمال پيروزي اوباما در انتخابات امروز رياست جمهوري آمريكا اشاره كرد و نوشت: كانديداي پيروز با سه واقعيت روبرو خواهد شد. در واقع مشكلات داخل و خارج آمريكا بسيار جدي هستند و فضاي مانور بسيار محدود است، به طوري كه تعجب مي كنيد چرا كسي خواهان پست رياست جمهوري است. ريسك شكست بالا خواهد بود و فرصت هاي پيشرفت محدود. بياييد با سخت ترين مشكل يعني عراق شروع كنيم. ايران مبارزه اي تمام عيار را براي خروج فوري نظاميان آمريكايي از عراق براه انداخته است تا شكستي دردناك و محسوس را بر ايالات متحده تحميل كند. رئيس جمهور بعدي آمريكا چگونه مي تواند بدون قدرت بخشيدن بيشتر به ايران، آمريكا را از اين جنگ رهايي بخشد؟ سپس موضوع خود ايران مطرح مي شود. استراتژيست هاي دموكرات و جمهوريخواه در اين باره اتفاق نظر دارند كه وقت آن است تلاش كنيم جمهوري اسلامي را در يك گفت وگوي همه جانبه شركت دهيم. اما با توجه به انتخابات رياست جمهوري ايران كه در ماه ژوئن برگزار خواهد شد، آيا اين حركت جديد آمريكا به نفع احمدي نژاد نخواهد بود؟

واشنگتن پست پس از اشاره به ناكامي در چالش هسته اي با ايران مي افزايد: اگر به اندازه كافي دلسرد نشده ايد خوب است، به موضوع افغانستان بپردازيم. ما داريم به تدريج در جنگ افغانستان شكست مي خوريم. ائتلاف ناتو بيش از پيش دچار بي نظمي شده است و استراتژيست ها معتقدند، شايد بهترين راه برون رفت از اين معضل، مذاكره با طالبان باشد. اين انتخابي است كه رئيس جمهور بعدي آمريكا با آن مواجه خواهد بود. اقدام به معامله با دشمنانمان يا ارسال نيروهاي نظامي بيشتر براي جنگيدن در نبردي كه ممكن است غيرقابل برد باشد. اما نوبت به بدترين مشكل يعني اقتصاد مي رسد. ممكن است دولت بوش اين افتضاح را به بار آورده باشد، اما رئيس جمهور بعدي ناچار به پرداخت صورت حساب ها خواهد بود.

نهضت آزادي: چرا به ما مي گويند مزدور؟(خبر ويژه)

يك پايگاه اينترنتي نزديك به گروهك نهضت آزادي، سكوت مطلق جريان هاي اپوزيسيون و طيفي از اصلاح طلبان در قبال عملكرد جنايتكارانه آمريكا و اسرائيل را باعث متهم شدن به بي صداقتي و سلب اعتماد ملت ايران دانست.

ميزان نيوز مي نويسد: يكي از مشخصه هاي بارز بخش اعظم نيروهائي كه بنام اپوزيسيون در داخل و خارج ايران مشغول فعاليت سياسي اند اين است كه در سياره اي زندگي مي كنند كه گوئي كشورهائي بنام اسرائيل و آمريكا بر روي آن قرار ندارند. از مظالم و تجاوزگري هاي مستمر، از فساد و رياي آنان در استفاده از مفاهيم دموكراسي و حقوق بشر و از تاريخ 50 ساله اخير منطقه خاورميانه كلامي بر زبان نمي آورند و هر چه در نوشته هاي آنها چه در خارج و چه در داخل بنگريد، كمترين اثري از محكوميت اعمال غيرانساني اين دو دولت در فلسطين و لبنان و عراق كه قلب هر انساني را به درد مي آورد نمي يابيد.

اين پايگاه اينترنتي مي افزايد: اپوزيسيون مخالف احمدي نژاد هرگز به اين موضوع نمي پردازد كه مگر مصدق، تحصيل كرده و اشراف زاده و فارغ التحصيل سوئيس نبود، چه شد كه او را به دادگاه كشاندند؟ آمريكاي متمدن با مصدق چه ستيزه اي داشت؟ مشكل آمريكا با او چه بود؟ بدنه اصلي اپوزيسيون حاضر نيست ذره اي از اعتبار آمريكا كاسته شود و حاضر نيست از بزرگترين جنايت تاريخ معاصر بشريت كه هم اينك در فلسطين در جريان است، كلامي بر زبان و قلم جاري كند.

ميزان نيوز مي نويسد: در جهان گلوباليزه شده امروز كسي نمي تواند خود را مدافع آزادي و حقوق بشر و عدالت معرفي نمايد و بگويد آنچه اسرائيل بر سر فلسطين مي آورد، ارتباطي به ايران ندارد. اگر كسي بي تفاوت گذشت و دم فرو بست در بهترين حالت مغرض و در بدترين حالت مزدبگير دولت هاي مذكور است. بيهوده نيست كه فلان منادي آزادي و دموكراسي از ايران كه به آمريكا پناه مي برد به محض ورود، براي ديدن آموزش به يكي از بدخيم ترين فكر انباره هاي آمريكايي- اسرائيلي يعني انستيتو واشنگتن ملحق مي شود.

ميزان نيوز با اشاره به سانسور اخبار مربوط به مداخلات و كودتاها و جنايات آمريكا در رسانه هاي اپوزيسيوني مي نويسد: همه اين جريانات اما دقيقاً از همين منظر سخت در اشتباهند. از بخشي از جبهه موسوم به اصلاحات در داخل گرفته تا افراد و سازمان هائي كه در خارج از ايران در همين چارچوب فكري به مبارزه سياسي مشغول اند از يك اصل بزرگ غافل مانده اند و آن اينكه صرف دشمني با جريانات داخلي بدون موضع گيري در برابر سياست هاي زورگويانه آمريكا و در بدترين حالت غلطيدن به دامان آمريكا و اسرائيل و كارگزار تلويزيون هاي لس آنجلسي و راديو صداي آمريكا شدن نمي تواند حتي كوره راهي در ايران بگشايد. چون جرياني كه بر روي اين واقعيت ها و نقش آمريكا و اسرائيل چشم مي بندد در نظر بخش عظيمي از مردم ايران نيروئي همگام و وابسته به آمريكا تلقي مي شود و درست به همين دليل هم هست كه سي سال واريته اي از نيروهاي سياسي به كمك مالي و ياري آمريكا تشكيل شده اند اما راه به هيچ كجا نبرده اند. تلويزيون لس آنجلسي كه آگهي استخدام «سيا» براي به خدمت گرفتن جاسوس ايراني را پخش مي كند چه اعتباري براي خود باقي مي گذارد كه نيروهاي اصيل و مردمي ايران را به گفته هاي فعالان سياسي و مفسران و تحليل گران رنگارنگش جذب و جلب كند؟ معيار صداقت نيروهاي سياسي اي كه به اصلاحات و نه به استفاده از اين مفهوم براي رسيدن به قدرت اعتقاد قلبي دارند اين است كه همگام با طرح انتقادات داخلي خود به نقش مخرب و غيرانساني سياست هاي آمريكا و اسرائيل نيز بپردازند و الا به دليل عدم صداقت بخش اعظم جامعه ايران عكس العمل نشان مي دهند.

انتخابات را نمي شود از چشم مردم انداخت(خبر ويژه)

يك سايت وابسته به ضد انقلاب تصريح كرد برخلاف تبليغات اپوزيسيون، انتخابات در ايران آزاد است و به همين دليل ملت راه خود را از اپوزيسيون جدا كرده است.

سكولاريسم نو در اين باره به قلم سام قندچي مي نويسد: اين واقعيت كه رژيم اسلامي براي قواي مختلف انتخابات برگزار مي كند، در چشم بسياري از مردم داخل كشور مشروعيتي به رژيم داده كه نمي شود آن را فقط در حد تبليغات براي خارج نگاه كرد. انتخابات در جمهوري اسلامي مرتب برگزار مي شود و براي همه جناح هاي رژيم، شراكت دادن مردم- با روش خاص خود اين اسلاميست ها- در اولويت خاصي قرار داشته و همين هم نقطه قوت رژيم بوده است. اسلامگرايان شيعه برخلاف طالبان در استراتژي اسلامگرايي خود مردم را شراكت داده و انتخابات را كه از مظاهر بارز سكولاريسم است]!؟[ مانند اسلامي كردن همه نهادها و مدل ها، اسلامي نموده و بدين ترتيب حتي سكولاريسم را هم اسلامي كرده اند. البته روند اسلامي كردن نهادهاي سكولار پديده اي منحصر به پس از انقلاب اسلامي نيست. اسلاميست ها از مدرس گرفته تا كاشاني و حتي در رژيم غيراسلامي دوران مشروطيت نيز توان خود را در اين زمينه نشان داده اند. نتيجه هم اين بوده كه اسلاميست ها به ويژه در دوران آيت الله خميني توانسته اند همه ساختارهاي سكولار را اخذ كرده و با اعمال روش هاي خاص خود، از دل آنها ساختارهايي اسلامي بيرون بكشند.

سكولاريسم نو كه مواضعي به شدت ضد انقلابي و ضد اسلامي دارد در ادامه تحليل خود اذعان مي كند: از زمان انقلاب مشروطه، انتخابي شدن رئيس قوه مجريه از آرزوهاي مردم ايران بود كه انقلاب اسلامي به آن جامه عمل پوشاند در حالي كه قبل از آن حتي يك نخست وزير هم با رأي مردم انتخاب نشد... بدين سان مردم وضعشان روشن بوده اما جبهه اپوزيسيون سكولار بي اعتنايي نموده يا انتخابات را تحريم كرده و رأي مردم را پوچ شمرده اند.

بازي دو سر باخت براي اصلاح طلبان(خبر ويژه)

سايت مدعي حمايت از خاتمي با اشاره به طولاني شدن ابراز ترديدهاي وي درباره نامزدي يا عدم نامزدي نوشت: خاتمي تبديل به فرماندهي شده كه اگر دستور پيشروي دهد به جاه طلبي متهم مي شود و اگر فرمان عقب نشيني صادر كند، به ترس و ترديد و تضعيف نيروهاي خودي متهم مي گردد.

ياري نيوز پيش بيني كرد خاتمي در هر صورت متهم به سركار گذاشتن، پنهانكاري، تمايل به جلب توجه، بازي راه انداختن براي شلوغ كردن دور و بر خود، فرصت سوزي و سلب فرصت از ديگر نامزدها، شود و مورد طعنه قرار گيرد.

بي بي سي اين ننگ را فقط با سانسور مي توانست بپوشاند(خبر ويژه)

بخش فارسي بي بي سي مرگ سرآرتو فرنكس رئيس اسبق دستگاه جاسوسي انگليس (MI6) را سانسور كرد. به نوشته سايت ايران ليبرال، سرآرتور فرنكس كه در 88 سالگي مرد، در سن 58 سالگي و پس از 30 سال فعاليت هاي جاسوسي، به رياست ام آي 6 رسيده بود و در دوران تدارك كودتاي 28 مرداد 1332(1953 ميلادي) در ايران فعاليت مي كرد.

فرنكس در آن روزگار همكار پروژه اي بود كه انگليسي ها براي كودتا و سرنگوني نهضت نفت طراحي كرده و به آمريكايي ها پيشنهاد داده بودند و از اين جهت يك شاهد عيني در قبال كودتاي 28 مرداد به شمار مي رفت.

سايت مذكور مي نويسد: فرنكس در زماني كه مأموران «ام آي سيكس» و «سي آي اي» توطئه سقوط محمد مصدق را تحت عنوان طرح بوت (Operation Boot) به مرحله اجرا درمي آوردند به تهران گسيل شد. نخست وزير ايران به گناه ملي كردن صنعت نفت قرباني كودتايي شد كه مخارجش را آمريكا برعهده گرفت و محمدرضا شاه را دوباره بر تخت طاووس نشاند. كودتايي كه ايرانيان هرگز فراموشش نكرده اند. خبر درگذشت رئيس اسبق «ام آي سيكس» در بخش فارسي راديو بي بي سي انعكاسي نيافت گرچه با ايرانيان و تاريخ معاصر آنان- آن هم در لحظات حساسش- مرتبط بود. البته از اينكه اين بنگاه خبر پراكني به آن نپرداخته است تعجب نمي بايست كرد. در مورد خانم آن لمپتن كه تازه درگذشت مي شد از قباهايي كه او بر قامت جاسوسي اش پوشيده بود ]پوشش پژوهشي[ حرف زد و شغل اصليش را پنهان كرد، اما مسكوت گذاشتن حرفه واقعي سرآرتور فرنكس، كه سال ها در رأس دستگاه جاسوسي انگلستان جاي داشت، مشكل بود!
 سه شنبه 14 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آریا نیوز]
[مشاهده در: www.aryanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 233]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن