واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: رييس بي ينال ونيز: هنر ايران حرف زيادي براي گفتن دارد
در جلسه برگزاري پنجاه و سومين بينال ونيز كه با حضور محمود شالويي و نمايندگان 87 كشور جهان برگزار شد، رييس بينال ونيز هنر ايران را هنري قديمي خواند كه حرف زيادي براي گفتن دارد.
جلسه برگزاري پنجاه وسومين دوره بي ينال «ونيز» با حضور محمود شالويي مدير كل مركز امور هنرهاي تجسمي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و سرپرست موزه هنرهاي معاصر تهران عصر روز جمعه 10 آبان ماه (31 اكتبر 2008) برگزار شد.
محمود شالويي طي سخناني مراتب آمادگي و حضور ايران را اعلام و اظهار داشت كه جمهوري اسلامي ايران با بهره مندي از هنرمندان برجسته اي كه صاحب آثاري فاخر و ارزشمند درزمينه ي هنرهاي تجسمي هستند در پنجاه وسومين بي ينال «ونيز» حضوري جدي و پربار خواهند داشت.
وي هم چنين يادآور شد كه از هم اينك مقدمات، فضا و مكان مناسبي در ونيز فراهم شده است كه براي اين كار، سالن هاي متعددي را كه گنجايش آثار هنري اعم از نقاشي، حجم، چيدمان و ... دارند در نظر گرفته شده است.
بنا بر اين گزارش، درحاشيه اين جلسه محمود شالويي با پائولو باراتا(Baratta Paolo) رييس بي ينال ونيز ديدار و گفت وگو كرد.
دراين ديدار وي از دعوت رسمي باراتا براي شركت جمهوري اسلامي ايران دراين رويداد مهم هنري صميمانه تشكر كرد و گفت: ما دعوت شما را پذيرفتيم و براي شركت در اين بي ينال شرايط لازم را فراهم خواهيم كرد و يقينا حضور هنرمندان ايراني و آثار برجسته آنها بر غناي بي ينال خواهد افزود و همان گونه كه جهانيان از هنرمندان ايراني انتظار دارند اين آثار خواهد درخشيد.
بنا برهمين گزارش، پائولو باراتا رييس بي ينال ونيز گفت: من هم بسيار خرسندم كه ايران در بي ينال ونيز شركت مي كند و به نوبه خود دعوت مي كنم كه در زمان برگزاري بي ينال شما هم حضور داشته و از همه غرفه هاي آن بازديد كنيد و زمينه هاي تعامل و همكاري فرهنگي و هنري را بيش از گذشته فعال كنيد.
وي افزود: من حضور قوي ايران را خواستارم چرا كه هنر ايران، هنري قديمي است و حرف زيادي براي گفتن دارد و من مي دانم تعداد هنرمندان در ايران زياد است. لذا انتخاب هنرمنداني از ميان آنان براي ورود به بي ينال كار آساني نيست من براي هنر ايراني آرزوي موفقيت مي كنم.
در ادامه شالويي با دانيال بيرن باوم(BirnBaum Danial) ناظر امور فرهنگي بي ينال هم ملاقات كرد كه باوم از حضور ايران سپاسگزاري كرد و گفت: از حضور ايران در اين بي ينال خشنود هستم و آرزو مي كنم كه هرچه زودتر آثار هنرمندان ايراني را در اين رويداد مهم هنري از نزديك شاهد باشم.
دراين جلسه موضوع بي ينال ونيز با عنوان «ساختن دنياها(Worlbs Making) » از سوي رييس بي ينال اعلام شد و رييس بي ينال از كشورهاي شركت كننده درخواست كرد تا به شيوه اي دراين بي ينال شركت كنند كه بيشتر مخاطبان آنها را جوانان تشكيل دهند و به مشكلاتي كه جوانان امروز با آنها مواجه هستند نيز بپردازند.
وي هم چنين از كشورها خواست كه آثارشان اگر چه مربوط به هنرهاي معاصر است، اما تاريخ گذشته خود را هم فراموش نكنند و از دهه هاي گذشته هم در آثارشان استفاده كنند.
وي افزود: كشورهاي شركت كننده نمادهايي از فرهنگ خود را در آثارشان داشته باشند.
در اين جلسه هم چنين مقرر شد كه كشورهاي شركت كننده در كنار بي ينال، كارهاي جانبي را هم به نمايش بگذارند و براي آن عنواني را نيز معرفي كنند و نمايش آثار بي ينال به دوره 6 ماهه محدود نشود و اين امكان فراهم شود كه هم چنين در طول سال در هاي نمايشگاه به روي مراجعه كنندگان گشوده باشد و بي ينال ونيز را نه يك بي ينال 6 ماهه بلكه بي ينالي سالانه قلمداد كنند.
پنجاه وسومين دوره بي ينال ونيز با عنوان «ساختن دنياها» روز شنبه 16 خردادماه 1388 (6 ژوئن 2009) افتتاح و مراسم اختتاميه آن روز يكشنبه 1 آذر 1388 (22 نوامبر 2009) برگزار خواهد شد.
دوشنبه 13 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 240]