تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين‏هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815496340




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سالمندان چطورمي‌توانند راحت بخوابند؟


واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: سالمندان چطورمي‌توانند راحت بخوابند؟
مشكلات خواب گاهگاهي براي سالمندان عادي است، اما سالمنداني كه دچار تغييراتي در الگوي خواب مي‌شوند كه بيش از دو هفته به طول مي‌انجامد، بايد به دكتر مراجعه كنند.

عموماً براي كاركرد مطلوب، بدن و ذهن ما نياز به هشت ساعت خواب در روز دارد ، اما يك بررسي اخير حاكي از آن است كه بعضي از سالمندان ممكن است به خواب كمتري نياز داشته باشند.

از آنجايي كه خواب بر هر كسي اثر متفاوتي دارد، افراد نبايد صرفاً بر تعداد ساعاتي كه مي‌خوابند براي تعيين اينكه خواب‌شان مناسب است، تكيه كنند. آنها بايد به چگونگي حال‌شان در روز بعد پس از بيداري توجه داشته باشند.

علائم شايع اختلال خواب مثل خرخر كردن زياد، بيدار شدن مكرر در طول شب، سردرد صبحگاهي، احساس خستگي اما در عين حال مشكل به خواب رفتن، از دست دادن اشتها، و احساس سرزندگي نداشتن در صبح.

گرچه ممكن است احساس خستگي در صبح يا بدخوابي گاهگاهي طبيعي باشد، اگر اين علائم براي بيش از دو هفته در سالمندان طول بكشد، بايد به پزشك متخصص مراجعه كنند تا تعيين كند كه آيا مشكلي وجود دارد و در مورد گزينه‌هاي درماني با او مشورت كنند.برخي از نكاتي كه مي‌تواند به سالمندان در خواب خوب شبانه كمك كند، اينها هستند:

يك برنامه خواب و بيداري منظم داشته باشيد، كه شامل ساعت خوابيدن و بيدار شدن ثابت حتي در تعطيلات آخر هفته باشد. اين نوع برنامه منظم به شما كمك مي‌كند تا ذهن و بدن‌تان را هماهنگ نگهداريد.

نوشيدني‌ها و غذاهاي كافئين‌دار را پس از ساعات 2 بعدازظهر مصرف نكنيد.

خوردن يك شام سبك در غروب ممكن است به خواب راحت كمك كند، اما خوردن غذا در انتهاي شب ممكن است بار زيادي به معده تحميل كند و مانع از خواب راحت شود.

نورهاي غيرلازم در اتاق خواب‌تان را خاموش كنيد. حتي نور مختصر ساعت‌هاي ديجيتال يا تلويزيون ممكن است چرخه خواب را به هم بزند. ساعت‌هاي ديجيتال را دور از تختخواب‌تان بگذاريد و با تلويزيون روشن به خواب نرويد.

ورزش كردن 30 تا 40 دقيقه، سه تا چهار بار در هفته، به داشتن خواب آرام كمك مي‌كند. ورزش همچنين به سلامت قلب و عروق، حفظ وزن مناسب، پيشگيري از پوكي استخوان و ديابت كه همه آنها بر خواب‌تان اثر مي‌گذارند.

سالمنداني كه در به خواب رفتن در شب دچار اشكال هستند، نبايد در حين روز چرت‌هاي طولاني بزنند، زيرا چرت زدن مي‌تواند باعث شود كه به خواب رفتن فرد در شب مشكل شود و بيدار بماند.




 دوشنبه 13 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن