واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: صفايي فراهاني:ادعاي"تلاش براي از اكثريت انداختن دولت"، مظلوم نمايي استنبايد براي فرار از پاسخگويي به ادبيات نامفهوم پناه برد
تهران- خبرگزاري كار ايران
عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت گفت: نبايد براي پنهان كردن عيبهاي خود از ادبيات نامفهومي مانند "از اكثريت انداختن دولت" استفاده كرد.
محسن صفاييفراهاني در گفتوگو با خبرنگار "ايلنا"، در پاسخ به سوالي مبني براينكه چه كساني خواستار از اكثريت انداختن دولت هستند؟با بيان اينكه اينگونه مفاهيم در ادبيات سياسي ايران معنايي ندارد،گفت: دولتهايي را ميتوان از اكثريت انداخت كه دولت ائتلافي باشند و با محوريت احزاب شكل گرفته باشند و آن احزاب در جهت مخالفت با اهداف دولتي كه در راس كار است، كنارهگيري ميكنند تا دولت از اكثريت بيفتد مانند اتفاقي كه در لبنان افتاد و اعضاي كابينه در هيات دولت حضور پيدا نكردند.
وي افزود: در كشور ما كابينه ائتلافي معنا ندارد چون دولت نهم، مجلس هشتم و كل حاكميت يكدست هستند و با اقتدار كار خود را انجام ميدهند.
معاون وزير اقتصاد دولت اصلاحات در ادامه تصريح كرد: به نظر ميرسد مفاهيم سياسي براي آقايان گم شده است و از عباراتي استفاده مي كنند كه نامفهوم است.
وي با بيان اينكه در قاموس سياسي ايران اتفاقي به مانند از اكثريت انداختن دولت نميتواند رخ دهد،اظهار داشت: از آنجا كه اقليت خارج از دولت و مجلس حضور دارند و اكثريت هم به مانند دولت با تمام اقتدار همه چيز را در قدرت خود گرفته است،اينگونه سخنان براي مظلوم نمايي و فرار از پاسخگويي به افكار عمومي است زيرا زمانيكه بدون اصلاح بودجه از حساب ذخيره ارزي برداشت ميكنند و بدون تصويب بودجه بنزين خريداري ميكنند، نشان دهنده اين است كه دولت بدون نگراني از اجراي قانون كارش را انجام ميدهد.
صفايي فراهاني تاكيد كرد: اينگونه سخنان بيشتر براي گم كردن مسير و پنهان كردن كم كاريهاي دولت است.
وي با بيان اينكه بهتر بود در كشور امكان جلوگيري از تخلفات دولت وجود داشت،گفت: اينكه رئيس بازرسي كل كشور اعلام ميكند "برداشت 70 ميليارد دلار از ذخيره ارزي توسط دولت نامشخص است"نشان دهنده اين است كه هيچ دولتي به اندازه دولت نهم اين چنين از قدرت ماورايي برخوردار نيست.
عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت با اشاره به به موضع گيريهاي افرادي كه از دولت نهم كنار گذاشته شدهاند،گفت: انتقادات افرادي مانند دانش جعفري، مظاهري و پورمحمدي از دولت، بعد از كنار گذاشته شدن از مديريت اجرايي كشور، نشان دهنده اين است كه تا چه اندازه در داخل دولت سيستم بستهاي وجود دارد و وزرا تا زمانيكه در دولت هستند اجازه هيچگونه عرض اندامي ندارند. ولي به محض خروج از دولت، شديدترين انتقادات را به دولت انجام ميدهند.
پايان پيام
كد خبر: 455449
دوشنبه 13 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]