تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):خداوند اجابت دعاى مؤمن را به شوق (شنيدن) دعايش به تأخير مى اندازد و مى گويد: «صداي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837896120




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

راهكار براي جلوگيري از كشمكش در خانواده


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: حتي در ميان منسجم--ترين خانواده--ها نيز بگو مگو پيش مي--آيد-- زيرا زندگي زير يك سقف الزاما منجر به تنش و جر--و--بحث مي--شود.چگونه موفق شويم برخوردهاي بين زن و شوهر و فرزندان و بين كوچك--تر--ها و بزرگ--تر--ها را اداره كنيم؟كشمكش--ها، جر--و--بحث--ها و ديگر برخوردها ناشي از آن هستند كه ارزش--ها و علايق افراد يك خانواده يكسان نيستند.


ما همگي با يكديگر فرق داريم! اگر مي--خواهيد روابط خانوادگي--تان از تباهي در امان باشد، بايد اين كشمكش--هاي نهاني يا ابرازشده را به نحو شايسته--اي اداره كنيد. براي فرونشاندن بحران چه بايد كرد و براي آنكه در موقعيتي مشكل آفرين به خوبي واكنش نشان دهيم چه رفتاري بايد در پيش بگيريم؟

كنترل كشمكش--ها با فرزندان

تربيت فرزندان همانند رودخانه--اي طويل و آرام نيست. بگومگو--ها اغلب همه جا حضور دارند! البته برخي از آنها فقط برخوردهاي جزئي هستند كه محدوديت--هاي شما را به آزمايش مي--گذارند. با اين--حال گاه جر--و--بحثي واقعي پيش مي--آيد و نفوذ و قدرت شما را زير سؤال مي--برد. توصيه--هايي را در اختيارتان قرار مي--دهيم تا به شما كمك كنيم لحظات بحراني را درك كرده و آن--را بهتر اداره كنيد:

كودك به كمك جر--و--بحث به--خود نظم مي--بخشد

زماني--كه كودك با شما وارد جروبحث مي--شود در پي شناخت و كشف است. در واقع، براي آنكه بتواند به--خودش نظم و سامان ببخشد--، نيازمند آن است محدوديت--هايي را كه والدينش به وضوح برايش تعيين كرده--اند بشناسد. از اين--رو چون بگو--مگو--ها براي پيشرفت و رشدش ضروري هستند غيرقابل اجتنابند. گرچه گاه تسليم شدن در اين جروبحث--ها آسان--تر است (در هر حال خستگي كمتري به همراه دارد)، بهتر است بر سر حرفتان بمانيد و ممنوعيت--هايي را كه از ابتدا برايش وضع كرده--ايد به--شدت حفظ كنيد.

رفتارهاي درستش را تشويق كنيد

بهتر است به جاي آنكه رفتارهايي كه مورد تأييد شما نيست را به--گونه--اي منفي به او گوشزد كنيد و رفتارهاي مناسب فرزندتان را مثلا زماني--كه اتاقش را مرتب كرده است به او تبريك بگوييد و به--گونه--اي مثبت خاطر نشان كنيد--. به اين ترتيب فرزندتان متوجه خواهد شد زماني--كه كار خوبي انجام مي--دهد، شما نسبت به او توجه نشان مي--دهيد. اما اگر فقط از او ايراد بگيريد از آنجايي--كه تنها هدفش جلب توجه شماست احتمال دارد كه براي جلب توجه شما دست به اعمال احمقانه--اي بزند.

حرف او را درك كنيد

كودك هيچ--گاه براي تفريح و سرگرمي با والدينش وارد جر--و--بحث نمي--شود. لازم است انگيزه و احساساتش را بشناسيد. سعي كنيد از رفتارش بفهميد به شما چه مي--خواهد بگويد.

ممنوعيت--ها را توضيح دهيد

زماني--كه چيزي را براي فرزندتان ممنوع مي--كنيد بايد همواره دلايلش را برايش توضيح دهيد؛ به اين ترتيب قادر خواهد بود ممنوعيت--ها را به--طور «هوشمندانه» بپذيرد.

با نوجوانان بيش از حد از موضع پدرانه برخورد نكنيد

با نوجوانانتان با لحن پدرانه صحبت نكنيد زيرا اين عمل باعث مي--شود به آنان احساس حقارت دست دهد. اگر قرار باشد قوانين زندگي به بچه--هاي كوچك تحميل شود، در عوض نوجوانان
بايد در تصميم--گيري--ها شركت داشته باشند. در واقع، اين عمل به استقلال آنان كمك كرده و حس مسئوليت--شان را افزايش مي--دهد.

كنترل كشمكش--ها با همسرتان

يكي از اصلي--ترين منشأ جروبحث--ها در داخل خانه--، مطمئنا زن و شوهر هستند. چنانچه برخي نيش و كنايه--ها ميان زن و شوهر اغلب فاقد اهميت باشند، برخي از برخوردها مي--توانند موجب جرو--بحث و دعوا ميان زوجين شود. براي جلوگيري از قطع رابطه بعد از هر جرو--بحث، توصيه--هايي را در اختيارتان قرار مي--دهيم... .

نيش و كنايه را كنار بگذاريد

چنانچه بين شما و همسرتان بحث و مشاجره در گيرد، بهتر است كه كاملا نيش و كنايه و تحقيركردن را كنار بگذاريد. درواقع چنين رفتاري ارزش همسرتان را پايين آورده و بر مشكلات مي--افزايد. بهتر است به--دنبال راه حلي باشيد كه موجب رضايت و آرامش خاطر هر دو طرف باشد.

زياد انتقاد نكنيد

انتقاد طرف مقابل را وا--مي--دارد تا خودش را تبرئه كند يا موضع بگيرد. با اين عمل شما او را در موقعيتي دفاعي قرار مي--دهيد كه اين امكان را از او سلب مي--كند تا بي--طرفانه به حرف--هاي شما گوش دهد. انتقاد، راه--حلي رضايت--بخش براي هيچ--يك از شما نيست.

خود را جاي او بگذاريد

خودتان را جاي او بگذاريد و با پذيرفتن نقطه نظر او، به حرف--هايش گوش دهيد. مهم است كه احساسات و شرايط او را درك كنيد. براي آنكه نشان دهيد حرف--هايش را به خوبي درك كرده--ايد، به روش خودتان گفته--هاي او را دوباره بيان كنيد. در غيراين--صورت، او مي--تواند افكارش را برايتان توضيح دهد.

تفاوت ديدگاه--ها را بپذيريد

شما و همسرتان ديد يكساني نسبت به زندگي نداريد و شايد دقيقا به همين دليل است كه او را به همسري انتخاب كرده--ايد! تفاوت را بپذيريد و چنانچه موفق به پذيرش تفاوت--ها نمي--شويد، شايد وقت آن رسيده كه روي دلايلي كه بنا به آن يكديگر را دوست داريد تمركز كنيد.

به سرعت واكنش نشان دهيد

بر خلاف ضرب--المثل--هاي قديمي، گذشت زمان هميشه همه چيز را درست نمي--كند. چنانچه احساس مي--كنيد كشمكش و درگيري در شرف وقوع است، براي جلوگيري از مشكل و بزرگ شدن آن ضروري است كه هر چه سريع--تر واكنش نشان دهيد و چاره--اي بينديشيد.

زمان مناسب را انتخاب كنيد

براي جلوگيري از درگيري و كشمكش نبايد مشكلات و بحث و گفت--وگو را در هر شرايط و زماني پيش بكشيد. زماني را انتخاب كنيد كه هر دو آرام و آماده هستيد.

مسائل را خيلي بزرگ نكنيد

در هر شرايطي براي آنكه وضعيت را آرام كنيد به شوخ--طبعي متوسل شويد. اين عمل به شما كمك مي--كند تا مسائل را خيلي بزرگ نكنيد، از مشكلات فاصله بگيريد و بحران را فرونشانيد. اما مراقب باشيد، شوخ طبعي به معناي تمسخر طرف مقابلتان نيست. در اين حالت وضعيت از بد هم بدتر خواهد شد.

چنانچه واقعا احساس مي--كنيد كه در بن بست گير كرده--ايد و برقراري ارتباط غيرممكن است--، شايد بهتر باشد كه با يك متخصص مشورت كنيد. درمان خانوادگي يا درمان زوجين مي--تواند به شما كمك كند تا حركت و پويايي مثبت--تري را در خانواده بنا كنيد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 158]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن