واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: توليد لامپ رشتهيي به زودي در كشور ممنوع ميشود
مديرعامل شركت مديريت شبكه برق ايران با تاكيد بر ضرورت توجه جديتر متوليان صنعت برق كشور به مسائل و رهيافتهاي مورد توجه دنيا در اين حوزه از جمله مساله فنآوري هاي جديد مثل ابررساناها، توليد پراكنده، مديريت مصرف و استفاده از انرژيهاي تجديدپذير تاكيد كرد: محدود شدن منابع اوليه الزام ميكند كه در مصرف برق، توزيع، توليد و تلفات آن به طور ريشهيي كار شود.
ايسنا- مهندس مسعود حجت كه در دومين همايش هفته برق قدرت در دانشگاه صنعتي اميركبير سخن ميگفت با اشاره به اين كه در زمينه برق قدرت تغييراتي ايجاد شده و مسايل جديدي مطرح است، گفت: يكي از اين مسايل جديد ابر رسانهها است كه به طور جدي مطرح است اما اين كه تا چه اندازه در صنعت برق كاربرد پيدا ميكند مشخص نيست.
وي، توليد پراكنده را يكي ديگر از مسايل مورد توجه دنيا در اين حوزه عنوان كرد و افزود: مساله توليد پراكنده، مسالهاي است كه مطرح شدن آن خيلي احساسي نبوده است و اين الزامي است كه به دلايل خاصي بايد گنجانده شود.
حجت به مساله مديريت مصرف اشاره كرد و اظهار داشت: اين مساله در حقيقت تا 30 سال پيش به صورت جدي مطرح نبود، اما در حال حاضر در بسياري از كشورها و به زودي در ايران نيز توليد لامپ رشتهيي ممنوع ميشود و با توجه به مسايل زيست محيطي و ... لامپهايي مثل لامپ كم مصرف جايگزين خواهد شد.
مديرعامل شركت مديريت شبكه برق ايران با بيان اين كه ما در كشور به بيشتر انرژيهاي تجديد پذير مثل باد و خورشيد دسترسي داريم، خاطر نشان كرد: متاسفانه در اين زمينه دنبالهرو كشورهاي ديگر هستيم يعني در حقيقت در بسياري از زمينهها به دليل محدوديت انرژي مسايل پيچيدهاي مطرح ميشود.
وي ادامه داد: يكي از كارهايي كه ميتوان انجام داد صادرات برق است، اما به وضوح شاهد هستيم كه صادرات گاز از برق درآمدش بيشتر است البته نه هميشه، كما اين كه در مورد انرژي اوليه كه چه چيزي بايد باشد، ابعاد جديدي مطرح است كه تا پيش از اين نبوده است.
به گفته حجت، علاوه بر اين، مسالهاي به نام تجديد ساختار مطرح است كه در اين ميان فروشنده و خريدار بتوانند انتخاب كننده باشند و حالت انحصار از ميان برداشته شود.
مديرعامل شركت مديريت شبكه برق ايران، با تاكيد بر اين كه خريدار و فروشنده بايد بتوانند با انتخاب يكديگر، نوع عرضه و تقاضا را تعيين كنند، اظهار داشت: اگر بخواهيم آزاد سازي را انجام دهيم، در اول راه هستيم و در واقع راهي طولاني را در پيش داريم و اگر بتوانيم در صنعت برق نيز مثل خريد پوشاك، كفش و ... كار انجام دهيم، ميتوانيم حالت انحصاري را كه در صنعت برق وجود دارد از بين ببريم.
وي در پايان سرمايهگذاري بر روي نيروي انساني را مهمترين عاملي دانست كه در دستيابي به اين اهداف حرف اول را ميزند.
يکشنبه 12 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]