تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توكل بر خداوند، مايه نجات از هر بدى و محفوظ بودن از هر دشمنى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827947200




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آوارگان اصلي ترين مسئله فلسطين


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: آوارگان اصلي ترين مسئله فلسطين
رافت ناصيف عضو دفتر سياسي جنبش مقاومت اسلامي حماس اظهارات اخير محمود عباس رييس تشكيلات خودگردان را كه طي آن از حق بازگشت چشم پوشي كرد به شدت محكوم نمود و اظهار داشت : مساله آوارگان اصلي ترين مساله فلسطين است و هيچ راه حلي بدون آن قابل قبول نيست . ناصيف تاكيد كرد : حق بازگشت حقي مقدس و يك حق فردي و گروهي است و هيچ كس حق چشم پوشي يا كوتاهي از اين حق را ندارد هيچ فرد يا موسسه در هر سمت و مقامي كه باشند حق ذره اي كوتاهي از اين حق را ندارند و هر گونه توافقي در اين زمينه باطل و براي هيچ يك از فلسطينيان الزام آور نيست .
در خصوص گفت و گوي ملي فلسطين اين رهبر حماس تاكيد كرد كه تنها راه موفقيت گفت و گو بررسي همه مسائل اساسي و در راس همه مساله اصلاح ساختار سازمان آزادي بخش فلسطين و اصلاح ساختار سرويس هاي امنيتي بر اساس معيارهاي ملي و بازگرداندن اعتبار از دست رفته موسسات و نهادهاي مختلف فلسطيني بر پايه اصول شفاف و سالم در پاي ميز مذاكره است .
ناصيف در خصوص دوره رياست محمود عباس كه در بيستم دي ماه به پايان مي رسد گفت : هر اقدام يك جانبه خارج از توافق ملي و با قانون اساسي در تضاد است و هرگز به نفع گفت و گو نيست و هيچ كس نبايد پيش از گفت و گو طوري موضع گيري يا اظهار نظر كند كه فضاي گفت و گو را مختل كند همگان بايد به قانون احترام بگذارند و خود را ملزم به اجراي قانون كنند. متن گفت و گو از نظر مي گذرد :
ث مهمترين محنت هاي اسراي در بند زندان هاي رژيم صهيونيستي چيست
اسرا در زندان هاي صهيونيستي با محنت هاي زيادي مواجه هستند و دامنه اين محنت ها پس از مطرح شدن موضوع اجراي مبادله اسرا بيشتر شد. روش هاي شكنجه اسرا در زندان هاي صهيونيستي متعدد است ; بازرسي بدني به صورت عريان محروميت آنان از ملاقات با خانواده هاي شان و پرداخت غرامت هاي هنگفت مالي محروميت آنان از رفتن به محوطه زندان محروميت از ورزش و غيره از جمله روش هاي شكنجه اسرا در زندان هاي صهيونيستي است .
يكي ديگر از انواع شكنجه هايي كه اسراي فلسطيني در معرض آن قرار دارند اين است كه صهيونيست ها هنگام انتقال اسرا به زندان يا دادگاهي ديگر آنان را به مدت بيش از 12 سال كه گاهي وقت ها دو الي سه روز نيز به طول مي انجامد مجبور به نشستن روي صندلي هاي آهنين كاميون مي كنند و طي اين مدت با آنان برخورد بسيار بدي مي شود. محروم كردن اسرا از غذا و آشاميدني كافي و دست و پا بسته به قضاي حاجت رفتن از ديگر انواع شكنجه هاست . اشغالگران اجازه نمي دهند كه اسرا در يك زندان يا بند به طور ثابت باقي بمانند اسرا را پيوسته به بندها و زندان هاي مختلف نقل مكان مي دهند و اين مساله باعث شده است تا اسرا پيوسته در تنش و نگراني باشند.
سازمان زندان هاي رژيم صهيونيستي درون زندان ها كانكس هايي را به عنوان مغازه كار گذاشته اند و به اين دليل كه اجازه ورود كالاهاي اساسي به زندان داده نمي شود لذا يك اسير مجبور مي شود تا نيازهاي خود را از اين مغازه ها به قيمت بسيار گران خريداري نمايد.
ث ارزيابي اسرا درباره پرونده « گلعاد شاليت » نظامي اسير رژيم صهيونيستي چگونه است
مساله شاليت مربوط به پرونده مبادله اسرا مي باشد و اسرا براي آزادي خود به اين مساله چشم اميد بسته اند واقعيت نيز اين است كه مبادله اسرا تنها راه آزادي اسرايي است به حبس ابد محكوم شده اند.
ث موضع گيري اسرا در قبال آزادي 199 اسير به عنوان نشان دادن حسن نيت رژيم صهيونيستي به تشكيلات خودگردان چگونه بوده است
هدف براي اسرا آزادي است اسرا از آزادي هر اسير به هر روشي كه عزت و كرامت آن ها را حفظ كند استقبال مي كنند اما نيازي به نشان دادن حسن نيت نيست آزادي حق هر اسير است و بايد به زور هم كه شده اين حق را از اشغالگران ستاند حسن نيت هيچ معنايي ندارد در حالي كه اسراي فلسطيني هم اكنون بيش از دو دهه است كه در زندان هاي صهيونيستي به سر مي برند واقعيت اين است كه هدف رژيم صهيونيستي از آزادي اسرا آن هم به صورت تبعيض آميز; تفرقه افكني ميان آ « هاست .
ث اختلافات داخلي در فلسطين چه تاثيري بر اسرا گذاشته است
اسرا بزرگ تر از آن هستند كه يك حادثه داخلي آنان را تحت تاثير قرار دهد سياست اسرا بر پايه اتحاد و همدلي بنا نهاده شده است و بر آن اصرار و پافشاري مي كنند اين پافشاري و اصرار وحدت ملي را تقويت مي كند. اسرا معتقدند آن چه در خارج اتفاق مي افتد مانند ابر بهاري گذراست و به زودي گروه هاي فلسطيني بار ديگر متحد خواهند شد پيام و خواسته اسرا از همه گروه هاي فلسطيني وحدت و يكپارچگي ميهن و حمايت از مقاومت است .
ث آنچه باعث تاسف است اينكه سازمان زندان هاي رژيم صهيونيستي از اين اختلافات تاكنون بهره برده است اگر چه سازمان زندان هاي رژيم صهيونيستي پيوسته در راستاي تفرقه بين اسرا تلاش كرده است اما اسرا با اين توطئه ها با تمام قوا مبارزه مي كنند و همين كه تاكنون هيچ جدايي بين اسرا اتفاق نيافتده نشان دهنده است كه آنان وحدت خود را حفظ كرده اند.
ث نظر اسرا درباره وجود ده ها نماينده و وزير فلسطيني چيست
اسرا بازداشت نمايندگان و مسئولان منتخب فلسطين را به مثابه دروغين بودن ادعاهاي همه كساني مي دانند كه دم از دمكراسي مي زنند چگونه اسرا مي توانند در برابر بازداشت نمايندگان منتخب ملت سكوت اختيار كنند ! اسرا از اين كه نمايندگان منتخب ملت و در راس همه دكتر عزيز دويك رييس مجلس قانونگذاري فلسطين در قيد بازداشت به سر مي برند به شدت نگران هستند. مساله ديگري كه بيش از همه باعث نگراني اسرا مي شود آن كه سران داخلي و منطقه اي و عربي و اسلامي همچنان با سران تل آويو مذاكره مي كنند اصل بر آن است كه حكام جهان اسلام تا زماني كه نمايندگان ملت از بند آزاد نشوند هرگز با صهيونيست ها مذاكره نكنند. زبان حال اسرا اين است كه گفت و گو با اشغالگران و حال آن كه ملت فلسطين تحت اسارت و محاصره است چه نفع و فايده اي دارد !
ث تاثير بازداشت طرفداران حماس و بستن جمعيت هاي خيريه و اخراج كارمندان به خاطر گرايش هاي حزبي را بر آينده روابط فتح و حماس چگونه مي بينيد
هر گونه جنايت سرويس هاي امنيتي اعم از بازداشت ها و بستن موسسات خيريه و مصادره اموال و دارايي ها باعث مي شود تا نه تنها فضاي مناسب براي گفت و گو به عنوان تنها راه برون رفت از بحران كنوني فراهم نشود بلكه اوضاع بحراني تر و دامنه شكاف و اختلاف نيز تشديد يابد اين جنايت ها باعث تفرقه بين ملت مي شود.
تقويت وحدت ملي و كنار زدن اختلافات و حمايت از كليه اقدامات و تلاش هاي طرف هاي مختلف براي تحقق همبستگي ملي موضع راهبردي حماس مي باشد. حماس با جنگ داخلي مخالف است و بر حفظ وحدت ملي پايبند باقي خواهد ماند و اميدواريم كه همگان اين رويه را براي خود اتخاذ نمايند.
ما خواستار آزادي همه بازداشت شدگان سياسي و تجديد نظر درباره بستن جمعيت هاي خيريه هستيم به اين خاطر كه بستن آن تاثيري منفي بر آحاد فلسطينيان مي گذارد اين موسسات به بخش هاي وسيع و مختلفي از ملت فلسطين به ويژه خانواده هاي شهدا و خانواده هاي نيازمند و يتيمان خدمات ارزنده اي را ارائه مي كند.
اخراج كارمندان به خاطر گرايش هاي حزبي يكي از كارهاي نادرستي است كه هر چه زودتر بايد متوقف شود اين يك اقدام سياسي است و به نفع هيچ شخص يا گروهي نيست و از همگان مي خواهيم كه موسسات و جمعيت هاي خيريه و آموزشي و پزشكي را از زد و بندهاي سياسي دور كنند.
ث پيام اسرا به دو دولت غزه و رام الله چيست
پيام اسرا به مسئولان ملت فلسطين در تمامي سطوح اين است كه بايد با يكديگر متحد شويد و همبستگي و يكپارچگي ملت را بار ديگر احيا كنيد و به تقويت مقاومت اهتمام بورزيد و اصول و آرمان هاي تان را به ويژه حمايت از قدس شريف و جلوگيري از يهودي شدن آن را حفظ كنيد و مساله اسرا را در راس برنامه هاي خود در هر همايش و جلسه اي قرار دهيد.
ث به اعتقاد شما آيا طرف هاي فلسطيني در گفت و گوي آينده قاهره جدي هستند براي موفقيت آن چه كاري بايد انجام داد
حماس با جديت تمام و مخلصانه و صادقانه قدم در راه گفت و گو گذارده است و خواستار اين است كه گفت و گو يك گفت و گوي مجدانه و موفقيت آميز باشد ما نيز اميدواريم كه هيات هاي ديگر گروه ها نيز يك چنين تفكري داشته باشند.
اگر بخواهيم كه گفت و گو موفقيت آميز باشد بايد همه مسائل را در پاي ميز مذاكره به ويژه مسائل اساسي و در راس همه سازمان آزادي بخش فلسطين و اصلاح ساختار آن و توافق بر سر يك برنامه مشترك و شفاف بر پايه پايبندي به اصول و آرمان هاي ملي را مورد بحث و بررسي قرار دهيم . در جريان گفت و گو ما همچنين بايد موضوع اصلاح ساختار سازمان هاي امنيتي را بر اساس معيارهاي ملي و بازگرداندن اعتبار از دست رفته موسسات و نهادهاي مختلف فلسطيني را بررسي كنيم و بر توافقات به دست آمده پايبند باقي بمانيم .
ث حماس در كرانه باختري نيز نمايندگي اين جنبش در گفت و گوها را به عهده خواهد داشت
يك موسسه همه جانبه حماس را رهبري مي كند و هر چهار بخش حماس )كرانه باختري غزه خارج فلسطين و زندان ها( تصميم گيري مي كنند و تا زماني كه نمايندگان حماس در گفت و گو نماينده اين موسسه باشند حماس هيچ حساسيتي نسبت به اين مساله ندارد.
ث نظر شما درباره موضع گيري عجولانه عباس پيش از گفت و گوي ملي مبني بر اين كه دوره رياستش تا سال 1389 ادامه خواهد يافت چيست
هر اقدام يك جانبه خارج از توافق ملي و با قانون اساسي در تضاد است و هرگز به نفع گفت و گو نيست و هيچ كس نبايد پيش از گفت و گو طوري موضع گيري يا اظهار نظر كند كه فضاي گفت و گو را مختل كند همگان بايد به قانون احترام بگذارند و خود را ملزم به اجراي قانون كنند. اصل مسلم بر آن است كه همگان بايد به قانون احترام بگذارند و بر اساس قانون عمل كنند.
ث آيا شما از چالش هاي كنوني پيرامون حماس نگرانيد
هر كس گمان مي كند حماس متشكل از يك سري افراد يا چند موسسه است اشتباه كرده ; حماس يك انديشه يك رسالت استوار و ثابت است كه از زمان ظهور اسلام تا به امروز امتداد دارد و نسل هاي آينده نيز بدان پايبند باقي خواهند ماند حماس فراتر از شخصيت ها و موسسات است . هر اقدام عليه حماس از هر طرف كه باشد نه تنها بر حماس كمترين تاثيري نمي گذارد بلكه همگان در خواهند يافت كه اين اقدامات و چالش ها بر اقتدار حماس خواهد افزود.
ث درباره اخبار منتشر شده مبني بر اين كه عباس تلاش مي كند تا دولت اردن را در اسكان دايمي آوارگان در اين كشور متقاعد سازد چه نظري داريد
مساله آوارگان اصلي ترين مساله فلسطين است و هيچ راه حلي بدون آن قابل قبول نيست . حق بازگشت آوارگان حق مشروع همه كساني است كه از سرزمين مادري و خانه و كاشانه شان به خاطر اشغالگري اخراج شدند گذشته از اين كه هر آواره اي بايد به خانه و موطن اصلي خود بازگردد بايد به هر يك از آنان غرامت مادي و معنوي سال ها هجرت و دوري از ميهن نيز پرداخته شود.
بر همين اساس حق بازگشت حقي مقدس و يك حق فردي و گروهي است و هيچ كس حق چشم پوشي يا كوتاهي از اين حق را ندارد هيچ فرد يا موسسه در هر سمت و مقامي كه باشند حق ذره اي كوتاهي از اين حق را ندارند و هر گونه توافقي در اين زمينه باطل و براي هيچ يك از فلسطينيان الزام آور نيست .
و اما در خصوص تلاش برخي كشورها براي اسكان دايمي آوارگان در اين كشورها از برادران عرب مي خواهيم كه هرگز اين طرح را نپذيرند و بر حق بازگشت اصرار ورزند. همچنين تاكيد مي كنيم كه اين قبيل اقدامات فايده اي ندارد و هرگز به مساله آوارگان خاتمه نمي دهد چرا كه آن در سطح عربي و ملي اقدامي باطل و غير قانوني است و در واقع كسي كه اقدام به يك چنين كاري مي كند خود بايد پاسخگو باشد.
ث آيا نخست وزيري ليوني تاثيري بر مساله فلسطين خواهد گذاشت
ما و ملت فلسطين بر اين باوريم كه ليوني اولمرت و باراك همگي دو روي يك سكه هستند و همگي سياست سركوبگرانه را در حق ملت ما اجرا مي كنند و حقوق حقه ملت را سلب قدس را يهودي و جوانان ما را ترور مي كنند و فرزندان مان را به اسارت مي گيرند. همه آن ها دشمنان ما و اشغالگر هستند و ما بين هيچ يك از آنان فرق نمي گذاريم و به هيچ يك از آنان دل نمي بنديم و هر كس به يكي از آنان دل ببندد و خيال واهي در سر بپروراند در واقع خود را را فريفته است .
ث به عموم ملت به ويژه گروه هاي فلسطيني تاكيد مي كنم در شرايط موجود لازم است فرهنگ گفت و گو را منتشر و ترويج كنيم و براي مشخص كردن عناصر وحدت ملي با يكديگر به مذاكره بنشينيم و با همه سازمان ها و نهادهاي قانوني همكاري و گفت و گو بين خود را تقويت كنيم و هر يك از ما در هر جايگاهي كه قرار دارد براي موفقيت گفت و گوي فراگير ملي در قاهره تلاش نماييم .
از همه موسسات رسمي مي خواهم كه به نفع گفت و گوي آتي تلاش و كاري كنند كه اين گفت و گو با بار نشيند و از هر گونه تلاش براي ناكام گذاشتن آن خودداري نمايند.
زندگينامه
رافت ناصيف ملقب به ابو صهيب متولد سال 1345 داراي مدرك ليسانس از رشته تعليم و تربيت اسلامي در دانشگاه پيام نور قدس در طولكرم است . ناصيف در آغاز دهه هشتاد ميلادي به جنبش اسلامي پيوست و به يكي از اعضاي فعال آن به ويژه در بخش هاي اجتماعي و صنفي جنبش بدل شد. وي در انتفاضه نخست يكي از اعضاي جنبش حماس بود و نمايندگي اين جنبش را در بسياري از كميته هاي گروهي و ملي به عهده داشت . ناصيف همچنين در انتفاضه دوم سخنگوي حماس در شهر طولكرم و عضو كميته هماهنگي بين گروه هاي فلسطيني در اين شهر بود. ناصيف بارها توسط رژيم اشغالگر قدس بازداشت شد و دوران حبس وي مجموعا هفت سال به طول انجاميد. وي همچنين پيش از انتفاضه الاقصي به مدت سه و نيم سال در زندان هاي سرويس هاي امنيتي تشكيلات خودگردان سپري كرد.
ناصيف به خاطر فعاليت هاي گسترده در حماس از جمله سخنگوي اين جنبش و يكي از اعضاي رهبري سياسي آن از سوي نظاميان صهيونيست تحت تعقيب و يكي از هدف هاي اصلي جوخه هاي تروريستي اشغالگران است . پس از دو سال تعقيب ناصيف در ماه مه 2004 م . در شهرك عنبتا از سوي اشغالگران بازداشت شد و پس از چهار ماه بازجويي از وي به چهار و نيم سال حبس محكوم گرديد. ناصيف سه هفته قبل از زندان آزاد شد.
منبع : مركز اطلاع رساني فلسطين
 شنبه 11 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 198]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن