تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيت فاسد شود، بلا و گرفتارى پيش مى آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854705074




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گزارش كامل نشست سراسري بسيج و رسانه


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: گزارش كامل نشست سراسري بسيج و رسانه
رسانه‌ها- همشهري آنلاين:
ششمين نشست سراسري بسيج و رسانه پنجشنبه با حضور جمعي از مسوولان نيروي مقاومت بسيج، خبرنگاران،‌مديران مسوول و مديران عامل رسانه‌ها در مشهد مقدس آغاز به كار كرد

و در اين همايش درباره‌ نقش رسانه‌ها در انتشار اخبار مربوط به بسيج، نحوه تعامل بسيج با رسانه‌ها و راهكارهاي بهبود اين تعامل بحث و تبادل نظر مي‌شود.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران( ايسنا) حجت السلام و المسلمين سيدمحمود دعايي با اشاره به اين‌كه " نگران قداست، حرمت و ارزش بسيج هستم" ادامه داد: در ابتداي انقلاب روحانيون خيلي قرب و ارج داشتند و اين به دليل نگاه مردم به قداست امام خميني(ره) بود ولي برخي از آن به درستي استفاده نكردند و نتوانستند اين قداست را حفظ كنند و از آن سوءاستفاده كردند در نتيجه از چشم مردم و جامعه افتاديم.

وي خاطرنشان كرد: جامعه مثل اوايل انقلاب به ما نگاه نمي‌كند، اين را صادقانه خود اذعان كنيم. ولي در اين ميان افراد گمنامي هستند كه به دور از تظاهر، مقام‌خواهي و جاه‌طلبي منشا كمالات هستند، ولي توطئه دشمن در اين قشر باعث شده است كه از جامعه زده شوند.

وي در عين حال اظهار كرد: بسيج منشا خدمات ارجمندي بوده است؛ زيرا در اين نظام يكي از خطرناك‌ترين توطئه‌هاي دشمن را خنثي كرده و به بركت حضور جوانان پيروز شده است.

مديرمسوول روزنامه اطلاعات تاكيد كرد: دشمن سعي دارد تا بسيج را به همان سرنوشتي كه روحانيون به آن دچار شده‌اند وارد كند.

وي تصريح كرد: اگر در مجامعي كه بسيج سازمان يافته، نتواند قداست و حرمت واقعي خود را نگه دارد يا دچار سوءاستفاده براي اهداف دنيوي شود، زير مجموعه آن به چشم حقارت‌آميز در نهان و هراس‌انگيز در آشكارا به بسيج نگاه مي‌كند، در صورتي كه بسيج بايد خسارت‌ها و ناكامي‌ها را جبران و عاطفه ايجاد كند تا اين قداست محفوظ بماند. اگر اين موضوع برعكس شود و به دنبال گرفتن نقاط ضعف يكديگر و تحكيم قدرت و سيطره ظاهري خود باشد، به تدريج جو نارضايتي ايجاد خواهد شد.

مرتضي نبوي: بسيج و رسانه دست به دست هم زمينه‌ تشكيل حكومت جهاني اسلام را فراهم كنند

مديرمسوول روزنامه رسالت گفت:‌ كلمه‌ بسيج معادل مساله‌ بعثت و بعث در قرآن است و در حقيقت بسيجيان هم براي انجام رسالت الهي مبعوث هستند.

به گزارش ايسنا مرتضي نبوي يكي از رسالت‌هاي مشترك بسيج و رسانه را مساله تبليغ و بلاغ مبين دانست و تاكيد كرد: اگر اين دو مجموعه دست به دست هم بدهند زمينه‌سازي براي تشكيل حكومت جهاني اسلام است.

وي درباره رابطه‌ متقابل بسيج و رسانه عنوان كرد: براي اين كه رابطه‌ِ بسيج و رسانه را كشف كنيم، ابتدا بايد نظري به بسيج و ماموريت‌هاي اصلي آن بياندازيم و سپس نقش رسانه را مرور كنيم تا رابطه اين دو و تاثير و تاثرشان بر يكديگر آشكار شود.

وي تاكيد كرد: انسان وقتي با مفهوم بسيجي برخورد و مصاديق آن را در جامعه اسلامي مشاهده مي‌كند، با اندكي تعمق به واژه بعثت در قرآن كريم راه مي‌يابد بسيجي در فرهنگ انقلاب اسلامي، آن انسان مبعوث و برانگيخته‌اي است كه براي خود رسالت الهي قائل است.

اين عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه به ذكر آياتي از قرآن كريم پرداخت و با اشاره به ديدگاه امام خميني(ره) و مقام معظم رهبري نسبت به بسيج افزود: در ماده 35 اساسنامه واحد بسيج مستضعفان هدف از تشكيل بسيج، ايجاد توانايي‌هاي لازم در كليه‌ افراد معتقد به قانون اساسي و اهداف انقلاب اسلامي ذكر شده است.

در قسمتي ازماده‌ 36 اساسنامه‌ نيز ماموريت تعليم و تربيت در زمينه‌هاي عقيدتي سياسي و تخصص‌هاي مورد نياز تعريف شده است. در نتيجه با مشاهده‌ بيانات حضرت امام (ره)، مقام معظم رهبري و قانون مصوب مجلس شوراي اسلامي متوجه مي‌شويم كه رسالت بسيجيان ايران و جهان اسلام، همان رسالتي است كه قرآن كريم براي رسول گرامي اسلام تبيين فرموده است و به تعبير امام راحل به ايجاد حكومت بزرگ اسلامي منجر مي‌شود.

نبوي در ادامه به ماموريت رسانه‌ها اشاره كرد و گفت:‌ ماموريت مشترك همه‌ِ انبيا رساندن پيام خدا به مردم است، براي اين منظور قرآن از كلمه تبليغ استفاده كرده است. به گفته "راغب اصفهاني" در توضيح اين واژه، بلغ، بلوغ و بلاغ به معناي رسيدن به دورترين مقصد چه از نظر مكاني چه از نظر زماني و چه از نظر هر امري از امور موردنظر است.

بلاغ به معني تبليغ و كفايت نيز هست. بلاغت در مورد كلامي به كار مي‌رود كه هم ذاتا رسا باشد هم از نظر معني صحيح باشد، هم مطابق معناي مقصود و مورد نظر باشد و هم از صداقت برخوردار باشد. به عبارت ديگر از نظر گوينده و شنونده داراي اعتبار باشد يعني همان امري را كه گوينده قصد مي‌كند ، شنونده هم آن را بپذيرد.

مدير مسوول روزنامه ‌رسالت با اشاره به بحث نظريه‌ رسانه‌ها اظهار كرد: امروزه كتاب‌هاي زيادي در مورد نظريه‌ِ رسانه‌ها نوشته شده است كه در آن به تاريخچه‌ ارتباطات همگاني، نظريه‌ جامعه‌ انبوه، ‌نظريه‌هاي ايدئولوژي، نظريه‌ گفتمان، اقتصاد رسانه‌ها، مساله مخاطب، آموزش شهروندان، پيام، رسانه‌هاي سرد و گرم، انرژي پيوندها، ‌مطبوعات، افشاگري حساب شده به عنوان يك شكل حكومتي، عصر خواستن براي انجام دادن، سينما، تلويزيون ، غول خجالتي، نبرد آيكون‌ها و غيره پرداخته‌اند.

وي خاطرنشان كرد: امروزه به تحليل رابطه رسانه‌ها و سياست خارجي مي‌پردازند، ديپلماسي رسانه‌اي را به عنوان ابزار سياست خارجي مطرح مي‌كنند، نقش ديپلماسي رسانه‌اي را در عصر جهان وطني بررسي مي‌كنند و معضلات سخت‌افزاري و نرم افزاري ديپلماسي رسانه‌اي را به تحليل مي‌نشينند.

نبوي با بيان اين‌كه "نقش رسانه‌ها در ثبات يا بي‌ثباتي نظام‌هاي سياسي انكارناپذير است" افزود: وحدت و امنيت ملي سخت تحت تاثير رسانه‌هاست.

رسانه‌ها امروز كاركرد امنيتي دارند اينترنت در بسياري از خانه‌ها، مغازه‌ها و بنگاه‌ها حضور دارد و براي آزادي اطلاع‌رساني و حتي تجارت حدي نمي‌شناسد علاوه بر آن رسانه‌ها در زندگي روزمره دين، فرهنگ، مردم‌سالاري، آموزش، اخلاق،‌اقتصاد، سياست، سنت، تجدد، سازمان‌هاي بين‌المللي،‌منطقه‌اي و محلي نقش تاثير دارند. و از آن‌ها تاثر مي‌پذيرد.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام يكي از خطرات جهاني را امپراطوري صهيونيست دررسانه‌هاي پرقدرت جهان دانست و گفت: امروز گسترش رسانه‌ها و شبكه‌ جهاني ارتباطات را شاخص‌ترين نشانه‌ي جهاني شدن معرفي مي‌كند، اگر فكري، ايده‌اي و فرهنگي بخواهد جهاني شود و تاثيرگذار باشد بايد از طريق رسانه‌ها منتقل شود و به مقصد برسد.

وي در پايان نتيجه‌گيري كرد: اگر بسيج رسالت و ماموريت جهاني دارد – كه دارد مي‌خواهد پيام بسيج مستضعفان را تبيلغ كند، مي‌خواهد براي ايجاد حكومت بزرگ اسلامي زمينه‌سازي كند، اراده كرده است انديشه‌ پاك اسلامي را به معراج برساند، در نظر دارد مرام و حكمت بسيجي را در جهان تعليم كند، نياز به پشرفته‌ترين،‌گسترده‌ترين و با نفوذترين رسانه‌ها در سطح ايران و جهان دارد.

سه پيشنهاد طائب به رسانه‌ها: تشكيل جلسات فصلي،اختصاص يك سرويس خبري،تدوين تفاهم‌نامه

فرمانده نيروي مقاومت بسيج سه پيشنهاد؛ تشكيل جلسات فصلي كميسيون‌هاي بسيج و رسانه، اختصاص يك سرويس خبري مجزا در خبرگزاري‌ها براي پوشش اخبار بسيج و نيز تدوين تفاهم‌نامه بين بسيج و رسانه‌ها را مطرح كرد.

به گزارش ايسنا حجت‌الاسلام والمسلمين حسين طائب با اشاره به تشكيل چهار كميسيون در اين همايش گفت: براي اين‌كه تعامل اصحاب رسانه و بسيج بيشتر شود پيشنهاد مي‌كنم جلسات كميسيون‌هاي اين همايش را به صورت فصلي برگزار كنيم.

وي درباره‌ دو پيشنهاد ديگر خود اظهار كرد: نبايد بسيج را تنها به عنوان دفاعي امنيتي به جامعه معرفي كنيم؛ چراكه بسيج مربوط به همه‌ عرصه‌هاست؛ بنابراين رسانه‌ها بررسي كنند و در صورت امكان، حوزه‌ بسيج را از ذيل مجموعه‌ دفاعي خارج و به صورت يك بخش مجزا تبديل كنند.

نكته ديگر اين‌كه تعامل بين بسيج و رسانه منجر به تنظيم تفاهم‌نامه‌اي بين بسيج و رسانه‌ها شود تا بدين ترتيب از توان بسيج بيشتر استفاده شود. ما هفت هزار خبرنگار بسيجي داريم و در اين تفاهم‌نامه‌ها بايد ببينيم چه‌طور با اين مجموعه تعامل كنيم.

معاون فرمانده كل سپاه هم‌چنين عنوان كرد: در عرصه‌ رويارويي دو جبهه‌ اسلام و استكبار، امروز شاهد اين هستيم كه جبهه استكبار تلاش مي‌كند با انحصاري كردن قدرت در عرصه‌ زر و زور و تزوير، كاري كند كه بتواند در قرن 21 جهان را به يك دهكده كوچك با يك ناظم تبديل كند. در مقابل، جبهه اسلام با محوريت جمهوري اسلامي تلاش مي‌كند با اتكال به قدرت لايزال الهي و همراهي مردم، يك مقاومت جهاني به وجود بياورد.

طائب با بيان اين‌كه "امروز قدرت نظامي غربي‌ها كاركرد خود را از دست داده است" تصريح كرد: امروز غربي‌ها ناوها و پايگاه‌هاي خود را ايجاد كرده‌اند ولي كاركرد ندارد و ديگر اين‌طور نيست كه تهديد سخت آن‌ها ملت‌ها را به هراس بياندازد. شكست ابهت استكبار در مقاومت ملت عراق، افغانستان و جنگ 33 روزه اين مساله را نشان داد.

وي به بروز مشكلات اقتصادي در دنيا اشاره كرد و گفت: ابهت اقتصادي آمريكايي‌ها نيز با اين وضعيت اقتصادي آن‌ها و غربي‌ها شكسته شد.

امروز قدرتي كه جبهه استكبار با آن خود را سرپا نگه داشته، قدرت تزوير است و با قدرت رسانه‌اي و انحصار ماهواره و اينترنت تلاش مي‌كنند خود را سرپا نگه دارند كه البته آسيب‌پذيري اين مساله هم بالا رفته و شاهد شكسته شدن آن نيز خواهيم بود.

فرمانده نيروي مقاومت بسيج در ادامه تاكيد كرد: براي اين‌كه در مقابل اين قدرت رسانه‌اي بايستيم و تلاش دشمن را در عرصه‌ عمليات رواني و تهاجم فرهنگي سياسي بشكنيم احتياج به كارآمدتر كردن رسانه‌هاي خود داريم.

تعامل بسيج كه هم تفكر و هم فرهنگ و رسانه است، با قدرت رسانه‌اي كشور مي‌تواند به تقويت قدرت نرم جمهوري اسلامي براي مقابله با تهديدات نرم دشمن تبديل شود.

طائب خاطرنشان كرد: اگر شبكه‌ انساني بسيج كه خود يك رسانه است با شبكه‌ رسانه‌اي پيوند بخورد كاركرد ما چند برابر خواهد شد و مهم اين است كه ما اين آرايش را با تعامل بيشتر فراهم كنيم.

معاون فرمانده كل سپاه با بيان اين‌كه " امروز جنگ اصلي، جنگ رسانه‌اي است" افزود: بايد با اين تهاجم دشمن مقابله كنيم و در اين زمينه ماموريت بسيج و رسانه‌ها نزديك به هم است. اگر بناست رسانه‌ها فرهنگ‌سازي كنند، بسيج علاوه بر كمك به رسانه‌ها براي انجام ماموريت‌هاي آن‌ها، مي‌تواند محتواي اين فرهنگ را تبيين كند.

طائب درباره‌ نقاط مشترك بسيج و رسانه‌ها گفت: رسانه به دنبال ارتقاي معرفت ديني روشن‌بينانه است كه اين در اهداف بسيج هم وجود دارد.

گسترش رفتار مبتني بر فضايل ديني، ريشه‌دار كردن شناخت و باور ارزش‌ها و بنيان‌ها ديني انقلاب اسلامي، و مصونيت دادن به ذهن جامعه از تاثير مخرب فرهنگي دشمن نيز از ديگر اهداف مشترك رسانه و بسيج محسوب مي‌شود.

وي هم‌چنين با بيان تعريف قدرت نرم اظهار كرد: قدرت نرم يعني تاثيرگذاري در اراده، باور و افكار آحاد مردم. تلاش غربي‌ها در اين زمينه و اين همه ماهواره، سايت‌هاي مخرب و مواد مخدر براي اين است كه جامعه را به سمت لمپنيزم ببرند.

حركت ديگر دشمن، تغيير باورهاي مردم است و اين كار را از كار انديشه انجام مي‌دهند. يعني ابتدا در مسايل مختلف سوال ايجاد مي‌كنند و كم‌كم آن سوال را تبديل به نسبت مي‌كنند.

فرمانده نيروي مقاومت بسيج ادامه داد: هرچه جلوتر مي‌رويم دشمن از تهديد سخت‌افزاري خود ناتوان‌تر مي‌شود و توجه آن به تهديد نرم بيشتر مي‌شود.

بنابراين بايد قدرت نرم جمهوري اسلامي را بالا ببريم. گسست بين حاكميت و مردم نيز از ديگر اهداف تهديد نرم دشمن است. اگر مي‌خواهيم قدرت نرم جمهوري اسلامي بالا برود بايد در اشاعه‌ تفكر بسيجي تلاش كنيم.

طائب با تاكيد بر تفاوت بسيج و نيروي مقاومت بسيج تصرحي كرد: آن‌چه ما انتظار داريم انعكاس عملكرد بسيج است.

وي هم‌چنين از تشكيل سازمان‌هاي مستقل بسيج حقوقدانان و وكلا، اصناف، كارگري، عشاير و ادارات در سال جاري خبر داد و افزود: در هر سازمان قشري، بسيج حضور دارد و بخش‌هاي مختلف مي‌توانند با اين شبكه‌ عظيم تعامل خوبي داشته باشند.

به گزارش ايسنا، فرمانده نيروي مقاومت بسيج پيش از سخنراني خود در اختتاميه ششمين همايش بسيج و رسانه، از چهار كميسيون خبرگزاري‌ها، صدا، سيما و مطبوعات بازديد كرد.

طائب در بازديد خود از كميسيون خبرگزاري‌ها و شركت در جلسه اين كميسيون اظهار كرد: تدبيري كه سال گذشته مقام معظم رهبري مطرح كردند بحث تشكيل بسيج ده‌ها ميليوني بود و زماني اين ايده كاملا محقق مي‌شود كه همه‌ افراد در همه رده‌هاي نظام جمهوري اسلامي خود را متولي اين امر بدانند.

وي با بيان اين‌كه "بسيج ده‌ها ميليوني فقط بسيج دفاعي نيست و بايد بسيج را در عرصه‌هاي مختلف به جامعه تبليغ كنيم" يادآور شد: بسيج و نيروي مقاومت دو مساله هستند؛ نيروي مقاومت متولي حمايت و پشتيباني از بسيج است. خواسته ما از خبرگزاري‌ها اين است كه تفكر بسيج و بسيجيان را در انتقال اخبار و تفكرشان كمك كنند.

معاون فرمانده كل سپاه در پايان پيشنهادات خود را براي تعامل بسيج با رسانه‌ها مطرح و از تلاش‌هاي اعضاي كارگروه خبرگزاري‌ها تقدير و تشكر كرد.

فرمانده نيروي مقاومت بسيج هم‌چنين در جمع خبرنگاران از تشكيل پنج سازمان مستقل در هفته‌ بسيج خبر داد.

به گزارش ايسنا طائب گفت: پنج سازمان بسيج ادارات و وزارتخانه‌ها، بسيج عشاير، بسيج حقوقدانان و وكلا، بسيج اصناف و بسيج كارگري در هفته‌ بسيج كار خود را به طور مستقل آغاز خواهند كرد.

وي هم‌چنين از برگزاري كنگره‌ شهداي استان خراسان رضوي در سال جاري خبر داد.

فرمانده نيروي مقاومت بسيج در حاشيه‌ اين همايش در جمع خبرنگاران نيز با تاكيد بر تشكيل پنج سازمان مستقل بسيج، اظهار كرد: تنوع رويكرد و نحوه‌ي عملكرد بسيج را در هفته بسيج اعلام خواهيم كرد.

سردار فرهادي: انتظار بسيج از رسانه‌ها تلاش براي حاكم‌شدن تفكر بسيجي در جامعه است

معاون هماهنگ‌كننده‌ نيروي مقاومت بسيج نيز گفت: بسيج هم يك رسانه‌ي مردمي است، اما يك رسانه‌ي ميان‌مردمي كه علاوه بر استفاده از ابزار تبليغي، دهان به دهان و چهره به چهره كار ارتباطي خود را انجام مي‌دهد.

به گزارش ايسنا سردار فرهادي با بيان اين‌كه وظيفه‌ بسيج و رسانه بسيار نزديك به هم است اظهاركرد: هر دو اينها با افكار عمومي و توده‌ي مردم ارتباط دارند. هردو اين مجموعه‌ها وظيفه‌ي روشنگري دارند و براي آنها بايد منافع ملت مهم باشد نه منافع فردي يا حزبي. هم‌چنين هر دو اين مجموعه‌ها از بين مردم و از بيت‌المال هستند و هر دو مديون انقلاب، اسلام و مردم‌اند.

وي ادامه داد: انقلاب و شهدا اين فضا و آزادي را به رسانه‌ها داده‌اند، بنابراين حتي آن زمان‌هايي كه ظاهرا رسانه وظيفه‌اي در زمينه‌ي آمادگي نظامي مردم ندارد، همواره در حفظ آمادگي اقشار مردم وظيفه‌ي مهمي دارد. اشتراكات مهمي بين بسيج و رسانه وجود دارد و انتظاري كه بسيج از رسانه‌ها دارد، اين است كه براي حاكم شدن تفكر بسيجي در جامعه تلاش كنند.

فرهادي با تاكيد بر ترويج فرهنگ بسيجي در جامعه تصريح كرد: از جمله مباحثي كه هم بسيج و هم رسانه مي‌توانند روي آن كار كنند ترويج فرهنگ بسيجي است و به تعبير مقام معظم رهبري، خود بسيج يك فرهنگ است.

معاون هماهنگ‌كننده نيروي مقاومت بسيج تفكر بسيجي را داراي چهار بعد دانست و افزود: اين ابعاد، جهاد اكبر، جهاد كبير، جهاد افضل و جهاد اصغر است. جهاد اكبر، جهاد پايه و اصلي در بسيج است؛ چنان كه حضرت امام مي‌فرمايد همه چيز از همين جا شروع مي‌شود، جهاد اكبر، يعني يك جهاد فرهنگي و دومين كار بسيج، رسانه‌ي بسيجي و يك جمع بسيجي همين است. اين ابعاد و جهادها با يكديگر رابطه دارند و نسبت به هم تاثير و تاثر دارند.

وي اضافه كرد: جهاد افضل يعني جهاد سياسي و قدرت سياسي. مقام معظم رهبري فرموده‌اند كه بسيج تنها متعلق به اينجا نيست، بلكه متعلق به همه‌ي مسلمين است و بايد بسيج صد ميليوني تشكيل شود. امروز جمهوري اسلامي بر روي كره‌زمين پرچم ظلم‌ستيزي را بلند كرده است و از مظلوم حمايت مي‌كند، البته هرگاه حرفي زده مي‌شود مي‌گويند اينها از تروريست‌ها دفاع مي كنند؛ خودشان از تروريست‌ها حمايت و ظلم و جنابت مي‌كنند ولي وقتي جهموري اسلامي با زبان و در رسانه‌ها از مظلوم حمايت مي‌كند آن را به حمايت از تروريسم متهم مي‌كنند.

فرهادي جهاد اصغر را مبارزه نظامي و دفاعي عنوان كرد و گفت:‌ تفكر بسيجي يعني يك روحيه جهادي در تمام عرصه‌ها نظير عرصه‌هاي فرهنگي،‌اجتماعي، سياسي و نظامي .

معاون هماهنگ‌كننده‌ نيروي مقاومت بسيج در پايان ابراز اميدواري كرد كه با تعامل بهتر بسيج با رسانه‌ها، اهداف مرتبط با بسيج به‌ويژه در هفته‌ي بسيج به صورت منسجم و تشكيلاتي محقق شود.

مديرعامل فارس: بسيج بايد فضاي انقلابي و بسيجي را به رسانه وارد كند

مديرعامل خبرگزاري فارس گفت: در عرصه‌ جنگ هوشمند و نرم ، اصلي‌ترين بازيگر‌ها رسانه‌ها هستند.

به گزارش ايسنا حميدرضا مقدم‌فر با اشاره به گذشت سه دهه‌ از انقلاب اسلامي افزود: امروز ما با رسانه‌هاي قدرتمندي كه بازيگران جهاني اين عرصه هستند و بسيار گسترده مشغول به كارند مواجهه‌ هستيم.

وي ادامه داد: انتظار بسيج از رسانه‌ها اين است كه رسانه‌ها وظيفه و رسالت ملي اسلامي و ديني خود را به خوبي انجام دهند و در معرفي فرهنگي بسيجي و ايجاد آمادگي دفاعي، روحي، فرهنگي و معنوي در بين مردم و نهادينه‌ كردن فرهنگ بسيجي تلاش كنند.

وي درباره‌ انتظار رسانه‌ها از بسيج نيز گفت: امروز رسانه‌هاي ما عمدتا آمادگي كامل روحي، معنوي و عملياتي را براي مقابله ندارند، اين كار بسيج است كه آن روحيه بسيجي، انقلابي و روحيه‌اي كه خبرنگاران خود را در ميدان رزم و جنگ ببينند، را به رسانه‌هاي كشور منتقل كنند.

مقدم‌فر با بيان اين‌كه " امروز عرصه‌، عرصه‌ جنگ است" خاطرنشان كرد: جنس و نوع جنگ با گذشته تفاوت دارد و اين‌كه چقدر حال و هواي بسيجي داشته باشيم، مورد توجه است، امروز رسانه‌هايي كه در عرصه‌ جنگ نرم و هوشمند تلاش مي‌كنند، نه از نظر اعتقاداتي ،بلكه از نظر اجرايي و عملياتي بسيجي‌وار عمل مي‌كنند.

وي اضافه كرد: ما نگاه و برداشت خود از تحولات بين‌المللي را به روايت آن رسانه‌ها تعريف و منتقل مي‌كنيم. آن‌ها در داخل و در خانه ما حضور دارند، بنابراين انقلاب اسلامي هم به روايت آن‌ها به دنيا منتقل و معرفي مي‌شود، چون ما ضعيف عمل مي‌كنيم و آن‌ها عملياتي‌تر از ما هستند.

مقدم‌فر خاطرنشان كرد: در كشور ما بسياري از رسانه‌هاي غربي دفتر دارند، ولي متاسفانه ما نمي‌توانيم در كشورهاي ديگر به طور رسمي دفتر داشته باشيم و اين ضعف ماست. رابطان خبري ما به طور پنهاني در آمريكا و برخي كشورهاي ديگر فعاليت و تلاش مي‌كنند و با ايميل براي ما خبر مي‌فرستند و نمي‌توانند به طور رسمي اين كار را انجام دهند.

مديرعامل خبرگزاري فارس در پايان اظهار كرد: انتظار احزاب رسانه از بسيج اين است كه بسيج در رسانه‌ ورود كند، براي ما مانور بگذارد و كمك كند. بسيج بايد كمك كند كه فضاي انقلابي و بسيجي را به رسانه وارد كند.

سردار اشرف نوري: رسانه بايد بيش از پيش با بسيج؛ اين نهاد مردمي آشنا شود

معاون روابط عمومي و تبليغات نيروي مقاومت بسيج كشور گفت: طبق فرمايش امام خميني (ره) كه مي‌فرمايند" بسيج يك فرهنگ است و رسانه فرهنگ ساز" بايد مروري بر رسالت مشترك بين بسيج و رسانه انجام شود.

به گزارش ايسنا سردار علي اشرف نوري تصريح كرد: بايد در جامعه تفكر و فرهنگ بسيجي را گسترش داد و از اين طريق به تحقق بسيج ده‌ها ميليوني كه هدف امام خميني (ره) نيز بود دست يافت.

وي خاطرنشان كرد: انتظار بسيج در واقع انتشار عصاره فعاليت‌هاي بسيجي در رسانه است كه اميدواريم بيش از پيش به اين امر دست پيدا كنيم.

وي اهداف اين نشست را در بخش‌هاي آسيب شناسي و تعامل بين بسيج و رسانه، بررسي نقاط ضعف اطلاع‌رساني بسيج در رسانه ذكر كرد و افزود: بر اين اساس بايد رسانه‌ها را به چهار گروه سيما، صدا، مطبوعاتي و خبرگزاري‌ها تقسيم كرد و اين اهداف را در آن‌ها پياده نمود.

معاون روابط عمومي و تبليغات نيروي مقاومت بسيج كشور همچنين با آرزوي اين‌كه در سال نوآوري و شكوفايي در اين حوزه به راهكارها و طرح‌ها و پيشنهادات جديدي دست بيابيم گفت: هدف ديگر اين همايش مروري به رسالت مشترك بسيج و رسانه است، با استناد به فرمايش امام خميني(ره) كه" بسيج يك فرهنگ و رسانه فرهنگ ساز است" به تعامل ميان بسيج ور سانه توجه بيشتر شود.

وي در ادامه سومين هدف را بيان نقش و جايگاه بسيج عنوان و خاطرنشان كرد: با توجه به تعالي ورشد سپاه، رسانه بايد بيش از پيش با اين نهاد مردمي آشنا شود و بتواند انتظارات بسيج را از خود برآورده سازد.

وي همچنين آخرين هدف اين همايش را تجليل از خدمات اصحاب رسانه در اين حوزه ذكر كرد.

عليرضا ملكيان: از ايجاد دفاتر نمايندگي رسانه‌ها در خارج از كشور حمايت مي‌كنيم

معاون مطبوعاتي و اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: فرهنگ بسيجي بايد توسط خود بسيجي در رسانه مطرح شود، نيروهاي بسيجي امروز در تمام عرصه ها به لحاظ سازماني وانديشه‌ايي حضور فعال دارند.

به گزارش ايسنا عليرضا ملكيان تصريج كرد: بسيج اگر رسانه و فرهنگ است بايد در متن رسانه باشد.

وي در ادامه به بحث اينترنت و رسانه‌هاي اينترنتي اشاره و خاطرنشان كرد: در اينترنت به عنوان رسانه فراگير بخش قابل توجهي، توسط نيروهاي انقلابي و وفادار به نظام در حال هدايت شدن است.

وي گفت: يكي از دغدغه‌هاي دشمن اين است تا فرهنگ غربي از طريق اينترنت مسلط شود.

وي اينترنت را تيغ دو دمي توصيف كرد كه ممكن است عليه خود آن‌ها استفاده شود و گفت: وضعيت ما از نظر حوزه رسانه نامطلوب نيست.

معاون مطبوعاتي و اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي يادآور شد: كشور ما كشوري بسته و كمونيستي نيست كه درها را ببندد و مانع از ورود و خروج امواج به داخل يا خارج شود از سويي سياست دولت نيز اين نيست.

وي گفت: اين طبيعي است كه رسانه غربي مطابق ميل خود خبر تهيه و اهداف خود را پياده ‌كند، ما نيز به‌الطبع چنين مي‌كنيم تا اهداف سلطه‌طلبانه آن را افشا كنيم.

وي تاكيد كرد: اين جنگ، جنگ رسانه‌اي است و بسيار فراگيرتر از جنگ نظامي مي‌باشد. ولي اين‌گونه هم نيست كه آن‌ها آزادانه هر كاري خواستند انجام دهند. هر رسانه غربي براي حضور در ايران در كميته 3 گانه وزارت ارشاد،اطلاعات و امور خارجه بررسي مي‌شود و تحت نظارت است و براي هر كاري مجوز مي‌گيرد.

ملكيان كه در پاسخ به مدير عامل خبرگزاري فارس سخن مي‌گفت،ادامه داد: نيروي انتظامي آن‌ها را كنترل مي‌كند و براي ارسال خبر نيز چندان آزادانه عمل نمي‌كنند و از SNG دستگاه صدا و سيما استفاده مي‌كنند، در اين زمينه نگراني نداشته باشيد.

وي خاطرنشان كرد: به تمام خبرگزاري‌ها و نشريات اعلام كرده‌ايم كه در هر كشوري دفتر بزنند از آنان حمايت مي‌كنيم ولي اگر انتظار اين است كه از صفر تا 100را دولت حمايت كند، اين امكان نيست.

وي گفت: در كشورهاي خارجي امكان فعاليت رسانه‌هاي ايراني وجود دارد ولي خود رسانه‌ها اعلام آمادگي نمي‌كنند.

رجبي معمار: مسوولان رسانه‌هاي فرهنگي كشور فلسفه وجودي بسيج را تبيين كنند

مدير شبكه تهران گفت: بسيج يكي از مهم‌ترين نهادهاي انقلاب اسلامي ايران است كه برآمده از متن انقلاب و جوشيده از ميان مردم است.

به گزارش ايسنا مجيد رجبي‌ معمار تصريح كرد: مردم در بسيج احساس سهم و مشاركت مي‌كنند كه به لحاظ ايجابي اين مساله قابل درك است؛ زيرا براي حفظ ارزش‌هاي اسلام سابقه درخشاني از خود نشان داده است.

وي با اشاره به اين كه بسيج آرمان‌هاي بسيار مقدس و مشخصي دارد و اين كه براي هر نهاد اجتماعي مهم است تا فلسفه وجودي مقبول داشته باشد، گفت: علت تداوم و بقاي هر نهاد اجتماعي به همين مقبوليت بازمي‌گردد. مسئولان رسانه‌هاي فرهنگي كشور اين فلسفه وجودي بسيج را تبيين كنند تا در اذهان همه مردم دائم متبلور باشد.

وي ادامه داد: از نكاتي كه ضرورت دارد تا درباره كاركرد بسيج و رسانه بحث شود، تبيين فلسفه وجودي بسيج است. بعضي از نهادهاي اجتماعي زمان ميرايي دارند و رو به افول خواهند نهاد؛ اما برخي ديگر به حيات خود ادامه مي‌دهند و بر اساس مقتضيات اجتماعي به روز مي‌شود.

مدير شبكه تهران با اشاره به اين كه بخش عظيم افكار عمومي را رسانه‌ها مديريت مي‌كنند، خاطرنشان كرد: در جريان رسانه، تنها فعال نيستيم كه هر چه فكر كنيم همان درست باشد. درعرصه داخلي و بين‌المللي تعارضات جدي وجود دارد و كساني زيادي هستند كه با شبكه‌هاي برنامه‌ريزي شده در صدد تغيير اميال، افكار و اعمال مردم و مخاطبان رسانه‌ها هستند.

وي گفت: تقابل رسانه و جنگ رسانه‌اي توهم نيست. با اندك توجهي مي‌توان فهميد اصحاب فكر و فرهنگ و مسئولان كه داراي رسانه و امكانات هستند بايد نكات را در نظر بگيرند.

رجبي معمار يادآور شد: بسيج شجره طيبه است كه هر روز بايد رويش، جلوه‌گري و ميوه تازه داشته باشد و ذائقه‌هاي جديدي را با ميوه‌هاي معطر و سودمند خود شيرين كند.

وي ادامه داد: در دوره دفاع مقدس بسيج ثمره نسل 40 بود و اين اربعين نيز بي‌حكمت نبوده است. شور و حال بسيجيان در همه ابعاد و تازگي فلسفه وجودي بسيج بسيار موثر است.

مدير شبكه تهران هم‌چنين با بيان اين نكته كه بسيج بايد در مورد خود بازنگري كند تاكيد كرد: بسيج با رسانه‌ها جلساتي بگذارد تا زمينه‌هاي همكاري مختلف مشخص و در قالب تفاهم‌نامه‌ها به اجرا درآيد.

وي همچنين تصريح كرد: راهكارهاي عرضه درست بسيج اين است كه فلسفه و كارآمدي آن با ابزارهاي مختلف به مردم عرضه شود؛ زيرا قبل از آناني كه عضو بسيج نيستند اين خود بسجيان هستند كه به تكرار مفاهيم نو نياز دارند.

رجبي معمار در پايان گفت: ابزار رسانه ظرفيت و تاثيرگذاري به مراتب بيشتر از كلاس‌ها دارد؛ زيرا در سطح وسيع اطمينان‌آور است.

علي محمدي: رسانه بايد درك‌هاي مختلف از بسيج را در اذهان عمومي اصلاح كند

مسوول نمايندگي ولي فقيه در نيروي مقاومت بسيج گفت: وجه مشترك بين بسيج و اصحاب رسانه مخاطب است و كساني كه با اين با نهاد سر و كار دارند مردم هستند.

به گزارش ايسنا حجت‌الاسلام علي محمدي مسئول نمايندگي دفتر ولي فقيه در نيروي مقاومت بسيج كه در ششمين همايش بسيج و رسانه سخن مي‌گفت، تصريح كرد: بسيج رسانه‌ها تجمع تمامي اصحاب رسانه در جهت تحقق اهداف بسيج است.

وي افزود: اولين انتظار از اصحاب رسانه درباره بسيج، شناخت صحيح و درست آن است. رسانه جمعي وظيفه دارد درك‌هاي مختلفي را كه از بسيج در اذهان عمومي وجود دارد اصلاح كند.

محمدي تصريح كرد : برخي هنوز بسيج را يك بعد نظامي مي‌دانند؛ در حالي كه طبق فرمايش امام خميني(ره) بسيج تنها مخصوص زمان جنگ نيست، بسيج متعلق به همه مردم است و همه آحاد ملت بايد بسيج و آماده به جنگ باشد.

مسوول نمايندگي دفتر ولي فقيه در نيروي مقاومت گفت: از جمله مسائلي كه بسيار حائز اهميت است درك درست و حقيقي از بسيج و شناساندن آن به جامعه است. همچنين پرهيز از نگاه مقطعي و فصلي و اين كه به بسيج فقط در هفته بسيج توجه داشته باشيم.

وي هم‌چنين ترويج فرهنگ و تفكر بسيجي را نيز يك وظيفه خواند و افزود: برخي سوال مي‌كنند آيا بايد ساختار بسيج را ترويج كرد يا به ترويج فرهنگ و تفكر بسيجي پرداخت. من در پاسخ به آنها مي‌گويم بايد به ترويج فرهنگ و تفكر بسيجي پرداخت و اين امر با يك اقدام جزئي تحقق نخواهد يافت بلكه به جريان‌سازي مستمر نياز دارد.

محمدي افزود: تبليغ و تبيين عملكرد بسيج بر محورهاي مختلف سياسي، فرهنگي، اجتماعي، امنيتي، خدماتي ، سازندگي و ... از ديگر وظايف اصحاب رسانه درباره معرفي فعاليت‌هاي بسيج است.

وي هم‌چنين بر پرورش نيروهاي بسيج در رسانه تاكيد كرد و گفت: با استناد به فرمايش امام خميني(ره) اگر تفكر بسيجي در جامعه احيا شود دست جهانخواران كوتاه مي‌شود.

مسوول نمايندگي دفتر ولي فقيه در نيروي مقاومت بسيج افزود: بايد به شان و منزلت بسيجي پرداخت و با ايجاد يك ارتباط صحيح و منظم و تعريف شده در مسوولان و مديران مي‌توان اين شان و منزلت را به تمام جامعه منتقل كرد.

محمدي با بيان اين كه بايد به نياز و منشا و خاستگاه بسيج پرداخت، عنوا ن كرد: بايد مباني قراني و روايي و اسلامي را در جامعه تبيين كرد. در كل تمام افراد با توجه به تخصص خود بايد با استفاده از مباني قراني و اسلامي اين اصل و منشا را تحقق بخشند.

وي گفت: بايد در جامعه فرهنگ و تفكر بسيجي تبيين شود. فرهنگ بسيج شامل معنويت، شجاعت، نيازشناسي، غيرت، جوشش ذهني، خلاقيت، ابتكار و تفكر بسيجي شامل ايمان، اخلاق، خدمت به محرومان، شهادت‌طلبي، بصيرت، جهاد در راه خدا، جهاد اكبر، عبادت، تصرع، توكل بر خدا و حدت و عدالت است كه اين فرهنگ متفكر بايد در جامعه براي مخاطبان ملموس و قابل درك باشد.

وي گفت: براي تحقق اين اهداف لازم است تمام رسانه‌ها بسيج شوند و به تبيين و تبليغ عالمانه بپردازند.

تشكيل چهار كميسيون مطبوعات، سيما، صدا و خبرگزاري‌ها

در بخش دوم از ششمين همايش بسيج و رسانه كه بعدازظهر روز پنج‌شنبه در مشهد مقدس برگزار شد، چهار كميسيون مطبوعات، سيما، صدا و خبرگزاري‌ها تشكيل شد و اعضاي هركدام از اين كميسيون‌ها درباره‌ نحوه تعامل بسيج و رسانه بحث و تبادل نظر كردند.

مديرعامل ايسنا: بسيج سازوكار ارتباط با رسانه‌ها را تعريف كند

مديرعامل خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در بخشي از اين نشست پيشنهاد تدوين استراتژي رسانه‌اي در درون نيروي مقاومت بسيج را مطرح كرد.

به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا جمال رحيميان در جلسه‌ كميسيون خبرگزاري‌ها با بيان اين‌كه " اصولا رسانه، خبرگزاري‌ها و مطبوعات به دنبال كسب اخبار هستند" اظهار كرد: من معتقدم اين بسيج است كه تعيين مي‌كند چه‌قدر با رسانه‌ها تعامل داشته باشد.

اگر سازمان‌هاي موفق در اين زمينه را بررسي كنيم، مي‌بينيم كه خود اين سازمان‌ها هستند كه سازوكارهايي را تعريف مي‌كنند و با كمترين حاشيه در زمينه ارتباط با رسانه‌ها بسيار موفق هستند.

وي ادامه داد: بنابراين بسيج در گام اول بايد به اين جمع‌بندي برسد و ساز و كاري را تعريف كند و اين‌طور نباشد كه يك رسانه مثلا براي انجام مصاحبه با يكي از رده‌ها مدت‌ها پي‌گيري و تلاش كند و بعضا هم به نتيجه نرسد.

وي افزود: نكته ديگر اين‌كه امروزه بسياري از سازمان‌ها سايت‌هاي خبري راه‌اندازي كرده‌اند و اخبار خود را از اين طريق ارسال مي‌كنند و بسيج هم بايد در اين زمينه فعال‌تر عمل كند.

مديرعامل ايسنا با تاكيد بر لزوم نگاه غيرگزينشي به رسانه‌ها گفت: خواهش من اين است كه همه‌ رسانه‌ها را با يك ديد ببينند و نگاه گزينشي يا تبعيض‌آميز با رسانه‌ها نداشته باشند. رسانه وظيفه‌ خود مي‌داند كه امانت‌دار باشد و اگر ارتباط عادلانه‌اي با همه رسانه‌ها برقرار شود رسانه‌ها هم تلاش خود را در زمينه‌ پوشش صحيح اخبار انجام مي‌دهند.

مديرعامل فارس: داشتن نگاه عادلانه به رسانه‌ها تذكر خوبي است

در ادامه اين جلسه، حميدرضا مقدم‌فر مديرعامل خبرگزاري فارس كه رياست كميسيون را به عهده داشت، به ارايه‌ پيشنهادي در زمينه ارتباط بيشتر بسيج با رسانه‌ها پرداخت و عنوان كرد: اين مي‌تواند به صورت يك عرف تبديل شود كه اگر فرماندهان بسيج با ما گفت‌وگو كردند و اين گفت‌وگو از نظر وقت چندان فوري نبود، خود مصاحبه شونده‌ها يك بار مصاحبه را پيش از انتشار مرور كنند تا مباحث امنيتي در آن رعايت شود.

البته ما اين كار را چندان نمي‌پسنديم ولي به دليل حساسيت‌هاي موجود، انجام چنين كاري مي‌تواند مناسب باشد تا بدين ترتيب با در نظر گرفتن ملاحظات امنيتي، ارتباط بهتري با رسانه‌ها ايجاد شود.

مديرعامل ايسنا نيز متذكر شد كه چنين مساله‌اي از گذشته در خبرگزاري دانشجويان ايران به صورت يك روال و امر مرسوم وجود داشته است.

مديرعامل فارس نيز درباره بحث نگاه عادلانه به رسانه‌ها خاطرنشان كرد: گاهي برخي نهادها، احزاب و سازمان‌ها علاقه‌اي به سمت برخي رسانه‌ها پيدا مي‌كنند كه بخشي از آن طبيعي است ولي داشتن نگاه عادلانه به رسانه‌ها هم تذكر خوبي است كه بايد به آن توجه شود.

مالمير: اهميت خبرگزاري را به درستي درك نكرده‌ايم

در ادامه، احمدي از روابط عمومي سپاه انصارالمهدي زنجان درباره‌ امتيازات و محدوديت‌هاي خبرگزاري‌ها صحبت كرد و حسن مالمير مدير روابط عمومي سازمان تربيت بدني بسيج هم با تاكيد بر برقراري ارتباط مستمر رسانه‌ها و بسيج با يكديگر عنوان كرد: متاسفانه تاكنون ارتباطي را كه با صدا و سيما و مطبوعات داشتيم، با خبرگزاري‌ها نداشته‌ايم و اهميت خبرگزاري را به درستي درك نكرده‌ايم كه بايد در اين زمينه بيشتر مطالعه و فعاليت كنيم.

بدري از روابط عمومي سپاه صاحب‌الزمان اصفهان، با طرح سوالاتي نظير اين‌كه «بسيج چيست؟ منظور از تعامل چيست؟ و تعريف بسيج در ذهن رسانه چيست؟» تاكيد كرد: بايد با پاسخ به اين سوالات ببينيم چه كنيم كه فكر بسيج در رسانه تجلي پيدا كند تا رسانه و بسيج بتوانند با هم تعامل كنند.

بعضا دقت فداي سرعت مي‌شود

خبرنگار خبرگزاري ايرنا نيز نسبت به آسيب‌هاي ارسال سريع اخبار در خبرگزاري‌ها هشدار داد و افزود: به دليل وجود رقابت بين خبرگزاري‌ها و سرعت در ارسال خبر، استرسي به خبرنگار وارد مي‌شود كه ممكن است در خبر مشكل ايجاد كند و اخبار دقت لازم را نداشته باشند و بعضا دقت فداي سرعت شود.

وي از برخوردهاي نابرابر با خبرگزاري‌ها و آن‌چه توجه خاص به خبرگزاري فارس خواند، انتقاد كرد.

مقدم‌فر در واكنش به اين نظر عنوان كرد: گاهي اين مشكل پيش مي‌آيد كه برخي فكر مي‌كنند اين خبرگزاري با برخي حوزه‌ها ارتباط خاصي دارد ولي واقعيت اين است كه در برخي حوزه‌ها سرمايه‌گذاري ويژه‌اي شده است و مثلا در بخش دفاعي خبرگزاري فارس چهار نفر مشغول به كار هستند. به هر حال اين حرف درست است كه بايد با رسانه‌ها و خبرگزاري‌ها به طور عادلانه رفتار كرد ولي اين‌طور نيست كه گرايش فرماندهان به سمت اين خبرگزاري باشد.

بايد از مخاطبان نيازسنجي صورت بگيرد

در ادامه، نجارزاده از روابط عمومي سپاه تهران بزرگ با اشاره به نوع مخاطب خبرگزاري‌ها و نياز آن‌ها، درباره‌ دو مقوله اعتبار خبرگزاري‌ها و نقش سرعت در كار آن‌ها صحبت و تاكيد كرد كه بايد از مخاطبان نيازسنجي صورت بگيرد.

تعامل با بسيج خواهران

هم‌چنين مدير خبر خبرگزاري زنان درباره تعامل بسيج با رسانه‌ها در بخش بانوان اظهار كرد: تعامل با بسيج براي نشان دادن توانمندي‌هاي زنان ايراني و انعكاس توانمندي‌هاي دفاعي آن‌ها بايد صورت بگيرد. ما اين درخواست را بارها اعلام كرده‌ايم و حاضريم در اين زمينه با بسيج خواهران تعامل داشته باشيم.

عليزاده از روابط عمومي و سايت بسيج نيز به معرفي اين سايت پرداخت و درباره‌ تعامل اين مجموعه با خبرگزاري‌ها و بحث اولويت دادن به اخبار بسيج توضيحاتي ارايه داد.

مديرعامل رسا پيشنهاد داد: تهيه مرامنامه‌اي بين خبرگزاري‌ها

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمين محققي مسوول خبرگزاري رسا پيشنهاد تهيه مرامنامه‌اي بين خبرگزاري‌ها را مطرح كرد و افزود: دشمن امروزه در اطراف ما حضور دارد و تلاش‌هاي زيادي در زمينه‌ جنگ رواني انجام مي‌دهد و اگر مجموعه‌ خبرگزاري‌ها بتوانند مرامنامه‌اي داشته باشند كه در آن اهداف مشترك خبرگزاري‌ها تقويت شود، مفيد خواهد بود.

وي اضافه كرد: ما هم از داخل و هم از خارج با جنگ رواني دشمن مواجه هستيم و اگر بتوانيم در اين زمينه از بسيج و سپاه كمك بگيريم و يك تمرين يا مانور مشترك داشته باشيم مي‌تواند موثر و مفيد باشد.

بسيج رسانه‌ها بايد راه‌اندازي و تقويت شود

مديرعامل خبرگزاري فارس هم در جمع‌بندي مباحث مطرح شده، پيشنهاداتي را ارايه كرد و با بيان اين‌كه شناخت رسانه از سوي فرماندهان نظامي مي‌تواند بسيار موثر باشد، گفت: تهيه‌ي سي‌دي آموزشي، برگزاري همايش آموزشي به صورت فشرده، بازديد نوبه‌اي فرماندهان از دفاتر مركزي رسانه‌ها و افكارسنجي و نظرسنجي از درون سازمان بسيج و اطلاع از مطالبات فرماندهان از رسانه‌ها از جمله پيشنهادات مطرح شده در اين جلسه بوده‌اند.

مقدم‌فر با بيان اين‌كه "بسيج رسانه‌ها بايد راه‌اندازي و تقويت شود" بر ورود ساختاري بسيج به درون رسانه‌ها تاكيد كرد و پيشنهاد داد: رسانه‌ها آمادگي دارند كه بسيج نسبت به برگزاري مانور رسانه‌اي براي تمرين آمادگي رسانه‌ها و خبرنگاران در شرايط بحراني اقدام كند كه ان‌شاءالله اين امر تا پايان امسال محقق شود.

ميزان نفوذ و تاثيرگذاري خبرگزاري‌هاي بررسي شود

هم‌چنين مديرعامل ايسنا پيشنهاد تدوين استراتژي رسانه‌اي در درون نيروي مقاومت بسيج را مطرح كرد.

در ادامه، خبرنگار ايسنا نيز با تاكيد بر لزوم ارتباط بيشتر فرماندهان و مسوولان نظامي با رسانه‌ها و نيز نگاه عادلانه به خبرگزاري‌ها، پيشنهاد داد كه به جاي معيار قرار دادن ميزان علاقه‌ اشخاص يا سازمان‌ها به برخي رسانه‌ها و خبرگزاري‌ها، استقبال از اخبار خبرگزاري‌ها در جامعه‌ مطبوعاتي به‌ويژه روزنامه‌ها به طور روزانه مورد بررسي آماري قرار بگيرد تا ميزان نفوذ و تاثيرگذاري خبرگزاري‌هاي مختلف با شاخص‌هاي صحيح‌تري سنجيده شود.

خبرنگار ايرنا نيز پيشنهاد تدوين تقويم كاري سالانه از سوي بسيج را مطرح كرد.

به گزارش ايسنا، در پايان جلسه‌ كميسيون خبرگزاري‌ها، حجت‌الاسلام والمسلمين طائب فرمانده نيروي مقاومت بسيج از اين كميسيون بازديد كرد
 جمعه 10 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 207]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن