تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس وصيت ميت را در كار حج بر عهده بگيرد، نبايد در آن كوتاهى كند، زيرا عقوبت آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826894413




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رهبر: 1200دانشجوي غيرمجاز در كوي ساكنند


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رهبر: 1200دانشجوي غيرمجاز در كوي ساكنند
وي در ادامه با بيان اينكه حدود 1200 دانشجوي غير مجاز در كوي دانشگاه تهران ساكن هستند گفت: اين در حاليست كه خود دانشجويان كوي دانشگاه از نظر امكانات با مشكل مواجه هستند.
رييس دانشگاه تهران در پاسخ به انتقاد برخي از دانشجويان مبني بر امنيتي كردن دانشگاه با نصب گيت‌ بر درب ورودي دانشگاه گفت: گيت‌ها هيچ خاصيت امنيتي نمي تواند داشته باشد.

به گزارش ايسنا، دكتر فرهاد رهبر در نشست پرسش و پاسخ هيات رييسه دانشگاه تهران با دانشجويان كه در تالار فردوسي دانشكده ادبيات دانشگاه تهران برگزار شد در پاسخي صريح به انتقادات دانشجويان در خصوص نصب گيت‌ها، گفت: بنده 4 سال معاون وزير اطلاعات در حوزه اطلاعات اقتصادي بودم كه اين حوزه با مافياي اقتصادي و فساد اقتصادي و مالي كشور مقابله مي‌كند، ‌اين حوزه دوره پرافتخاري برايم بوده است و از بيان اين سابقه هيچ ابايي ندارم اما نصب اين گيت‌ها با سابقه امنيتي من هيچ ارتباطي ندارد و در واقع اين گيت‌ها هيچ خاصيت امنيتي نمي تواند داشته باشد.

وي با بيان اينكه دانشجويان دانشگاه تهران سوژه امنيتي نيستند، گفت: كساني كه فكر مي‌كنند اين گيت‌ها امنيتي است اصلا مسائل امنيتي را درك نمي‌كنند.

وي با اشاره به امكانات محدود دانشگاه تهران و با تاكيد بر اينكه اين امكانات در ابتدا متعلق به دانشجويان دانشگاه تهران است، گفت: بخشي از اين ظرفيت‌هاي دانشگاه توسط دانشجويان ساير دانشگاه‌ها استفاده مي‌شود، بنابراين با نصب اين گيت‌ها دانشجو دانشگاه تهران اجازه ورود دارد و در واقع مناسب بود كه گيت‌هايي كه دانشجو را شناسايي مي‌كند در هر مجموعه‌اي همچون كتابخانه، آزمايشگاه و غيره كه مربوط به دانشجو است قرار مي‌گرفت، اما چون امكان اين امر فراهم نبود ناچار شديم نصب گيت‌ها را از فضاي عمومي شروع كنيم تا تنها دانشجو اجازه ورود داشته باشد.

حدود 1200 دانشجوي غيرمجاز در كوي دانشگاه تهران ساكن هستند
وي در ادامه با بيان اينكه حدود 1200 دانشجوي غير مجاز در كوي دانشگاه تهران ساكن هستند گفت: اين در حاليست كه خود دانشجويان كوي دانشگاه از نظر امكانات با مشكل مواجه هستند.

دكتر رهبر بار ديگر با اشاره به امكانات محدود دانشگاه تهران، گفت:‌ اين امكانات ابتدا متعلق به دانشجويان دانشگاه تهران است و در صورتي كه مازادي بود دانشجويان ساير دانشگاه‌ها نيز مي‌توانند از آن استفاده كنند.

رييس دانشگاه تهران با بيان اينكه سيستم طراحي شده در كارت‌هاي دانشجويي براي استفاده از طريق گيت‌ها مربوط به سال 84 تا 87 است، گفت: كارت‌هاي دانشجويي از 5 سال پيش طراحي و به دانشجويان ارايه شده است و هيچ ارتباطي با رييس فعلي دانشگاه تهران ندارد.

گيت‌ها خاصيت امنيتي و توان بهره برداري امنيتي ندارند
وي همچنين با بيان اينكه اين گيت‌هاي ورودي دانشگاه يكي از اجزاي هفت طرح شهر الكترونيكي است، اظهار كرد: دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه مادر در صدد است تا شهر الكترونيكي دانشجويي داشته باشد كه يكي از اجراي آن گيت‌هاي شناسايي ورود و خروج دانشجويان است.

وي افزود: در واقع گيت‌ها در جهت ارتقا دانشگاه است و نه خاصيت امنيتي و نه توان بهره برداري امنيتي دارد.

وي در پاسخ به دانشجويان مبني بر صرف هزينه بالا براي اين گيت‌ها، گفت: هزينه مربوط به كارت‌هاي دانشجويي قبلا صرف شده است و نصب اين گيت‌ها نيز كمتر از يك ميليون تومان هزينه داشته است.

نگهبانان دانشگاه تهران مانع ورود كسي به دانشگاه تهران نمي‌شوند
به گفته رييس دانشگاه تهران، نگهبانان دانشگاه تهران مانع ورود كسي به دانشگاه تهران نمي‌شوند و افراد مي‌توانند با گذاشتن يك كارت شناسايي به داخل دانشگاه بيايند و خود دانشجويان دانشگاه نيز در صورت نياوردن كارت خود مي‌توان با بيان اسم و شماره دانشجويي خود وارد دانشگاه شوند.

دولت و مجلس دانشجويي در دانشگاه تهران ايجاد شود
رييس دانشگاه تهران با استقبال از روحيه پرسش گري در دانشجويان گفت: ما بايد دولت دانشجو را در داشگاه تهران طراحي كنيم و همچنين مجلس دانشجويي را در دانشگاه تشكيل دهيم و ايده‌ها و افكار خود را به مسئولان منتقل كنيم.

وي در پاسخ به نامه يكي از دانشجويان مبني بر متهم كردن دانشجويان هنگام طرح سوال، تاكيد كرد: دانشجو آزاد است و در داخل و خارج از دانشگاه اجازه نمي‌دهيم به حرمت دانشجو بي احترامي كنند، سوال حق دانشجو است و پرسش گري حق شماست و هيچ كس حق ندارد اين حق را از شما بگيرد.

در تحول پوشش دانشجويي خود دانشجويان نقش دارند
رييس دانشگاه تهران همچنين در خصوص انتقادات برخي از دانشجويان مبني بر وضعيت نامناسب و پوشش دانشجويان و سوال‌هايي در خصوص علت پوشش متفاوت دانشجويان هنر گفت: به نظر من براي اينكه تحولي در دانشگاه صورت گيرد خود دانشجويان در ايجاد اين تحول نقش دارند و در واقع شما دانشجويان بايد به يكديگر كمك كنيد كه اين وضعيت را بهبود بخشيم.

وي همچنين با اشاره به گلايه هاي برخي از دانشجويان كوي دانشگاه مبني بر پوشش نامناسب برخي از دانشجويان در محوطه خوابگاه، تصريح كرد: برخي از دانشجويان شان محل زندگي خود را از نظر پوشش رعايت نمي‌كنند كه در اين زمينه خود دانشجويان بايد به يكديگر تذكر دهند و وضعيت را بهبود بخشند.

وي با تاكيد بر اينكه با سخت افزار نمي‌شود فرهنگ را اصلاح كرد،‌ گفت: اين امور مشاركت دانشجويان را مي‌طلبد.

پيشنهاد برخي از دانشجويان مبني بر تهيه يك يونيفرم مشخص براي كل دانشجويان
دكتر رهبر با اشاره به پيشنهادات برخي از دانشجويان دانشگاه تهران مبني بر اينكه دانشگاه يك يونيفرم داشته باشد گفت: در واقع، بحث اين است كه دانشگاه با داشتن يونيفرم و شكل و شمايل مشخص به دانشجويان خود شخصيت دهد و در اين زمينه از شما دانشجويان مي‌خواهم كه نظر خود را در اين خصوص با ارسال ايميل به من اعلام كنيد.

هرهفته به حدود 350 ايميل دانشجويي پاسخ مي‌دهم
دانشگاه با برگزاري اردو و بازديد علمي دانشجويان مخالفتي ندارد
وي با اعلام ايميل خود به دانشجويان گفت‌: هر هفته به حدود 350 ايميل ارسال شده از سوي دانشجويان پاسخ مي‌دهم.

وي همچنين در پاسخ به سوال دانشجويان مبني بر مخالفت‌هاي موجود در زمينه برگزاري اردو و بازديدهاي علمي اظهار كرد: دانشگاه با برگزاري اردو و بازديد علمي دانشجويان در صورتي كه با مقررات دانشگاه متضاد نباشد مخالفتي ندارد.

آيين نامه جذب دانشجوي دكتري در حال بازنگري است
رييس دانشگاه تهران در پاسخ به انتقادات و پيشنهادات برخي دانشجويان مبني بر روند جذب دانشجوي دكتري بيان كرد: آيين نامه جذب دانشجويان دكتري در حال بررسي و احتمالا بازنگري است و دانشجويان پيشنهادات خود را در اين زمينه به دانشگاه اعلام كنند.

اساتيد بازنشسته تنها از لحاظ اداري و كاغذي بازنشسته مي‌شوند
استادي چيزي نيست كه ما بخواهيم آن را بگيريم
دكتر رهبر در خصوص روند بازنشستگي اعضاي هيات علمي دانشگاه تهران و انتقادات دانشجويان گفت: بازنشستگي اساتيد، داراي يك نظم و مقررات و آيين‌نامه و قوانيني است كه در اختيار دانشگاه نيست، اما براي اينكه بتوانيم ضمن رعايت قانون از همكاري اين اساتيد بهره مند شويم، برنامه‌هايي در حال انجام و اجرا است.

وي با بيان اينكه هر ساله 100 نفر استاد بازنشسته و در مقابل به همين ميزان جايگزين مي‌شوند، تصريح كرد: در غير اين صورت در يك برهه زماني با تعداد زياد اعضاي هيات علمي با سن بالا و در مقابل فقدان اعضاي هيات علمي جوان مواجه مي‌شويم كه اين امر مشكل ايجاد مي‌كند.

وي با بيان اينكه برخي از اساتيد بازنشسته توانايي يك ساعت تدريس را نيز ندارند، گفت: بايد توجه داشت كه بازنشستگي مانعي براي استفاده از اين اساتيد در عرصه‌هاي پژوهشي و آموزشي نيست.

وي با بيان اينكه اساتيد بازنشسته تنها از لحاظ اداري و كاغذي بازنشسته مي‌شوند اظهار كرد: اما از اين اساتيد در امور پژوهشي و آموزشي استفاده مي شود.

به گفته رييس دانشگاه تهران، حرمت استادي به استادي است و استادي چيزي نيست كه ما بخواهيم آن را بگيريم و تا جاي امكان ازاساتيد بازنشسته استفاده مي‌شود.

وي همچنين با اشاره به آيين‌نامه استاد ممتازي در دانشگاه تهران، اظهار كرد: اساتيد مي‌توانند پس از كسب رتبه استاد تمامي با داشتن درجاتي به رتبه استاد ممتازي نيز دست يابند.

افزايش دو برابري اعضاي هيات علمي دانشگاه تهران طي دو برنامه 5 ساله
وي با اشاره به برنامه‌هاي جذب اعضاي هيات علمي دانشگاه تهران اعلام كرد: دانشگاه تهران در حال حاضر داراي 1500 عضو هيات علمي است و طبق برنامه تدارك ديده شده درصدد هستيم طي 2 برنامه 5 ساله با افزايش دو برابري، تعداد اعضاي هيات علمي خود را به 3 هزار نفر افزايش دهيم.

رييس دانشگاه تهران درپاسخ به سوال انتقادي يكي از دانشجويان مبني بر افزايش پذيرش دانشجويان تحصيلات تكميلي موجود، گفت: خيلي از برنامه‌هايي كه در دانشگاه برنامه‌ريزي مي‌شود به اراده دانشگاه نيست و مواردي به دانشگاه تحميل مي‌شود كه خيلي در دست دانشگاه نيست.

وي با بيان اينكه بايد به سمت جذب دانشجويان تحصيلات تكميلي حركت كرد، تصريح كرد: اما نبايد كيفيت را فداي كميت كرد.

وي با بيان اينكه تنها 40 هزار نفر در مقطع كارشناسي ارشد پذيرش مي‌شوند، گفت: اين نسبت يك به 75بوده و قابل پذيرش نيست.

رييس دانشگاه تهران در پايان برنامه‌هاي دانشگاه را سياست تمركززدايي، كوچك كردن ستاد و تفويض اختيار به گروه‌ها عنوان كرد.
 جمعه 10 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن