واضح آرشیو وب فارسی:مهر: كتابخانه ديجيتال در دفتر پژوهش استان مركزي راه اندازي مي شود
اراك - خبرگزاري مهر: مدير كل دفتر پژوهش و آموزش استانداري مركزي گفت: به دليل كمبود فضا و در جهت صرفه جويي در هزينه ها كتابخانه ديجيتال در دفتر پژوهش استان مركزي راه اندازي مي شود.
به گزارش خبرنگار مهر در اراك، مهدي چقايي بعد ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اينكه اين كتابخانه براي خدمات بهتري به مردم راه اندازي مي شود اظهار داشت: كليه مديراني كه داراي منابع علمي در قالب CD هستند، مي توانند براي تجهيز كتابخانه با دفتر پژوهش و آموزش استان همكاري كنند.
وي همچنين از راه اندازي آموزش مجازي در دفتر پژوهش استان خبر داد و افزود: با راه اندازي آموزش مجازي باعث صرفه جويي در وقت كارمندان دولت، كاهش هزينه آموزشي دستگاه ها و ارتقا سطح دانش آنها در برنامه هاي اين دفتر مي شود.
اين مسئول در ادامه با اشاره به اينكه فعاليتهاي اين دفتر در بخش آموزش و پژوهش خلاصه مي شود، يادآور شد: اولين اولويت كاري، بخش آموزش و كاربردي كردن آموزشها و هدف ديگر آن تعميم آموزشها و عنوانها به بخش غير دولتي است.
چقايي خاطرنشان كرد: بر اين اساس كاربردي كردن آموزش و پس از آن تعميم آموزشها به بخشهاي غيردولتي از ديگر اولويتهاي اين بخش است كه تحقق آن موجب تقويت و كارآيي كاركنان دولت در ارائه خدمات مطلوب تر خواهد بود.
مدير كل دفتر پژوهش و آموزش استانداري مركزي تقويت كاركنان دولت در ارائه خدمات را كمك به توسعه بخش خصوصي عنوان كرد و افزود: سياستهاي كلان بخشهاي غيردولتي از طريق دولت و دستگاه هاي دولتي انجام مي شود و اگر دستگاه هاي دولتي در ارائه خدمات خوبي عمل كنند به بخشهاي غيردولتي كمك مي شود.
وي متذكر شد: براي توسعه بخش خصوصي بايد دستگاه هاي دولتي خدمات بهتر و مطلوبتري را ارائه كنند و اين كار تنها با كار پژوهشي و آموزشي محقق مي شود.
اين مسئول عنوان كرد: 200 عنوان آموزشي در اين دفتر وجود دارد و 56 استاد كه از اعضا هيئت علمي دانشگاه ها و افراد تواناي جامعه به صورت پاره وقت با دفتر پژوهش همكاري مي كنند.
وي با اشاره به گزارشي از فعاليتهاي آموزشي اين دفتر اظهار داشت: در عنوان بهبود مديريت 417 هزار و 360 نفر ساعت، آموزش عمومي هشت هزار و 830 نفر ساعت، در توجيهي بدو استخدام شش هزار و 280 نفر، فناوري اطلاعات چهار هزار و 840 نفرساعت و در آموزش شغلي 544 نفر ساعت در دفتر پژوهش دوره هاي مختلف آموزشي را فرا گرفته اند.
چقايي يادآور شد: به منظور كاهش هزينه ها و جلوگيري از موازي كاري، درراستاي تاسيس بانك اطلاعاتي در دفتر پژوهش و آموزش اقدام شده است كه از اين طريق از پژوهشها در بخشهاي مختلف استفاده بهتر مي شود.
وي تصريح كرد: براي كاهش سليقه ها نيز نرم افزار AHP در اين مركز طراحي شد كه قادر است با 27 متغير، اولويتهاي پژوهشي در انتخاب عناوين و پروپزالهاي پژوهشي در بخشهاي مختلف را مشخص مي كند.
چهارشنبه 8 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 195]