تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827928752




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

‪ ۸۰‬درصد مبتلايان به سرطان سينه، سابقه فاميلي اين بيماري را ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ‪ ۸۰‬درصد مبتلايان به سرطان سينه، سابقه فاميلي اين بيماري را ندارند
علمي آموزشي. پزشكي. سرطان سينه
عضو كميته علمي همايش آموزش پيشگيري از سرطان پستان گفت: ‪ ۸۰‬درصد بيماران مبتلا به سرطان سينه هيچ گونه سابقه فاميلي ابتلا به اين بيماري را ندارند و فقط ‪ ۲۰‬درصد مبتلايان در خانواده خود، فرد مبتلا به سرطان داشته اند.

دكتر نسرين السادات علوي در حاشيه برگزاري دومين همايش آموزش پيشگيري از سرطان سينه در گفت و گو با خبرنگار علمي ايرنا گفت: تمام زنان بايد به اين نكته مهم توجه داشته باشند كه به صرف زن بودن در معرض ابتلا قرار دارند و با انجام معاينات منظم نسبت به اين سرطان حساس باشند.

اين جراح زنان افزود: با توجه به اينكه حدود ‪ ۸۰‬درصد مبتلايان به سرطان سينه كساني هستند كه خود اولين فرد مبتلا به سرطان سينه در خانواده شان محسوب مي‌شوند، بهتر است به منظور تشخيص زودهنگام سرطان سينه، علاوه بر اينكه بطور ماهانه خودآزمايي سينه را انجام مي‌دهند سالي يك بار نيز به پزشك متخصص مراجعه كنند و ماموگرافي انجام دهند.

اين متخصص در خصوص زمان مناسب براي خودآزمايي سينه گفت: بهترين زمان براي اين كار پايان دوران عادت ماهيانه است كه بايد با حركات دست بطور دايره اي تمام قسمت‌هاي سينه را معاينه كرد.

مهمترين علايم سرطان پستان شامل وجود توده بدون درد در پستان، ترشحات خوني يا آبكي از نوك سينه، تغييرات پوست در سينه، بزرگ شدن غدد لنفاوي زير بغل و تورم بازو و دست است.

وي با تاكيد بر اينكه تشخيص زودرس سرطان سينه ، شانس درمان را افزايش مي دهد ادامه داد: بيماراني كه تومور سرطاني آنها بزرگ نشده و سرطان در مراحل اوليه در آنها تشخيص داده شده است، بيماري آنها قابل درمان است.

علوي با اشاره به تاثير ژنتيك در ابتلا به سرطان سينه گفت: افردي كه در خانواده داراي بيمار مبتلا به سرطان سينه هستند در مقايسه با ساير افراد بيشتر در معرض خطر ابتلا به اين بيماري هستند، اما اين به اين معني نيست كه قطعا مبتلا مي‌شوند.

وي اضافه كرد: سن نيز در ابتلا به اين سرطان موثر است به اين صورت كه با بالارفتن سن و نزديك شدن به سن يائسگي خطر ابتلا به سرطان سينه نيز بيشتر مي شود و زناني كه در دوران يائسگي به سر مي‌برند و يا نزديك به اين دوران هستند بيشتر از ساير زنان در معرض خطر قرار دارند.

وي در خصوص نقش قرص‌هاي ضد بارداري در ابتلا به سرطان سينه گفت: تا كنون هيچ مطالعه علمي تاثير قرص‌هاي ضد بارداري را در سرطان سينه تاييد نكرده است، اما در مورد زناني كه سابقه ابتلا به بيماري‌هاي خوش خيم و با بدخيم سينه را دارند بهتر است به مدت طولاني از قرص‌هاي ضد بارداري استفاده نكنند.

علوي توصيه كرد: افراد به مدت‌هاي طولاني بيشتر از پنج سال از قرص‌هاي ضد بارداري استفاده نكنند، زيرا بررسي‌ها نشان داده است خطر ابتلا به سرطان سينه در اين دسته از افراد بيشتر است.

وي در خصوص شمار مبتلايان به سرطان سينه گفت: بطور كلي در كل دنيا، حدود يك ميليون و دويست هزار نفر سالانه مبتلا به سرطان سينه مي‌شوند كه در ايران نيز سالانه بين هفت تا ده هزار نفر به اين بيماري دچار مي‌شوند.

دومين همايش آموزش عمومي پيشگيري از سرطان پستان توسط جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران روزهاي ‪ ۸‬و ‪ ۹‬آبان ماه در مركز تحقيقات بيماري‌هاي پستان جهاد دانشگاهي در حال برگزاري است.
 چهارشنبه 8 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن