واضح آرشیو وب فارسی:مهر: بك مسئول بانكي:ارائه خدمات كشاورزي و دامي با ارائه بيمه نامه محصولات و توليدات صورت گيرد
ساري - خبرگزاري مهر : مدير امور شعب بانك كشاورزي استان مازندران گفت: در راستاي گسترش بيمه محوصلات كشاورزي و دامي و كاهش مخاطرات ناشي از بلاياي طبيعي، ارائه خدمات به توليدكنندگان كشاروزي و دامي با ارائه بيمه نامه محصولات انجام گيرد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدتقي بهشتي صبح امروز در نشست هماهنگي امور بيمه اي در زير بخش هاي زراعت، باغباني، منابع طبيعي، دام،طيور و آبزيان تصريح كرد: سرمايه گذاري در بخش كشاورزي به دليل ريسك پذير بودن توسعه نامتوزان در آن به درستي صورت نمي گيرد.
وي افزود: بيمه محصولات كشاورزي به دليل اينكه عمده نيازهاي غذايي و اشتغال كشور را تامين مي كند ضروري است.
بهشتي با اشاره به اينكه در بيمه محصولات كشاورزي در زمان بحران و خسارت شانيت و مقام كشاورز حفظ مي شود، خاطرنشان كرد: بيمه نظام اعتباري پايداري است كه بر اساس آن كشاورز نياز مالي و خسارت محصولات را تامني مي كند.
وي در خصوص انتظارات از بخش هاي دولتي در راستاي ترويج فرهنگ بيمه پذيري در ميان توليد كنندگان، اظهار داشت: تشكيل كارگروههاي ترويج و آموزش، در اولويت قراردادن بيمه گذاران در زمان پرداخت خسارت و ارائه خدمات فني ادارات دولتي به دليل كاهش اعتبارات صندوق مي تواند در اين مهم نقش داشته باشد.
به گفته بهشتي استانداريها و فرمانداران با اختصاص بودجه هاي حمايتي و خشكسالي به بيمه محصولات كشاورزي و تاكيد بر توسعه و اطلاع رساني توليدات مي توانند به گسترش اين فرهنگ ياري رسانند.
مدير امور شعب بانك كشاورزي استان مازندران افزود: با توجه به اينكه مركبات از عمده ترين توليدات استان محسوب مي شود اما عملكرد بيمه با تحت پوشش قرار دادن تنها يك درصد از محصولات اين بخش رضايت بخش نيست.
وي يادآور شد: در طي 10 سال گذشته اين صندوق بيمه محصولات كشاورزي بيش از 5/4 برابر حق بيمه پرداختي به بيمه شدگان مازندراني پرداخت كرده است.
بهشتي با اعلام اينكه برخي مشكلات و موانع موجب عدم افزايش سطوح بيمه گري مي گردد گفت: با توجه به اينكه بيمه گري بر اساس هزينه توليد محاسبه مي گردد مورد رضايت كشاورزان نيست و آنان خواستار احتساب ميزان درآمد از دست رفته خويش در زمان بروز خسارت مي شوند.
وي ادامه داد: ماهيت اختياري بودن و عدم شناخت از بيمه گري نيز از دلايل كاهش جذابيت بيمه پذيري در ميان اقشار هدف مي باشد.
بهشتي نبود شناسنامه مزارع و اطلاعات واحدهاي مورد بهره برداري و موانع ناشي ويژگي هاي نظام بهره برداري و ناتواني مالي كشاورزان را از عمده موانع زيرساختي بيمه گذاري عنوان كرد.
وي گفت: اعتباري كه به عنوان تامين بودجه يكساله و كارمزد ناشي از تمديد كشاورزان براي جبران خسارت خشكسالي اگر به عنوان بيمه كشاورزان منظور گردد مي توانند در در افزايش سطح بيمه پذيري و جبران بخشي از خشارت كشاورزان موثر واقع شود.
چهارشنبه 8 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]