واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه كيهان// دم اين خروس از روزنامه كارگزاران بيرون زد!// تعهد رقبا به لابي صهيونيست ها براي ماندن در عراق// پارازيت راديويي در انتخابات ايران// اهداف پشت پرده آمريكا و سعودي ها در مذاكره با طالبان
خبرگزاري آريا- كيهان در شماره امروز (8 آبان)، اخبار ويژه زير را درج كرده است.
دم اين خروس از روزنامه كارگزاران بيرون زد! ( خبر ويژه )
در پي اظهارات مكرر عبدالكريم سروش عليه مباني و اصول شناخته شده و ضروري اسلام كه علاوه بر اعتراض برخي از عالمان ديني و مراجع تقليد، با اعتراض شديد تعدادي از اصلاح طلبان نيز روبرو شده بود، يك جريان بيروني كه با برخي از عناصر داخلي روابط نزديكي دارد، تلاش گسترده اي را براي بازگرداندن سروش به عرصه سياسي كشور آغاز كرد ولي روزنامه هاي زنجيره اي با توجه به اظهارات صريح وي عليه اسلام، تشيع و پيامبر اكرم(ص)، از مطرح كردن او طفره مي رفتند و مطابق يك خبر موثق، چند تن از مديران اين روزنامه سخنان سروش را عليه اعتقادات ديني خود نيز ارزيابي كرده و حاضر نبودند به بهاي پشت پا زدن به عقايد اسلامي خويش، زمينه بازگشت او به عرصه سياسي را فراهم آورند. با اين حال معدودي از نشريات وابسته به اصلاح طلبان به درج چند خبر از عبدالكريم سروش اقدام كردند ولي جريان بيروني مورد اشاره، انتظار بيشتري داشت! سرانجام روز يكشنبه هفته جاري-87.8.5- روزنامه كارگزاران ارگان حزب كارگزاران سازندگي با چاپ عكس بزرگي از عبدالكريم سروش در صفحه اول خود، اين احتمال را قوت بخشيد كه مأموريت زمينه سازي براي بازگرداندن سروش به عرصه سياسي را برعهده گرفته است!
اين اقدام كارگزاران با توجه به مواضع صريح سروش عليه پيامبر اكرم(ص)، مباني تشيع، وحي و ائمه اطهار(ع)، حكايت از آن دارد كه اين حزب-و يا دستكم برخي از گردانندگان اصلي آن- براي كسب قدرت حاضرند ارزش ها و مباني مسلم و قطعي اسلام را نيز قرباني كنند!
گفتني است عبدالكريم سروش چند سال قبل با هدف ايجاد چالش در باورهاي اسلامي از يك سازمان آمريكايي كمك مالي دريافت كرده بود كه سند آن به نقل از سايت اختصاصي همان سازمان آمريكايي در روزنامه كيهان منتشر شد از سوي ديگر شوراي روابط خارجي آمريكا با كمك بنياد فورد براي ترجمه و توزيع آثار سروش در كشورهاي اسلامي كه با هدف جلوگيري از گسترش انقلاب اسلامي صورت مي گرفت، مبلغ 6 ميليون دلار پرداخت كرده بود كه اين سند نيز در كيهان منتشر شده است. و البته ماجراهاي ديگري نظير سخنراني سروش در شوراي سياستگذاري آلمان كه با شرط عدم حضور خبرنگاران انجام شده و بعد از انتشار خبر آن در كيهان، دكتر سروش و دوستانش از جمله سعيد امامي -سند آن در كيهان موجود است- تلاش زيادي براي تكذيب آن كرده بودند و دهها ماجراي ديگر از اين دست نيز جاي خود دارد.
شواهد و قرائن موجود ترديدي باقي نمي گذارد كه روزنامه كارگزاران در ادامه حركت مرموز جريان بيروني ياد شده مأموريت زمينه سازي براي حضور سروش در عرصه سياسي را فراهم آورده است. هرچند اين احتمال نيز وجود دارد كه نفوذي هاي جريان ياد شده اين اقدام ضدملي و ضدديني را به كارگزاران حزب كارگزاران تحميل كرده باشند.
تعهد رقبا به لابي صهيونيست ها براي ماندن در عراق ( خبر ويژه )
منابع امنيتي سوريه از معامله سياسي محرمانه سه جانبه بين جمهوريخواهان، دمكرات ها و لابي صهيونيستي آمريكا براي حضور بلندمدت نيروهاي آمريكايي در عراق به هر قيمت ممكن خبر دادند.
به گزارش خبرگزاري قدس (قدسنا) اين منابع فاش كردند كه ميان جمهوريخواهان و دمكرات هاي آمريكايي توافقي صورت گرفته است كه براساس آن صرف نظر از اينكه رئيس جمهور آينده آمريكا از چه حزبي انتخاب شود، اشغالگري آمريكا در عراق بايد همچنان ادامه داشته باشد و نه تنها نيروهاي آمريكايي از اين كشور خارج نشوند كه بر تعداد آنان افزوده شود.
براساس اين گزارش، جان مك كين نامزد جمهوريخواهان آمريكا بدون شك در صورت پيروزي از ايده خروج نيروهاي آمريكايي از عراق حمايت نخواهد كرد اما باراك اوباما نامزد دمكرات هاي آمريكا وادار به قبول اصل عدم عقب نشيني از عراق در صورت پيروزي شده است. انتخاب سناتور جوزف بايدن به عنوان معاون اوباما در چارچوب همين قرارداد سياسي محرمانه صورت گرفته است.
براساس اين توافق سياسي محرمانه، اوباما از حمايت لابي صهيونيستي و يهوديان آمريكا در داخل حزب دمكرات اين كشور برخوردار خواهد شد و در ازاي آن انتظار مي رود درصورت پيروزي اوباما وي برخلاف وعده خود به راي دهندگان آمريكايي، اقدام به افزايش نيروهاي آمريكايي در عراق نمايد.
حزب اعتمادملي: ابطحي بلندگوي باند «مهدي هاشمي» است ( خبر ويژه )
حزب اعتماد ملي روز گذشته با صدور اطلاعيه اي به يادداشت هاي اخير محمدعلي ابطحي، معاون پارلماني دولت خاتمي و عضو شوراي مركزي مجمع روحانيون مبارز، كه درخصوص عملكرد مهدي كروبي نگاشته شده بود شديداً اعتراض كرد و محمدعلي ابطحي را بلندگوي باند مهدي هاشمي خواند!
اعتراض حزب اعتمادملي در شرايطي صورت گرفت كه محمدعلي ابطحي در بخشي از نوشته خود با اشاره به نامه اعتراض آميز آقايان مهدي كروبي، «امامي جماراني» و «سيدحميد روحاني» خطاب به آقاي «حسينعلي منتظري» در سال 66، اين نامه را اولين اعتراض علني به منتظري دانست.
حزب اعتمادملي نيز توضيح داده است:«متاسفانه نحوه بيان مطالب به گونه اي بوده كه گويي پروژه اي براي حذف منتظري طرح ريزي شده و نويسندگان اين نامه هم پرچمدار اين موضوع بوده اند و اين در حالي است كه اساساً اطلاعي در اين خصوص نداشته اند و به نظر مي رسد طرح چنين اظهاراتي، بيان ديدگاه ها و نظرات گروه مهدي هاشمي است.»
خاتمي: تمايلي براي نامزدي در انتخابات رياست جمهوري ندارم ( خبر ويژه )
سيدمحمد خاتمي اعلام كرد: در شرايط كنوني تمايلي براي نامزدي در انتخابات رياست جمهوري سال آينده ايران ندارم.
به گزارش خبرگزاري آلمان، خاتمي كه اكنون در مسافرت دوره اي خود به اروپا، در آلمان به سر مي برد اظهار داشت: در ايران اغلب فكر مي كنند كه يك نفر حلال همه مشكلات است حال آنكه چنين نيست.
خاتمي افزود: حضور مردم در انتخابات مهم تر از برنامه هاي شخصي من است.
رئيس جمهور سابق ايران در عين حال ابراز اميدواري كرد كه روابط ايران و آمريكا بهبود يابد و افزود: طي 50 سال گذشته آمريكا سياست ناخوشايندي را در قبال ايران پيگيري كرده است.
پارازيت راديويي در انتخابات ايران ( خبر ويژه )
راديو صداي آمريكا از قول دو عنصر گروهكي خواستار به چالش كشيدن جمهوري اسلامي در انتخابات و تلاش براي احياي حاكميت دوگانه شد.
اين راديو اگرچه به روال رسانه هاي ضدانقلاب از قول علي افشاري و عيسي سحرخيز، انتخابات در ايران را «معيوب و مخدوش، از پيش تعيين شده و بي تاثير در جابجايي قدرت» خواند اما در موضعي متناقض از قول آن دو تحريم انتخابات را هم رد كرد و خواستار چالش با نظام شد بي آن كه توضيح دهد چگونه در انتخابات از پيش معلوم و غير آزاد امكان چالش با حاكميت يا دوگانه كردن آن وجود دارد.
در ميزگرد صداي آمريكا، علي افشاري عنصر فراري دفتر تحكيم وحدت و مقيم آن كشور در اثبات از پيش تعيين شده بودن تصميمات اساسي گفت: مثلاً خود جمهوري اسلامي كه مردم فقط مي توانستند آري يا نه را به جمهوري اسلامي رأي بدهند.
وي البته اشاره اي به اين واقعيت تاريخي نكرد كه انبوه گروه هاي ماركسيستي و ليبراليستي وابسته به شرق و غرب از مردم مي خواستند به جمهوري اسلامي رأي «نه» بدهند اما 98.2 درصد مردم با جان و دل رأي «آري» دادند.
عيسي سحرخيز هم ضمن تكرار ادعاهاي مشابه و معيوب خواندن «ساختار» از تريبون صداي آمريكا گفت: فرد هنرمند كسي است كه بتواند از اين فضاي انتخابات براي چالش با قدرت و بردن حاكميت به سمت حاكميت دوگانه استفاده كند. آقاي خاتمي مي تواند چهره اثرگذاري باشد اما نبايد در اين فضا بر روي يك نفر كار كنيم چون ممكن است خاتمي نيايد يا او را نپذيرند و بايد نامزدهاي ديگر هم مطرح شود. من جزو كساني بودم كه آقاي نوري را مطرح كردم البته بايد در آخر يك نامزد باشد.
وي همچنين طي مقاله اي در سايت روزنت خواستار تبديل پارلمان اصلاحات به پارلمان ملي ! اصلاحات با حضور گروه هاي ضدانقلاب شد و نوشت: شايد بتوان طرح پارلمان اصلاحات را با راه اندازي جبهه دموكراسي و حقوق بشر هم سنگ دانست، اقدامي كه متاسفانه با وجود تلاش هاي 6 ساله علي رغم تدوين منشور اساسنامه مورد توافق، به دلايلي كه اكنون جاي بحث نيست در روز تولد در نطفه خفه شد.
اهداف پشت پرده آمريكا و سعودي ها در مذاكره با طالبان ( خبر ويژه )
يك پايگاه اينترنتي آمريكايي هدف از مذاكرات محرمانه با طالبان را مهار نفوذ فزاينده ايران در افغانستان و همچنين تلفات گسترده آمريكا در درگيري با طالبان عنوان كرد.
واشنگتن پريزم مي نويسد: در هفت سال گذشته شرايط در افغانستان به گونه اي رقم خورد كه هر اقدام كشورهاي غربي به ويژه ايالات متحده آمريكا در افغانستان، سبب تقويت و رنگين ترشدن نقش ايران در قضاياي افغانستان گرديد. همچنين ايران را به اهداف راهبردي اش در افغانستان نزديكتر ساخت. يعني اتفاقي كه كشورهاي غربي را به شدت نگران كرده است. چرا كه از ميان برداشتن رقيب ايدئولوژيك عقيدتي ايران در منطقه (طالبان) و برجسته شدن نقش شماري از گروه هاي شيعه (هزاره ها) تاجيك ها و ازبك هاي هوادار ايران، از مثبت ترين تحولات به سود اين كشور در هفت سال گذشته بوده است. اما آغاز گفت وگوهاي طالبان با طرف هاي غربي حتي اگر شانس هاي قرار گرفته در دست جمهوري اسلامي ايران در افغانستان را پس نگيرد، گمان محدود ساختن آنها را تقويت مي كند. كما اينكه طالبان، كنار زدن شماري از سران ائتلاف شمال و گروه هايي را كه از آنها به عنوان مهره هاي نزديك به ايران ياد مي شود، به عنوان پيش شرطي براي مذاكرات اعلام كرده اند.
اين پايگاه اينترنتي اضافه مي كند: برجسته شدن نقش عربستان سعودي در صحنه سياسي افغانستان در صورتي كه ميانجي گري هاي آن كشور ميان طالبان و كشورهاي غربي نتيجه مثبت داشته باشد، بدون شك موجب نفوذ هرچه بيشتر عربستان (به جاي ايران) در افغانستان خواهد شد. زيرا از طرفي عربستان كه روابط خوبي را با گروه هاي طالبان داشته است، تلاش مي كند در اين بازي ديپلماتيك امتيازاتي را براي خود بدست آورد. كما اينكه رياض درصدد است كه خود را به عنوان تنها مسير رسيدن به صلح از طريق مذاكره به شبه نظاميان افراطي معرفي كند. يكي از دلايل مهم اين اقدام عربستان، ناشي از هراس رياض از قدرت فزاينده ايران در منطقه است.
سايت نزديك به وزارت خارجه آمريكا با اشاره به نگراني سعودي ها از تقويت روابط ايران و سوريه و گسترده تر شدن نفوذ دمشق در خاورميانه مي نويسد: عربستان بر آن است تا از قافله عقب نماند. شيخ هاي عرب در نخستين گام طرح نزديك كردن طالبان در معادلات قدرت را روي دست دارند البته هنوز خيلي زود است كه درباره موفقيت اقدام اخير قضاوت كنيم چون موانع بسياري پيش رو قرار دارد اما به هرحال كشورهاي غربي پس از 7 سال در قضاياي افغانستان بدين نتيجه گيري رسيده اند كه در مساله اين كشور از عربستان سعودي به عنوان تيري استفاده كنند كه با آن مي شود دو نشان را زد. يعني ابتدا با استفاده از نفوذ سياسي شيخ هاي عرب با نزديك ساختن طالبان به قدرت، مي شود مانع تلفات گسترده نيروهاي نظامي در اين كشور گرديد. در روي ديگر هم، مي توان با برجسته شدن نقش عربستان سعودي دست جمهوري اسلامي ايران را از قضاياي افغانستان كوتاه كرد
چهارشنبه 8 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]