واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: خبرهايي دربارهي نمايشگاه رسانههاي ديجيتالي
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: رسانه
رييس مركز توليد و فني سازمان صدا و سيما در بازديد از دومين نمايشگاه ملي رسانههاي ديجيتال گفت: مقايسه دومين نمايشگاه ملي رسانههاي ديجيتال با نمايشگاههاي خارجي اشتباه محض است و حضور گسترده عموم مردم با سن و سال متفاوت از اقشار مختلف مهمترين شاخص موفقيت اين نمايشگاه است.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حسن نجفي - رييس مركز توليد و فني سازمان صدا و سيما - در گفتوگو با خبرنگاران رسانههاي جمعي اظهار كرد: برخي به اشتباه نمايشگاه ملي رسانههاي ديجيتال را با نمايشگاههاي فني ساير كشورها مقايسه ميكنند در حالي كه اين مقايسه از پايه دچار مشكل است چرا كه نمايشگاه ملي رسانههاي ديجيتال نمايشگاهي نرمافزاري و در راستاي اهداف انقلاب اسلامي ايران و نهضت بوميسازي محتوا است، در حالي كه عمده نمايشگاههاي موجود در جهان نمايشگاههاي سختافزاري هستند.
وي افزود: بر اساس مطالبي كه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در مورد برگزاري اين نمايشگاه اعلام كرده است، نمايشگاه ملي رسانههاي ديجيتال ويژهي نمايش تكنولوژي نيست و نبايد توقع داشته باشيم كه چرا تجهيزات Broadcast و سطح بالا نمايش داده نميشود.
نجفي در ادامه با اشاره به حضور گستردهي مردم در دومين نمايشگاه ملي رسانههاي ديجيتال گفت: حضور عموم مردم با سن و سال متفاوت و از اقشار مختلف نشانگر موفقيت اين نمايشگاه است.
او دربارهي مزاياي برگزاري نمايشگاه ملي رسانههاي ديجيتال تصريح كرد: با حضور گسترده مردم از يك سو نيازهاي آنها بهتر مشخص شده و مسوولان درمييابند كه مخاطبان از رسانههاي ديجيتال چه ميخواهند و از ديگر سو ميان برگزاركنندگان و توليدكنندگان و مصرف كنندگان يك همگرايي برقرار ميشود و از اين طريق ميتوانند از تجارب يكديگر براي برنامههاي بعدي استفاده كنند.
رييس مركز توليد و فني سازمان صدا و سيما با بيان آن كه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با همكاري سازمان صدا و سيما توانسته مخاطبان بسياري را جذب كند، تاكيد كرد: پيشنهاد من اين است كه كارشناسان حوزه رسانه، محتواي ارايه شده توسط شركتهاي مرتبط با فنآوري اطلاعات و رسانههاي ديجيتال را نقد كنند تا در سالهاي آتي شاهد حضور مفيدتر و موثرتر شركتهاي اين حوزه باشيم.
در ادامهي نمايشگاه رسانههاي ديجيتال در بخش ويژه نوآوري نشستي با محوريت ظهور و ارتباط با رسانه پذيراي سيدمهدي طباطبايي - نويسنده و محقق كشور - بود كه معتقد است: در هر دوراني رسانه به عنوان پل ارتباطي مخاطب و پيامرسان براي رساندن پيامها استفاده
ميشوند و در عصر جديد با نوآوريهاي موجود اين ابزار از حالت سنتي خارج شده و با لباسي نو رسالت خبري خود را دنبال ميكند.
وي يكي از ضرورتهاي موجود در عصر حاضر را بهينهسازي رسانهها براي ترويج دين و بحث مهدويت عنوان كرد و افزود: با وجود تهاجم فرهنگي به مساله آخرالزمان و استفاده دشمنان از ابزار رسانههاي ديجيتال مسلمانان نيز بايد بر اين اصل تكيه كرده و با تقويت رسانههاي ديجيتال در مقابل اين تهاجمات بايستند.
طباطبايي بحث رسانه در ظهور را داراي وجوهات مختلفي دانست و گفت: بحث رسانه در ظهور چندوجهي است كه مهمترين وجه آن توجه به قيام امام زمان و ظهور ايشان در رسانههاست.
وي دومين وجه وظيفه زمينهسازان ظهور را استفاده از رسانه براي ترويج و تبليغ دين عنوان و اظهار كرد: نكته مهم در اين زمينه تسلط به فضاي رسانهيي و شناخت ضرورتها و نقاط حساس است.
طباطبايي حركت به سمت استقلال سختافزاري و نرمافزاري را يكي از راههاي نوآوري در حوزه رسانه و ظهور عنوان كرد و ادامه داد: رفتن به سمت استقلال و استفاده از شيوهها و تكنيكهاي نوآورانه در يك بازه زماني معقول به صرفه فضاي حاكم و به نفع آمادهسازي براي قيام مهدي است.
يكي ديگر از اخبار نمايشگاه به پايگاه پژوهشي و اطلاعرساني ستاد احياء امر به معروف و نهي از منكر كه نسخه آزمايشي آن ارايه شد مربوط است كه جامعترين سايت پژوهشي و خبري در موضوع امر به معروف و نهي از منكر به شمار ميرود.
حسيني - مدير روابط عمومي ستاد احياء امر به معروف و نهي از منكر - در اين باره گفت: بخشهاي مختلف اين سايت شامل آيات كه مجموعه آيات مرتبط به همراه بيش از 30 ترجمه فارسي و 10 ترجمه به زبان هاي زنده جهان، بخش روايات كه مجموعه روايات شيعه و سني همراه با ترجمه استخراج شده از بيش از 1000 عنوان كتاب حديثي، بخش پژوهشها كه خود شامل سه قسمت مقالات، كتابها و پايان نامهها است.
به گفتهي او در بخش مقالات، مقالات مرتبط در منابع مطبوعاتي كشور در 30 سال انقلاب اسلامي، در بخش كتابها معرفي بيش از 3000 عنوان كتاب منتشر شده با موضوع امر به معروف و نهي از منكر و در بخش پايان نامهها مجموعه پايان نامهها مقاطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتراي دانشگاهها و حوزههاي علميه با قابليت متنوع جستوجو قرار خواهد گرفت.
او ادامه داد: از ديگر بخشهاي اين سايت ميتوان به بخش منابع فقهي با بيش از 200 عنوان كتاب فقهي و بخش شخصيتها كه مجموعه سخنان مراجع و علما و مسوولان و افراد ديگر با موضوع امر به معروف و نهي از منكر است اشاره كرد.
حسيني در ادامه افزود: بخش خبري اين سايت شامل مجموعه اخبار روزآمد كليه ستادهاي احيا امر به معروف و شوراهاي امر به معروف و نهي از منكر سراسر كشور است؛ اين سايت همزمان با هفته احياء امر به معروف و نهي از منكر با قرار گرفتن منابع به زبانهاي عربي و انگليسي راهاندازي خواهد شد.
نرمافزار e-poll يا نظرسنجي الكترونيكي، محصول مركز تحقيقات سازمان صدا و سيما هم با حضور جمعي از مديران اين سازمان در نمايشگاه رونمايي ميشود كه بنا بر اعلام تسريع در اجراي طرحهاي نظرسنجي و دريافت و پردازش دادهها و نتيجهگيري از مزاياي نرم افزار e-poll است.
به گزارش ايسنا از آغاز نمايشگاه رسانههاي ديجيتال، بخش نشستها و كارگاهها بهعنوان يكي از زيرمجموعههاي حوزه نوآوريهاي اين نمايشگاه آغاز به كار كرده و متخصصان با ارايه كارگاههاي آموزشي، فضايي علمي را در اين بخش ايجاد كردهاند.
به عنوان نمونه در كارگاه آموزشي هنرهاي ديجيتال و بازيهاي رايانهيي كه برگزار شد، ميرصادقي به ارايهي روشهاي جديد حوزه «كات اوت ديجيتال» پرداخت.
نشستهاي روز ششم نمايشگاه در اين بخش "پيش توليد و داستان تصويري ديجيتال براي پويانمايي"، "فيلمنامه نويسي براي پويانمايي"، "توليد انبوه سريع و ارزان انيميشن و موسيقي الكترونيك" است كه روز گذشته در نمايشگاه رسانههاي ديجيتال برگزار شد.
اما طبق اعلام قرار است كارگاه آموزشي "مهارتهاي ديجيتال براي كودك"، آشنايي با فرآيند توليد نرمافزار چند رسانهيي" و كارگاه آموزشي "مهارتهاي ديجيتال براي خانواده" در دومين نمايشگاه رسانههاي ديجيتال برگزار شود.
انتهاي پيام
سه شنبه 7 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 220]