تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مرگ آرى امّا پستى و خوارى هرگز، به اندك ساختن آرى امّا دست سوى اين و آن دراز كردن هرگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840769803




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

/نگاهي به وضعيت توليد خودروهاي داخلي در نيمه نخست امسال/ خودروسازان بزرگ عملكرد تقريبا قابل قبول داشتند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /نگاهي به وضعيت توليد خودروهاي داخلي در نيمه نخست امسال/ خودروسازان بزرگ عملكرد تقريبا قابل قبول داشتند


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: خودرو

خودروسازان بزرگ داخلي با توجه به شرايط خاصي كه امسال در راه توليد داشتند، تقريبا نيمه راه را با موفقيت پشت سر گذاشتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ميان سه خودروساز بزرگ كشور (ايران خودرو، سايپا و پارس خودرو) كه مبادرت به توليد خودروهاي سواري و وانت كرده بودند، فقط سايپا و پارس خودرو توانستند تقريبا برنامه توليد نيمه نخست سال خود را محقق كنند.

** عملكرد ايران‌خودرو

در اين ميان ايران خودرو امسال با مشكلات بسيار زيادي مواجه بود. علاوه بر بدهي‌هايي كه اين شركت به قطعه‌سازان و بانك‌ها داشت، مسايلي از قبيل سه قفله شدن بانك‌ها، عدم گشايش اعتبارات اسنادي و نقدي شدن پرداخت‌هاي اين شركت، كار را به جايي رساند كه اعلام شد، ديگر به ايران خودرو وامي پرداخت نمي‌شود و اين شركت تنها از فروش محصولات خود مي‌تواند نقدينگي مورد نيازش را تامين كند.

عدم عرضه كافي محصولات اين شركت به بازار و به گفته‌ كارشناسان، نبود فروش نقدي كافي در بعضي مواقع در كنار پيش فروش‌هاي اين شركت در نيمه نخست امسال باز هم موجب افزايش موردي قيمت محصولات اين شركت شد.

البته ناگفته نماند كه با وجود شرايط پيش آمده براي ايران‌خودرو، توليد اين شركت نسبت به ماه‌هاي نخست امسال با گذشت زمان رو به بهبودي رفت؛ به طوري كه پژو روآ، پژو 405 و وانت باردو در پايان نيمه نخست امسال بيش از برنامه توليد شدند و 88درصد برنامه توليد سمند و 89 درصد برنامه توليد پژو پارس نيز محقق شد.

ايران خودرو طي شش ماهه اول امسال 246 هزار و 226 دستگاه انواع سواري و وانت توليد كرد كه نسبت به برنامه 255 هزار و 251 دستگاهي 96 درصد برنامه‌اش محقق شده است، ولي اگر بخواهيم به صورت جزيي‌تر عملكرد اين شركت را مورد بررسي قرار دهيم، درمقايسه با توليد مدت مشابه سال گذشته، درشش ماهه امسال توليد سمند حدود 15 درصد، پژو روآ كه بيشترين تيراژ توليد محصولات اين شركت در سال گذشته را داشت 19 درصد، پژو 405 حدود شش درصد، پژو 206 حدود هشت درصد و وانت باردو 8درصد كاهش داشته است؛ اما توليد تندر90 بيش از 12 هزاردستگاه افزايش داشته است. سوزوكي گراند ويتارا بيش از 16 برابر و سواري مرسدس بنز نيز 72 درصد افزايش توليد داشته‌اند. پژو پارس نيز با توجه به اين‌كه نتوانست برنامه توليدش را در نيمه نخست امسال محقق كند، ولي با اين حال توليد آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته 10درصد افزايش يافت.

** عملكرد سايپا

با اين‌كه شرايط خاص امسال به مانند ايران خودرو براي سايپا نيز مشابه بود، ولي با توجه به ساخت داخل شدن 100 درصدي پرايد، سايپا امسال كمتر از كمبود توليد قطعه از سوي قطعه‌سازان رنج برد و به يمن توليد بيش از 132 هزاردستگاه از اين خودرو تا پايان شهريور، برنامه توليد اين خودرو استراتژيك تا پايان نيمه نخست امسال تقريبا محقق شد. حتي اين خودرو نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشدي معادل چهار درصد را تجربه كرد.

ريو ديگر محصول مونتاژي سايپا كه گفته مي‌شود در حاشيه ضرر به فروش مي‌رسد و قطعات وارداتي آن بيشتر از زانتياست و در تيراژي تقريبا برابر با زانتيا توليد مي‌شود، به يك ركورد در ميان سايرتوليدات سايپا دست يافت و حتي 25 درصد از برنامه 6 ماهه خود جلو افتاد. اين محصول تحت ليسانس شركت كيا حتي نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 33 درصد رشد توليد را تجربه كرد و بيش از 2400 دستگاه نسبت به نيمه نخست سال گذشته افزايش توليد داشت.

به گزارش ايسنا، با اين كه گفته شده ون كاروان سايپا در برنامه مشترك اين شركت با پروتون مالزي نقش مشخصي خواهد داشت و حتي شايد از قواي محركه آن براي توليد محصول مشترك استفاده شود، ولي به نظر مي‌رسد كه سايپا علاقه‌اي براي ادامه جدي توليد آن نداشته باشد. در زمان مديريت قبلي شركت سايپا، قرار شده بود كه اين خودرو با انجام اصلاحاتي دوباره به جريان توليد عادي قبلي خود بر‌گردد، ولي اين كار انجام نشد و با اين‌كه تا نيمه نخست امسال توليد 489 دستگاه از اين خودرو در برنامه توليد سايپا بود، تنها 10 دستگاه به توليد رسيد؛ يعني فقط دو درصد برنامه توليد آن محقق شد.

در مجموع نيز بايد گفت كه با توجه به تيراژ بالاي پرايد، سايپا توانست 147 هزار و 680 دستگاه از اين خودرو سواري به توليد برساند كه به اين ترتيب برنامه توليد تجمعي شهريور‌ماه اين گروه خودروسازي تكميل شد.

** عملكرد پارس خودرو

اما پارس خودرو نيز مثل سايپا از پرايد بي‌بهره نماند و تقريبا با توليد 35 درصد از اين محصول اضافه بر برنامه توانست 93 هزار و 740 دستگاه از آن، يعني هفت درصد بيشتر از توليد مشابه نيمه نخست سال گذشته‌اش را توليد كند.

توليد خودروهاي دو ديفرانسيل به همراه پيكاپ در اين شركت به 421 دستگاه در شهريور و در نيمه نخست امسال به دو هزار و 359 دستگاه رسيد و توليد اين خودروها به ترتيب 22 و 8 درصد نسبت به برنامه توليد تجمعي شهريور امسال آنها فراتر رفت. البته توليد پيكاپ در مقايسه با نيمه نخست سال گذشته 13 درصد كاهش را نشان مي‌دهد.

ماكسيما ديگر محصول مونتاژي پارس خودرو و محصول محبوب اين شركت است كه در ميان مردم طرفداران تقريبا زيادي دارد و با توجه به روند خوب ورود قطعه محصولات نيسان كه مسوولان شركت پارس خودرو به نيكي از تحويل اين قطعات ياد مي‌كنند، در نيمه نخست امسال توليدش 13 درصد از برنامه‌ آن فراتر رفت و با اين‌كه پارس خودرو برنامه توليد هزار و 184 دستگاه از اين خودرو را داشت هزار و 337 دستگاه از آن را توليد كرد. حتي توليد ماكسيما 14 درصد نسبت به نيمه نخست سال گذشته افزايش يافت كه يك ركورد در ميان محصولات اين شركت محسوب مي‌شود.

اما مگان و تندر90 توليدي اين شركت نسبت به برنامه، توليد قابل قبولي نداشتند و حتي اين شرايط قيمت خودرويي مثل مگان در بازار را به 35 ميليون تومان رسانده است. با اين حال توليد مگان بر خلاف توليد نه چندان روبه رو رشد تندر 90، در پارس خودرو رو به افزايش است و حتي تعهدات تحويل 1100 دستگاه آن به بانك ملي تقريبا روبه پايان است كه به نظر مي‌رسد با آغاز تحويل گسترده اين خودرو، قيمت آن نيز در بازار به سطح قابل قبولي برسد.

در كنار توليد حدود 13 هزار و 884 دستگاه تندر 90 ايران خودرو در نيمه نخست امسال، پارس خودرو نيز حدود 11 هزار و 374 دستگاه خودرو توليد كرد كه نشان دهنده محقق شدن 91درصد از برنامه ايران‌خودرو و محقق شدن 33 درصد از برنامه تجمعي تندر90 شركت پارس خودرو در نيمه نخست امسال است. با اين حال پارس‌خودرو پيش‌فروش سوم خود را نيز براي تندر90 چند روز پيش آغاز كرد و قرار است حدود 10 هزار دستگاه پيش‌فروش كند.

شركت پارس خودرو در نيمه نخست امسال تقريبا توانست برنامه توليد 110 هزار و 144 دستگاهي خود را با كمي فاصله محقق كند.

در مجموع با توجه به كاهش كلي توليد محصولات ايران خودرو نسبت به نيمه نخست سال گذشته و افزايش توليد سايپا و پارس خودرو در مقايسه با مدت ياد شده و با كمي اغماض، عملكرد دو شركت سايپا و پارس خودرو را با توجه به توليد پرايد محور دو شركت مي‌توان در نيمه نخست امسال خوب ارزيابي كرد. در مورد ايران خودرو نيز بايد گفت كه با توجه به كاهش توليد چهار خودرو مطرح اين شركت در مقايسه با نيمه نخست سال گذشته نمي‌توان عملكرد اين شركت را در سطح خوبي ارزيابي كرد، ولي به لحاظ تحقق برنامه توليد مي‌توان نمره قابل قبولي به سطح عملكرد توليد عمده محصولات اين شركت داد.

به گزارش ايسنا، با توجه به برنامه توليد 512 هزار و 16 دستگاه سه خودروساز بزرگ كشور در زمينه توليد سواري و وانت و خودروهاي دو ديفرانسيل در نيمه نخست امسال، سه خودروساز ياد شده توانستند بيش از 503 هزار دستگاه انواع سواري و وانت توليد كنند.

با توجه به شرايط فوق و نيمه دوم راه پيش روي خودروسازان و توليدات بخش خصوصي پيش‌بيني مي شود كه بيش از 1.5 ميليون دستگاه انواع خودروهاي سواري و تجاري تا پايان سال در كشور به توليد برسد.

انتهاي پيام
 سه شنبه 7 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن