تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر نزد خداوند عبادتى بهتر از شكرگزارى در همه حال بود كه بندگان مخلصش با آن عبادتش ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826765145




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معتادي كه به مراكز ترك مراجعه نكند، مجرم است


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: معتادي كه به مراكز ترك مراجعه نكند، مجرم است
آسيب‌ها- گروه اجتماعي:
دبيركل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: اگر معتادي به مراكز درماني مراجعه نكند مجرم شناخته مي‌شود

اسماعيل احمدي مقدم در افتتاحيه سمينار منطقه‌اي كاهش آسيب‌هاي مصرف موادمخدر در آسياي ميانه و خاورميانه در مجتمع شقايق افزود: از نظر ما معتاد يك مجرم مشروط است كه اگر به مراكز ترك اعتياد مراجعه كند مجرم تلقي نمي‌شود.

وي با اشاره به توليد بي‌وقفه موادمخدر در افغانستان با ظرفيت 95 درصد و تامين بيش از 60 درصد هروئين در بازارهاي مصرف و ناكامي نيروهاي خارجي براي برقراري امنيت در اين كشور عنوان كرد: اين وضعيت باعث شده است مردم منطقه بيش از هر زمان ديگري در معرض آسيب‌هاي متعدد اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي قرار بگيرند.

مشاور رئيس‌جمهوري ادامه داد: ستاد مبارزه با موادمخدر در 2 سال گذشته با اتخاذ سياست بيمار انگاري معتادان توجه ويژه‌اي را به گسترش طرح‌هاي كاهش آسيب در كشور مبذول داشته و ضمن اجراي برنامه‌هاي متعدد با بهره گيري از تجارب بين‌المللي و تعامل با كشورهاي منطقه و مراكز تحقيقاتي معتبر عملكرد مؤثر و موفقي در اجراي اين طرح‌ها داشته است.

احمدي مقدم از برگزاري اين سمينار به‌عنوان يك راه ميانبر در جهت تحقق اهداف كاهش آسيب در منطقه نام برد و اظهار داشت: در سال ميلادي گذشته با تقويت اقدامات مقابله با ورود، حدود 560 تن انواع مواد‌مخدر در كشور كشف شد كه بالاترين ميزان كشفيات در سطح جهاني است.

وي توضيح داد: از جمله مهم‌ترين نكات مطرح و مورد توجه در روند درمان معتادان و پيشبرد برنامه‌هاي كاهش آسيب، ايجاد مراكز درماني و تسهيل در دسترسي و استفاده از امكانات درماني توسط معتادان است به‌طوري كه بتوانند در توسعه كمي و كيفي درمان آنان مؤثر باشند.

احمدي مقدم از توزيع سرنگ و نصب و به‌كارگيري دستگاه‌هاي توزيع در مكان‌هاي خاص براي استفاده بهداشتي در جهت جلوگيري از گسترش ايدز به‌عنوان يكي ديگر از راه‌هاي كاهش آسيب در كشور نام برد و تصريح كرد: توسعه برنامه درمان نگهدارنده با متادون نيز از جمله مهم‌ترين برنامه‌هايي بوده كه در كاهش آسيب مصرف موادمخدر مؤثر بوده است.

٥/٢ ميليون دلار اعتبار براي درمان نگهدارنده

وزير رفاه و تامين اجتماعي نيز در اين نشست از اختصاص 5/2ميليون دلار اعتبار براي درمان نگهدارنده اعتياد در سال گذشته خبر داد.

عبدالرضا مصري با ابراز خرسندي از هماهنگي و نزديكي ديدگاه‌هاي جهاني نسبت به مسئله مبارزه با مواد‌مخدر، اظهار كرد: در سال‌هاي گذشته، مقابله با مواد‌مخدر حرف اول را مي‌زد، اما پس از آن پيشگيري و كاهش عرضه به كمك مقابله آمدند، اما هم اكنون ركن چهارم يعني خود معتادان به كمك اركان قبلي نيز شتافته‌اند.

مصري گفت: تمام جوامع از جمله جامعه ما يك نيمه پنهان معتاد دارد كه جمعيت آنها نامشخص و مديريت آنها سخت است، البته خوشبختانه در ايران به‌دليل رفع پيگرد قضائي معتادان تحت درمان، شناسايي اين نيمه‌پنهان راحت‌تر صورت مي‌گيرد.

وي ادامه داد: در گذشته ما شاهد 2 موج HIV و موج ناشي از معتادان تزريقي بوديم كه خسارت‌هاي غيرقابل جبراني را به تمامي جوامع وارد كرده‌ است.

پولي براي درمان معتادان نداريم

وزير رفاه همچنين در حاشيه اين سمينار تاكيد كرد: بيمه درماني معتادان به‌دليل نداشتن اعتبار لازم قابل اجرا نيست.

مصري افزود: خدمات ترك اعتياد با بيمه‌ها نيست چون بسياري از كارشناسان معتقدند اعتياد يك امر خودخواسته است و به تصميم خود فرد بر مي‌گردد.

وي يادآور شد: به همين دليل بحث‌هاي كارشناسي زيادي در حال انجام است كه آيا استفاده از امكانات ترك اعتياد بايد به‌صورت بيمه‌اي ارائه بشود يا خير.

مصري خاطرنشان كرد: اگر قرار بر انجام اين كار باشد بودجه خيلي زيادي مي‌برد به‌طوري كه پيش‌بيني ما براي درمان با متادون حداقل 500 ميليارد تومان براي يك جامعه يك ميليون نفري از معتادان نياز است كه الان اين اعتبارات را نداريم.

مهار ايدز بين معتادان تزريقي

معاون سلامت وزارت بهداشت نيز در اين سمينارگفت: ايران نخستين كشور در حال توسعه در دنياست كه موفق شد روند اپيدمي ايدز در بين معتادان تزريقي را مهار كند.

حسن امامي رضوي افزود: اعتياد بعد از سوانح رانندگي، بيماري‌هاي قلبي و افسردگي، چهارمين بيماري در ايران است.

وي ادامه داد: اعتياد علاوه بر انتشار بيماري‌هاي منتقله از راه خون، عوارض ديگري از جمله هزينه‌هاي اجتماعي، كاهش توانايي توليد در جامعه، كاهش درآمد خانواده‌ها، افزايش حوادث ترافيكي و افزايش فعاليت‌هاي خلاف قانون را به جوامع تحميل مي‌كند.
 دوشنبه 6 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن