واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: 13 آبان سالروز انقلاب دوم/ شريعتي: جهت گيري ضد استكباري ايران در 13 آبان به كمال رسيد
مدير عقيدتي – نظارتي بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اراك گفت: 13 آبان نقطه عطف تاريخ انقلاب اسلامي است و جهت گيري ضد استكباري ايران در اين روز به كمال رسيد.
سجاد شريعتي در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اراك، با اشاره به فرموده امام خميني (ره) مبني بر اينكه 13 آبان انقلاب دوم ما است، اظهار داشت: استكبار جهاني آمريكا به عنوان يك ابرقدرت تا لحظات آخر قبل از پيروزي انقلاب تلاش كرد كه بتواند شاه را به عنوان يك مهره مناسب در ايران بر سر قدرت نگه دارد؛ چرا كه ايران مهمترين كشور خاورميانه و خاورميانه تاثيرگذارترين منطقه در جهان است.
وي افزود: آمريكا با مايوس شدن از نگه داشتن شاه در ايران، سعي كرد دولت جديد را كه در اين كشور بعد از پيروزي انقلاب اسلامي بر سر كار آمد، به سمت خود متمايل كند و چهره جديدي را براي اعمال سلطه خود داشته باشد.
اين فعال دانشجويي گفت: حركت خزنده آمريكا براي نفوذ در دولت جديد و انقلابيون با مركز فرماندهي به نام سفارت آمريكا انجام ميشد و اين سفارت تنها يك محل سياسي براي برقراري ارتباطات سياسي بين دولتها نبود، بلكه يك پايگاه براي نفوذ و سلطه در ايران محسوب مي شد.
شريعتي اظهار داشت: اين مسئله مورد توجه جنبش دانشجويي قرار گرفت و جنبش با هدف اجراي رسالت انقلابي خود كه ضديت با استكبار و امپرياليسم بود، روش اعتراض در مقابل حركات آمريكا را كه در جهان كم سابقه و بي سابقه بود، در نظر گرفت.
وي با اشاره به مقاومت غيرعادي آمريكاييان در سفارت اين كشور به اعتراض نمادين جنبش دانشجويي اظهار كرد: نوع برخورد افراد داخل سفارت و اسناد و مدارك منهدم شده نشانگر اهميت اين پايگاه براي آمريكا در ايران بود.
اين فعال دانشجويي با تاكيد بر جهاني شدن حركت انقلاب اسلامي و حركتهاي بعدي نشات گرفته از آن، مانند تسخير لانه جاسوسي آمريكا اظهار داشت: يكي از اثرات انقلاب و تسخير لانه جاسوسي، شكست هيبت و هيمنه يك ابرقدرت در دنيا بود؛ به طوري كه ايران بعد از انقلاب تا كنون به جايي رسيده است كه خود آنها اعتراف كرده اند كه اقتدار و هويت آمريكا در منطقه مانند چيني ترك خورده اي است كه اولين ترك آن ناشي از وقوع انقلاب اسلامي ايران بود.
مدير عقيدتي – نظارتي بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اراك از ديگر اثرات حركتهاي انقلابي را جلوگيري از ايفاي نقش آمريكا در تحولات آينده ايران، افشاي عناصر نفوذي در ساختار دولت پس از انقلاب، قطع ارتباط سياسي رسمي ايران و آمريكا، خروج ليبرالها از حاكميت و از همه مهمتر الگوسازي براي ديگر ملل آزاديخواه عنوان كرد.
شريعتي مطرح شدن تشكيل دفتر حافظ منافع آمريكا در ايران را در نگاه كلي يك پيروزي بسيار بزرگ براي ايران دانست و در اين رابطه افزود: با گذشت حدود 30 سال از قطع ارتباط رسمي ايران و آمريكا و تاكيد آنها بر عدم به رسميت شناختن ايران، اكنون آنها به اين نتيجه رسيده اند كه راهبرد سخت و برخورد نظامي و امنيتي با ايران فايده اي ندارد و بايد از راههاي نرم استفاده كنند و اين نشان دهنده تغيير تاكتيكي در برنامههاي آمريكا است و نه تغيير استراتژيك.
اين فعال دانشجويي اظهار داشت: با توجه به تضاد ماهيتي جمهوري اسلامي ايران با نظام سلطه آمريكا، آنها دريافته اند كه بايد به نوعي با ايران ارتباط برقرار كنند.
وي هوشياري جنبش دانشجويي، مسئولان و مردم در رابطه با تشكيل دفتر حافظ منافع آمريكا در ايران را امري ضروري دانست و در پايان اذعان داشت: جنبش دانشجويي بايد با يك نگاه دوباره به حركت انقلاب و جنبش هاي دانشجويي انقلابي، آن را به عنوان بزرگترين ذخيره و گنجينه قدر دانسته و حفاظت كند و براي بهره برداري در جهت دستيابي به آرمانهاي بلند خود به كار گيرد./انتهاي پيام/
دوشنبه 6 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]