تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر که بر خدا توکل کند دشواریها برایش آسان شده و اسباب برایش فراهم گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829391967




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

قائم‌مقام بيمه كارآفرين: ريسك افراد در رانندگي بايد مبناي تعيين حق بيمه باشد


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: قائم‌مقام بيمه كارآفرين: ريسك افراد در رانندگي بايد مبناي تعيين حق بيمه باشد
بيمه‌‏هاي اتومبيل در عين حال كه مي‌‏تواند يكي از رشته‌‏هاي مناسب بيمه در كشور باشد، اما متاسفانه زيان‌‏ده‌‏ترين رشته بيمه‌‏اي در صنعت بيمه ايران است.
غلامعلي غلامي، قائم‌مقام بيمه كارآفرين در گفت‌‏وگو با خبرنگار ايلنا، با بيان اين مطلب به دلايل زيان‌‏ده بودن اين رشته از بيمه اشاره كرد و اظهار داشت: به چند دليل رشته بيمه اتومبيل در ايران زيان‌‏ده است؛ نخست اينكه در كشور ما همه اتومبيل‌‏ها بيمه نيستند، اين در حالي است كه داشتن بيمه‌‏نامه قاعدتا منجر به افزايش درآمد حاصل از صدور حق بيمه براي شركت‌‏هاي بيمه خواهد شد.
وي افزود: در عين حال چنانچه همه اتومبيل‌‏ها داراي بيمه‌‏نامه باشند، گرايش برخي به اخذ خسارت‌‏هاي ساختگي را از بين خواهد برد.
غلامي با بيان اينكه‌درصد قابل ملاحظه‌‏اي از خسارت‌‏هاي پرداختي صنعت بيمه در خصوص بيمه‌‏هاي شخص ثالث و متاسفانه اخيرا بيمه اتومبيل، خسارت‌‏هاي غير واقعي است، تصريح كرد: يكي از توجيهات نيروي انتظامي براي اخذ 10‌درصد از درآمد حاصل از حق بيمه دريافتي (از محل بيمه‌‏هاي اتومبيل) شركت‌‏هاي بيمه كه در قانون بودجه سال گذشته مصوب شد، اين بود كه نظارت بر روند بيمه اتومبيل‌‏ها بيشتر مي‌‏شود و در طي اين فرآيند با دارندگان وسائل نقليه‌‏اي كه فاقد بيمه‌‏نامه هستند، برخورد خواهد شد؛ ضمن اينكه پرداخت خسارت‌‏هاي غير واقعي در صنعت بيمه نيز كاهش بسياري خواهد داشت.
قائم‌مقام بيمه كارآفرين به قانون بيمه شخص ثالث مصوب سال 47 اشاره كرد و گفت: برپايه اين قانون نيروي انتظامي وظيفه دارد از تردد وسائل نقليه فاقد بيمه‌‏نامه خودداري كند، اگرچه اين موضوع با توجه به تردد بيش از حد خودرو در كشور كار آساني نبوده و بسيار سخت است اما مي‌‏توان روش‌‏هاي جديد مثلا اخذ جريمه‌‏هاي سنگين براي دارندگان وسائل نقليه فاقد بيمه‌‏نامه صادر كرد تا رانندگان اتومبيل مجبور باشند وسائل خود را بيمه كنند.
وي تصريح كرد: نيروي انتظامي با اين توجيه كه تامين امنيت براي كاهش تصادفات هزينه دارد، 10‌درصد از درآمد شركت‌‏هاي بيمه را مطالبه كرده؛ اگرچه هنوز هزينه و فايده اجراي آن محاسبه نشده و ميزان منافع حاصل از آن براي شركت‌‏هاي بيمه مشخص نگرديده است اما اين رويه صحيحي براي تامين امنيت جاده‌‏ها و كاهش زيان شركت‌‏هاي بيمه نيست.
غلامي خاطرنشان كرد: اگر قرار باشد هر دستگاهي وظايفي كه دولت برعهده‌‏اش گذاشته است را از طريق تحميل هزينه به ساير موسسه‌‏ها انجام دهد تبعات مثبتي نخواهد داشت.
وي با تاكيد بر اينكه ميزان حق بيمه دريافتي بايد بر اساس ريسك افراد و ميزان خطر آفريني‌‏شان تعيين شود، تصريح كرد: رويكرد اخذ حق بيمه را بايد در ارتباط با ريسك تبيين كرد، به عنوان مثال نوع رانندگي افراد با يكديگر متفاوت است. برخي رانندگان حادثه‌‏آفرين هستند كه بايد با توجه به ميزان حادثه آفريني خود حق بيمه بپردازند. در اين فرآيند شخصي كه با دقت رانندگي كرده و حوادث كمتري ايجاد مي‌‏كند، همچنين از اتومبيل خود كمتر استفاده مي‌‏كند بايد حق بيمه كمتري بپردازد، چراكه ريسك كمتري توليد كرده است. در مقابل شخصي كه از اتومبيل بيشتراستفاده مي‌‏كند و قوانين رانندگي را هم ممكن است كمتر رعايت كند و در نتيجه حادثه آفريني بيشتري دارد، بايد حق بيمه بيشتري بپردازد.
وي به ضعف ديگر صنعت بيمه اشاره كرد و گفت: يكي ديگر از ضعف‌‏هاي موجود، نبود يك بانك جامع اطلاعاتي بهنگام و ONLINE است. چنانچه بانك جامع اطلاعاتي به روز و آنلاين وجود داشته باشد، به طور قطع پرداخت خسارت‌‏هاي غيرواقعي كاهش مي‌‏يابد.
 دوشنبه 6 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 278]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن