واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: هشدار به نمايندگان مجلس درباره معامله با كردان
انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه شيراز، بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي شيراز، جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه شيراز دربيانيه اي مشترك اعلام كردند : براي ما جاي تعجب دارد چگونه مجلس و نمايندگان محترم كه داعيه توان تحقيق و تفحص در همه امور را دارد، از تحقيق و تفحص در مورد مسأله اي همچون مدرك كردان عاجز مانده بود؟
به گزارش الف، متن كامل اين بيانيه به شرح زير است:«هان! اي متصديان و دولتمردان از رده به اصطلاح بالا تا پايين، به هوش باشيد كه در دو راهي سعادت و شقاوت قرار داريد. طريق اعوجاجي، شيطان است.
طريق مستقيم «الله» تبارك تعالي. توجه كنيد و بسيار توجه كه همه و همه در محضر مبارك حق هستيد و اعمال قلبيه و قالبيه و خاطرات روحيه و لغزشهاي عمليه همه در حضور اوست. اگر به واسطه سوء مديريت و ضعف فكر و عمل شما به اسلام و مسلمين ضرر و خللي وارد شود و خود مي دانيد و به تصدي ادامه مي دهيد، مرتكب گناه عظيم وكبيره مهلكي شده ايد كه عذاب بزرگ دامنگيرتان خواهد شد» حضرت روح الله
بسم الله الرحمن الرحيم نام خداييست قهار و ذوالانتقام كه به عدالت حكم مي كند و محشر كبرايش مبين طيبه عدل است. اسلام دين آخر الزماني است كه خدا آنرا ختم هدايت قرار داد و احكام آن را به قامت قيامت براي هدايت بشري مستقر نمود. اين آينه تمام نماي هستي و چراغ هدايت با اصولش چون عدل حي و محيي است و در برابر تند بادهاي زمانه و طوفانهاي بي هويتي، حبل المتين و نجات بخش است. اصل عدالت زير آيه مهر همراه با مساوات با چكاچك شمشيرها بدست آمد و ما ميراث داران نيكان و اسلاف مسلمانان بايد از دستاوردها و ارزشهاي آنان دفاع كنيم و اصول دين را براي احياء دين زنده نگه داريم. انقلاب اسلامي ايران به رهبري حضرت روح الله به عنوان ادامه دهنده راه انبياء و فراهم كننده بستر تحقق آرمان ها و اهداف اسلام به عنوان انقلابي از جنس نور در تاريخ، تمام تفكرات انسان محور را به چالش كشيده و پارادايم جديدي را با پارامترهايي بديع و بي بديل به رخ جهانيان كشيد. ساده زيستي، توجه به محرومين و مستضعفان جهان، استكبار ستيزي، استقلال وآزادي، عدالت گرايي، مبارزه با فقر و فساد و تبعيض از مشخصه هاي اصلي اين انقلاب بوده كه در گفتمان دولت نهم مجدداً زنده مي شود و مسير حركت اين انقلاب بدين وسيله حركت شتابدارتري به خود مي گيرد. در اين ميان با تصديق كليات و راهبردهاي اصلي دولت بايد گفت كه عملكرد مديران در سطوح مختلف قابل نقد و گاهاً تعجب برانگيز بوده است.
متأسفانه امروزه شاهديم كه به لطف ضعف دستگاههاي نظارتي و قضايي و همدستي سياسون تشنه قدرت با مافياي مدرك ساز، سياسيوني با عناوين دكتر و... عرصه سياست را در مي نوردند و با اين مدارك جعلي و ساختگي سعي دارند ملت ايران را از نظرات كارشناسي خود! تحت عنوان كارشناس تمام مسائل جهان و نخبگان علمي كشور! محروم نكنند. معرفي آقاي كردان براي پست وزارت كشور فرصت مناسبي براي آشنايي با يكي از نخبگانيست كه يك شبه راه صد ساله را پيموده اند. تصاحب پست وزارت كشور از طرف ايشان كه پرونده جعلي بودن مدرك دانشگاهيش قطورتر و سنگين تر از كتاب ها و جزوات دوران فوق ديپلم وي است ، تعجب همگان را برانگيخت. بركناري ايشان از طرف رييس جمهور مي تواند باعث اميدواري دلسوزان نظام، مردم رنجديده و دانشجويان عدالتخواه و آرمانگرا به گفتمان انقلاب اسلامي شود.
براي ما جاي تعجب دارد چگونه مجلس و نمايندگان محترم كه داعيه توان تحقيق و تفحص در همه امور را دارد، از تحقيق و تفحص در مورد مسأله اي همچون مدرك كردان عاجز مانده بود؟ اكنون كه جعلي بودن مدرك ايشان و به خصوص دروغ پردازيهاي حول مدرك ايشان به اثبات رسيده است، سكوت نمايندگان مجلس (به خصوص طيف هاي خاص و نمايندگان مناطق خاص كشور) شائبة لابي گري و زدوبندهاي سياسي پشت پرده با وي را تقويت مي كند و در اين صورت بايد نسبت به برخود قاطع و عدالت خواهانة مجلس با ديدة شك و ترديد نگريست. جنبش دانشجويي مسلمان از مجلس و نمايندگان محترم مي خواهد باري را كه بر دوش ملت گذاشته اند را هرچه زودتر بردارند و نسبت به استيضاح و بركناري و برخورد با وي، كه تاكنون با حضور در مسند وزارت كشور هزينه هاي فراواني بر نظام و انقلاب تحميل شده است، اقدام قاطع نمايد. بي شك ميزان پايبندي نمايندگان به وظايف قانوني و اجراي عدالت در اين مسئله و ديگر مسائل نقش مؤثري در ديدگاه مردم و جنبش دانشجويي به عملكرد و كارنامة نمايندگان به عنوان نماينده اي خادم، عدالت خواه، مستقل و كارآمد دارد.
اما نكته مهمتر اين است كه كردان كه بود؟ چه مكانيزمهايي در نظام آموزش عالي ما وجود داشته و دارد كه باعث ظهور و بروز كردان و كردان ها مي شود؟ آيا مي توان رانت آموزشي را مطرح كرد يا خير؟ آيا تنها مساله مدارك جعلي به آقاي كردان خاتمه مي يابد يا ايشان يكي از ديگر مدرك گرفتگان ناپيدا مي باشد؟ آيا با كنار رفتن كردان مساله تمام مي شود؟ آيا مسأله مدارك جعلي و ساختگي همين جا حل و فصل مي شود؟ آيا نبايد اين پرونده آغازي بر پايان مساله راهيابي برخي سياسيون با مدارك جعلي ، متقلبين و مدرك گرفتگان بي مدرك در ساختار سياسي شود؟ سيستم و چارچوبي كه كردان در آن شكل گرفت را بايد شناسايي و نابود كرد. بهتر است كميته اي تشكيل شود تا مدرك ديپلم، كارشناسي، كارشناسي ارشد و به خصوص دكتراي برخي آقايان را بررسي كند. پز دكتربودن و دكترا گرفتن بلاي جان سياست ما شده است. مدارك جعلي و ساختگي پشتوانه اي شده براي حضور آقايان نخبه وكارشناس! در صحنه هاي سياسي. چشمان بيدار نمايندگان دلسوز، قضات عدالتخواه و دانشجويان آرمانخواه هيچگاه بر اين رانت خواري هاي آموزشي برخي آقايان بسته نمي شود. در صورت عدم برخورد جدي با مسأله كردان و مسائل مشابه لكه ننگي بر دامن دستگاههاي نظارتي خواهد ماند.
وظيفه دستگاه محترم قضايي نيز اين است كه با اينگونه سوء استفاده هاي رانت خواران علمي برخورد كند تا بار ديگر مسائلي همچون مدارك جعلي به سرنوشت نامشخص و مبهم دانشگاه هاوايي و مفاسد اقتصادي دچار نشود. ملت عزيز و جنبش دانشجويي مسلمان به عنوان چشمان بيدار جامعه اسلامي بنا بر وظيفه اسلامي و تاريخي خود فرياد عدالتخواهي را سر داده و در راه احقاق حقوق ملت ملاحظه مصلحت سنجي هاي بي مورد و مصلحت سنجهاي بي درد را نخواهند كرد و خواهان شفاف سازي در برخورد با مسأله مدارك جعلي و ساختگي و تعيين تكليف وزارت كردان مي باشد.
×××
انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اروميه نيز در بيانيه اي درباره وضعيت وزارت كشور با اعلام كرده است: اينكه كردان به شكل غير قابل باوري به عنوان استاد دانشگاه آزاد و يا در صدا و سيما و منصب قبلي شان در وزارت كشور منشأ اثر خدماتي بوده به هيچ وجه نمي تواند عامل موجه اقدام غير اخلاقي وي باشد از اين روست كه جنبش دانشجويي كشور هم صدا اعلام مي دارد كه: «كـردان بايد برود. »
به گزارش خبرنگار سايت تحليلي خبري دانشجويان مستقل، متن كامل اين بيانيه به شرح زير است: طبيعتا همان زمينه ها و علت هائي كه به رهبري عالمي برجسته و فقيهي عارف همچون حضرت امام خميني (ره) و ملهم از مكتب نجات بخش اسلام ، انقلاب اسلامي را به وجود آورد ، همان سلسله عوامل نيز بقاي انقلاب اسلامي را تداوم مي بخشد و اهتمام و اعتناي كارگزاران و خادمان ملت مظلوم امّا قهرمان ايران به وصاياي آن پير فرزانه كه با افق نگاه نافذش به رسالت آينده انقلاب در هدايت و راهبرد جهان اسلام نظر داشت نيز راهگشاست و در اين چشم انداز ، او به روشني هر چه تمامتر به نقش «علم و آگاهي» به عنوان ابزار و رمز حضور در نبرد سرنوشت ملت ها در مناسبات فعلي و جهان آينده كاملا وقوف داشت .
از طرفي پيروزي دولت عدالت محور در حماسه سوم تير ماه نيز مديون گفتمان سازي جنبش دانشجويي مسلمان بود تا با بازخواني ارزش ها و شعارهاي اصيل انقلابي در شرايط حساس فعلي ، فرصتي كم نظير خدمت رساني صادقانه براي تحقق «پيشرفت توأم با عدالت» فراهم و اعتماد سلب شده از مردم در دوره هاي هاي پيشين جلب و اميدها دوباره زنده گـردد .
در اين ميان و در راستاي مصون ماندن رسالت تاريخي و آرمان هاي انقلاب اسلامي از آسيب هاي محتمل و جدي ، تعهد اجتماعي و مسئوليت سياسي حوزه و دانشگاه ايجاب مي كند تا به عنوان دغدغه اي مشترك و تاسف برانگيز نسبت به بحث حاشيه اي امّا پردامنه و جنجال برانگيز وزير فعلي كشور حساسيت نشان داده و مواضع خود را رسما اعلام نمايد .
اوايل اين سخن كه صحت مدرك تحصيلي وزير كشور معرفي شده توسط رئيس جمهور و همچنين كسب راي اعتماد از مجلس ، چنان دور از ذهن و غير قابل باور مي نمود كه حتي مي توان گفت كه رنگ شوخي به خود گرفته بود تا جايي كه وقتي جواب استعلام دانشگاه آكسفورد منتشر شد همه منتظر بودند اين خبر توسط موتورهاي خبري وزارت اطلاعات تكذيب شود (كه البته اين اتفاق هم افتاد!) و كم كم همه چيز دست به دست هم داد تا اين مسئله را عادي جلوه دهد .
دفاعيات و جانب داري هاي تأمل برانگيز رئيس جمهور از وزير كشور از يك سو و انتقاد محافل و مجامع سياسي كشور حتي به شيوه گرفتن رأي اعتماد كردان از مجلس از سوي ديگر عزم راسخ و جدي دولت را براي خدمتگزاري هرچه بيشتر متزلزل نمود و اختصاص وقت هيأت دولت براي كاهش پيامدهاي چنين ماجرائي نظير مصوب نمودن ممنوعيت استفاده از الفاظ دكتر و مهندس در نامه هاي اداري ، خود گواهي بر همين مدعاست .
آقاي رئيس جمهور! عليرغم هشدارهاي دلسوزانه جنبش دانشجوئي مسلمان مبني بر اينكه كـردان «خيرالموجودين گزينه هاي ممكن» براي تصدي مسئوليت مهم و حساس وزارت كشور نيست باز ايشان بنا به دلايل نامعلوم و توجيه ناپذيري به مجلس معرفي گرديد و در ادامه راه صحبت هاي جناب عالي در دفاع از وزراي قبلي به مجلس و بعدي تان از اين وزير اين گونه برداشت مي شود كه شما از نامعتبر بودن مدرك ايشان باخبر بوديد و اين شائبه ، صداقت دولت نهم را در صورت عدم بركناري به موقع ايشان ،در هاله اي از ابهام فرو خواهد برد .
آقاي رئيس جمهور! قطعا عقب نشيني نكردن دولت سبب خدشه دار شدن گفتمان انقلاب اسلامي و بالاخص كارآمدي نظام خواهد شد و راه را براي افراد منفعت طلب و سوء استفاده كنندگان و وابستگان داخلي كه اكنون سكوت اختيار كرده اند ، باز خواهد گذاشت تا بدانجا كه از همين الآن صحت و سقم انتخابات رياست جمهوري دهم زير سئوال است .
اينكه كردان به شكل غير قابل باوري به عنوان استاد دانشگاه آزاد! و يا در صدا و سيما و منصب قبلي شان در وزارت كشور منشأ اثر خدماتي بوده به هيچ وجه نمي تواند عامل موجه اقدام غير اخلاقي وي باشد از اين روست كه جنبش دانشجويي كشور هم صدا اعلام مي دارد كه: «كـردان بايد برود. »
و در آخر انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اروميّـه نيز به عنوان بخشي از پيكره پويا ، فعال و جريان بيدار دانشجوئي مسلمان ضمن تأكيد بر اينكه دولت نهم تجلي گاه اميد پابرهنگان جامعه است ؛ فراتر از رسم متعارف جريان هاي سياسي كشور معتقد است دولت نبايستي بيش از اين هزينه تراشي كند و به عنوان وظيفه شرعي خود خاطرنشان مي سازد كه قبل از آنكه مردم از شما قطع اميد كنند و در جهت احترام به افكار عمومي و همچنين سد نمودن راه افرادي كه قصد شيطنت دارند ، خود با دور انديشي تمام پايان بخش اين سريال غم انگيز باشيد .
يکشنبه 5 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]