تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):راست ترين سخن و رساترين پند و بهترين داستان، كتاب خداست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827788597




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

افزايش سرمايه 50درصدي در دستور كار هيات مديره كشتيراني به 500ميليارد تومان سود دست‌يافت


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: افزايش سرمايه 50درصدي در دستور كار هيات مديره كشتيراني به 500ميليارد تومان سود دست‌يافت
تاريخچهكشتيراني جمهوري اسلامي ايران در تاريخ 2/6/1346 به صورت شركت سهامي عام، با نام «شركت كشتيراني ملي آريا» تاسيس و طي شماره 11670 مورخ 2/6/1346 در اداره ثبت شركت‌ها و مالكيت صنعتي تهران به ثبت رسيد.


پس از پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي ايران و براساس اصل 44 قانون اساسي، فعاليت كشتيراني در ايران ملي اعلام شد و در سال 1358 كليه سهام آن تحت تملك دولت (وزارت بازرگاني) قرار گرفت و نام شركت به «كشتيراني جمهوري اسلامي ايران» تغيير يافت.
تعداد شناورهاي شركت در بدو شروع فعاليت خود، 2 فروند با مجموع ظرفيت حدود 2500 تن Dwt و در زمان پيروزي انقلاب اسلامي 42 فروند با ظرفيت 525000تن Dwt بوده است. در پايان سال مالي 87-1386 گروه كشتيراني جمهوري اسلامي ايران داراي 140 فروند شناور از انواع مختلف با مجموع ظرفيت 754، 304، 4 تن Dwt مي‌باشد (17 فروند شناورهاي خدمات‌رسان نيز لحاظ شده است) اين مجموع ظرفيت با توجه به برنامه‌هاي توسعه‌اي وسيع شركت، به صورت مستمر در حال تغيير و افزايش است.
در راستاي سياست‌هاي خصوصي‌سازي دولت، هيات وزيران طي مصوبه شماره 61972 مورخ 9/11/1378 مالكيت 51درصد از سهام شركت را به سازمان تامين اجتماعي و صندوق بازنشستگي كشوري به طور مساوي انتقال داد و براساس اساسنامه جديد از تاريخ 20/1/1379، شركت از شمول قوانين و مقررات مربوط به شركت‌هاي دولتي خارج و به عنوان شركت غيردولتي و براساس قانون تجارت اداره شد.
متعاقب ابلاغيه مقام معظم رهبري در خصوص نحوه اجراي اصل 44 قانون اساسي و براساس مصوبه هيات عالي واگذاري، اقدامات و پيگيري‌هاي مستمر جهت پذيرش سهام شركت در بورس انجام و در نهايت در تاريخ 28/2/87 سهام كشتيراني جمهوري اسلامي ايران در سازمان بورس و اوراق بهادار تهران عرضه شد و براساس تغييرات به وجود آمده تنها 20درصد از سهام شركت در اختيار شركت مادرتخصصي بازرگاني دولتي ايران باقي ماند و 5/25درصد سهام در اختيار سازمان تامين اجتماعي، 5/25درصد سهام در اختيار صندوق بازنشستگي، 24درصد به عنوان سهام عدالت، 45/2درصد سهام به كاركنان شركت و 55/2درصد نيز در بورس عرضه شده است.
شايان ذكر است كه نتايج حاصله از فرآيند واگذاري سهام تا به حال رضايت‌بخش بوده و مورد توجه كارشناسان و تحليل‌گران داخلي و خارجي قرار گرفته است.
مركز اصلي شركت تهران است و سرمايه شركت مبلغ 5000ميليارد ريال متشكل از 5000ميليون سهم يك‌هزار ريالي كه تماما توسط سهامداران تاديه شده است.
حمل و نقل
كشتيراني جمهوري اسلامي ايران با دارا بودن كادري متخصص و متعهد و با بهره‌برداري از علوم جديد روز و شيوه‌هاي نوين، اقدام به حمل و نقل كالا و ارائه خدمات مرتبط در اقصي‌نقاط جهان مي‌كند. خطوط عملياتي بازرگاني در عرصه جهان در رقابتي تنگاتنگ با بزرگ‌ترين شركت‌هاي كشتيراني به ارائه خدمات به مشتريان خود مشغول بوده و كالاهاي فله، متفرقه و كانتينري را جابه‌جا مي‌كند. اين خطوط در سال مالي 87-1386 با در اختيار داشتن شناورهاي ملكي و استيجاري در مجموع با 580 سفر، موفق به حمل حدود 26/23ميليون تن بار شدند.
حمل كالا توسط كشتيراني جمهوري اسلامي ايران
كرايه حمل سال مالي 87-86 در مقايسه با سال 86-85 از رشد بسيار قابل توجهي برخوردار بوده است و داراي رشد 63درصدي است، همچنين كل تناژ حمل كالا نيز از رشد يك درصدي برخوردار است.
حمل محمولات وارداتي FOB و C&F:
در سال مالي 87-86 حدود 8/9ميليون تن كالا از بنادر اصلي جهان به بنادر جنوبي كشورمان حمل شده است كه در مقايسه با سال مالي قبل به‌رغم كاهش تناژ به ميزان 2/19درصد ليكن كرايه حمل با 7/65درصد رشد همراه بوده كه نشان از شدت تلاش‌هاي صورت گرفته در خطوط بازرگاني جهت بهر‌ه‌وري بيشتر از ظرفيت موجود در اختيار بوده است.
شايان ذكر است با توجه به فراگيرتر شدن اتخاذ استراتژي حمل محمولات فله به صورت چندضلعي در جهت كاهش هر چه بيشتر حمل BALLAST ميزان حمل محمولات بين‌‌المللي كه از كرايه‌هاي مناسبي نيز برخوردار بوده‌اند نسبت به سال گذشته به صورت چشمگيري افزايش يافت.
حمل محمولات صادراتي:
حمل انواع محمولات صادراتي نيز در سال گذشته از روند مناسبي برخوردار بوده چنانكه بيش از 76/3ميليون تن كالا از مبادي جنوبي كشور صادر شده است كه از نظر تناژ 3/14درصد و به لحاظ كرايه حمل 67درصد نسبت به سال مالي گذشته از رشد برخوردار مي‌باشد.
رشد كرايه حمل محمولات صادراتي فله، كالاي عمومي و كانتينر نسبت به سال گذشته به ترتيب 9/89 و 5/4 و 105 درصد بوده كه بسيار قابل توجه مي‌باشد.
حمل محمولات بين‌‌‌المللي:
در سال مالي مورد گزارش بيش از 72/9ميليون تن از انواع كالا مابين بنادر خارج از كشور كه خريداران و فروشندگان آنها خارجي بوده‌اند حمل شده است كه در شرايط رقابتي موجود نشان از قدرت بازاريابي شركت در عرصه جهاني و اعتماد صاحبان كالا در كشورهاي ديگر به ساختار و توان كشتيراني جمهوري اسلامي ايران در حمل ايمن محمولاتشان مي‌باشد. اين ميزان حمل به لحاظ تناژ نسبت به سال گذشته داراي رشد 7/28درصدي و به لحاظ كرايه حمل داراي رشد 9/49درصد بوده است.
حمل كالاي فله:
در سال مالي مورد گزارش با 306 سفر دريايي 3/13ميليون تن كالاي فله حمل شده كه در مقايسه با سال مالي قبل نشان از يك‌درصد رشد در تناژ حمل دارد. همچنين در همين مدت بيش از هفتصد ميليون دلار كرايه دريافت شده است كه حاكي از
رشد 9/71درصد مي‌باشد كه بسيار قابل توجه است.
شايان ذكر است با درآمد اشاري در سال مالي گذشته امورهاي فله به تنهايي 5/42درصد كل درآمد شركت را تحصيل كرده‌اند.
خطوط كشتيراني فله هنگامي بسيار موفق مي‌باشند كه از ميزان سفرهاي BALLAST خود بكاهند و به صورتي برنامه‌ريزي كنند كه كشتي‌هايشان همواره در حال حمل بار باشند به عبارت ديگر جهت حمل يك محموله مشخص از يك بندر و يا منطقه، بهتر است كه كشتي بدون بار به آن بنادر و يا منطقه تردد ننمايد و موفق آن شركتي است كه بتواند زنجيره‌اي از حمل چندين نوع محموله از نقاط جغرافيايي متفاوت را چنان برنامه‌ريزي نمايد كه به صورت دايره‌وار پس از حمل چند نوع بار به منطقه اوليه خود بازگشته و مجددا سفر آغاز نمايد حمل بار به اين شيوه نوين بي‌ترديد يكي از موفقيت‌هاي حوزه بازرگاني و از دلايل افزايش فوق‌العاده درآمدهاي حمل فله
بوده است.
حمل محمولات فله وارداتي FOB و C&F:
اگرچه روند استراتژي‌هاي اتخاذ شده شركت مبني بر افزايش سهم از واردات كشور در سال مورد گزارش نيز ادامه داشت ولي به دليل خودكفايي كشور در گندم و كاهش واردات كود شيميايي و علوفه در مقايسه با سال قبل و مناسب بودن كرايه حمل محصولات بين‌المللي، تعداد سفرها و تناژ حمل واردات، با كاهش روبه‌رو شد، ليكن به‌رغم اين مطلب درآمد به دليل اتخاذ سياست‌هاي مناسب و بهره‌وري بيشتر از ظرفيت موجود و كاهش فزآينده سفرهاي BALLAST با افزايش 20درصدي مواجه شد.
حمل محمولات فله صادراتي
در سال مالي مورد گزارش صادرات محمولات فله حدود 35/2‌ميليون تن بوده كه به لحاظ تناژ با رشد 3/2درصدي ليكن به لحاظ كرايه حمل با دريافت بيش از 77‌ميليون دلار داراي رشد 89/9‌درصدي مي‌باشد كه بسيار قابل توجه است. شركت با اتخاذ استراتژي مذاكره با ساير خطوط فعال در منطقه خليج فارس با محوريت خود و هدايت بازار توانست متوسط نرخ حمل سولفور و سنگ آهن را از افزايش مناسبي برخوردار نمايد.
حمل محمولات فله بين‌الملل
در سال مالي مورد گزارش با توجه به خودكفايي و كاهش واردات كود شيميايي به كشور و بهينه نمودن مسيرهاي حمل كالا ونيز مناسب بودن نرخ‌هاي حمل در اين مسيرها شركت موفق به حمل حدود 49/6‌ميليون تن كالاي بين‌الملل نزديك به 317‌ميليون دلار كرايه حمل شد كه نشان از 9/47‌درصد افزايش تناژ و 6/183‌درصد افزايش كرايه حمل دريافتي دارد.
عملكرد حمل محمولات كانتينري
كشتيراني در سال مالي مورد گزارش با 185 سفر دريايي بيش از 543 هزار TEU كانتينر حمل و نزديك به 754‌ميليون دلار كرايه كسب نمود كه از نظر تعداد كانتينر حمل شده رشد 19‌درصد و به لحاظ كرايه حمل دريافتي رشدي معادل 2/61درصد
داشته است.
1 - حمل كانتينرهاي وارداتي FOB وC&F:
در سال مالي 87-86 كرايه حمل محمولات وارداتي كانتينري به ميزان 3/517‌ميليون دلار گرديده كه نسبت به سال مالي گذشته داراي رشد 1/138‌درصدي مي‌باشد، شايان ذكر است كه اين ميزان كرايه حمل 6/68درصد از كل كرايه‌هاي محمولات كانتينري در سال مالي مورد گزارش است.
2 - حمل كانتينرهاي صادراتي :
در خصوص حمل محمولات كانتينري صادراتي از بنادر جنوبي كشور درسال مالي مورد گزارش كرايه حمل اين محمولات به بيش از 3/47‌ميليون دلار رسيد كه نسبت به سال مالي گذشته داراي رشد 3/105‌درصدي مي‌باشد.
3 - حمل كانتينرهاي بين‌الملل
در بخش حمل كانتينرهاي بين‌الملل بدليل وجود پاره‌اي از محدويت‌ها در سال مورد گزارش كرايه بالغ بر 3/189‌ميليون دلار دريافت شد كه نسبت به سال قبل داراي كاهش به ميزان 8/16‌درصد مي‌باشد.
حمل كانتينر در آسيا
اين بخش بازاريابي عمليات و مديريت حمل محمولات كانتينري در كليه كشورهاي قاره آسيا و اقيانوسه و كنترل خطوط فيدري در خليج‌فارس ودرياي عمان را شامل مي‌شود. درسال مالي مورد گزارش تعداد TEU 329328 كانتينر در بخش آسيا حمل وكرايه‌اي معادل 8/533‌ميليون دلار محقق گرديد كه نسبت به سال مالي قبل داراي رشد 4/92درصدي است كه قابل توجه مي‌باشد.
حمل كالاي عمومي
عملكرد حمل كالاي عمومي در سال مالي مورد اشاره به‌رغم كاهش تعداد كشتي‌ها و فرسوده بودن شناورها بسيار مناسب بوده چنانكه با 89 سفر دريايي نزديك به 5/3ميليون تن كالا حمل و كرايه‌اي حدود 5/193ميليون دلار كسب شد كه به لحاظ تناژ داراي 1/9درصد رشد و به لحاظ كرايه داراي 1/26درصد رشد مي‌باشد. در سال مالي مورد گزارش 2 فروند و در سال مالي قبل نيز 8 فروند از شناورهاي بخش كالاي عمومي به علت سن بالا از ناوگان خارج شد كه به جهت جايگزيني و تقويت حمل كالاي عمومي قرارداد ساخت 9 فروند از اين شناورها قطعي شد و طي سال‌هاي 2010 تا 2012 تحويل خواهد شد.
هزينه سوخت
هزينه سوخت اصلي‌ترين و بالاترين بخش هزينه‌اي يك كشتي را تشكيل مي‌دهد و قيمت آن متناسب با قيمت بشكه نفت خام در بازارهاي جهاني تغيير مي‌يابد.
در اوايل سال مالي مورد گزارش قيمت هر بشكه نفت خام حدود 70 دلار بود در حالي‌كه در روزهاي پاياني سال مالي با دو برابر افزايش به بيش از 140دلار رسيد و لذا قيمت سوخت تاميني به كشتي‌ها نيز در پايان سال مالي به حدود 2 برابر قيمت آن در ابتداي سال مالي رسيد. در سال مالي مورد گزارش 57333 تن سوخت سبك و 667142 تن سوخت سنگين به كشتي‌هاي ناوگان تدارك ديده شد كه نسبت به سال مالي قبل سوخت سبك از كاهش 3/5درصدي و سوخت سنگين از افزايش 2/7درصدي برخوردار است كه با توجه به افزايش تعداد كشتي‌ها و سفرها در سال مالي مورد گزارش تدارك اين ميزان سوخت مناسب مي‌باشد. همچنين در سال مالي 87-86 كل هزينه سوخت تدارك‌ديده شده به كشتي‌هاي ناوگان به ميزان 15/360 ميليون دلار بوده كه نسبت به سال مالي قبل داراي رشد 1/58درصدي مي‌باشد.
مالي
سيستم حسابداري از طريق انتشار گزارش فعاليت‌هاي مالي، از اين قابليت برخوردار است تا اطلاعاتي كه مورد نياز استفاده‌كنندگان مي‌باشد، ارائه نموده و نقش برجسته‌اي در عمليات شركت به عنوان زبان مشترك در عرصه كسب و كار دارد، شركت با به‌كارگيري استانداردهاي حسابداري و رعايت قوانين موضوعه و بهره‌برداري از سيستم‌هاي مكانيزه، همسو با تحولات در صنعت حمل و نقل دريايي، نقش موثري در شفاف‌سازي عمليات مالي ايفا مي‌نمايد كه با اعمال مكانيزم‌هاي كنترلي مضاعف و ارائه گزارش‌هاي متعدد و متنوع به سازمان‌هاي مختلف نظارتي، همواره به‌عنوان بازوي مديريت شركت در ارائه پاسخ به ذي‌نفعان درون و برون سازماني عمل مي‌نمايد.
* پرداخت سود سهام سال 86 به سهامداران محترم طي زمان مقرر قانوني به مبلغ 1400ميليارد ريال، ‌انتشار اوراق سهام جديد با توجه به تغييرات سرمايه شركت و نقل و انتقال ثبت دفتر سهام، سپرده‌گذاري سهام عرضه شده و ترجيحي در سازمان بورس اوراق بهادار و افزايش سرمايه شركت از مبلغ 3000ميليارد ريال به مبلغ 5000ميليارد ريال.
شركت‌هاي تابعه و منطقه‌اي
اهم شركت‌هاي تابعه و تحت پوشش كشتيراني جمهوري اسلامي ايران به شرح فهرست ذيل براي تكميل مديريت زنجيره تامين، ارائه خدمات لجستيك و انجام برخي فعاليت‌هاي مشابه نظير خدمات حمل‌ونقل دريايي و سرمايه‌گذاري‌هاي مستقل و مشترك با ديگران و توسعه شبكه نمايندگي‌ها به منظور تمركززدايي و تسريع در انجام امور در قالب تفويض اختيار به مديران شركت‌هاي تابعه تاسيس شده است.
لازم به توضيح است گزارش‌هاي حسابرس مستقل و بازرس قانوني آن حاكي از مقبول بودن حساب‌ها و عملكرد كليه شركت‌هاي گروه مي‌باشد به جز شركت كشتيراني اكو كه در حال تصفيه است.
شركت خدمات دريايي و مهندسي كشتيراني
شركت كشتيراني جنوب- خط ايران
شركت كشتيراني ايران و هند
شركت كشتيراني والفجر
شركت كشتيراني درياي خزر
شركت كشتيراني ايران و مصر
شركت حمل‌ونقل تركيبي كشتيراني جمهوري اسلامي ايران
شركت خدمات ماشيني كشتيراني.
توسعه شبكه نمايندگي‌ها و تمركز فعاليت‌هاي منطقه‌اي
اهم شركت‌هاي منطقه‌اي به شرح فهرست ذيل به منظور كنترل‌هاي مالي و عملياتي در مناطق اروپا، آسيا، چين و خاورميانه شركت اقدام به تاسيس گرديده است.
اين شر كت‌ها در منطقه خود علاوه بر نظارت بر امور نمايندگي‌هاي كشتيراني و رابط با شركت مادر، در تسريع عمليات بازرگاني، بازاريابي، كنترل هزينه نمايندگي‌ها و نيز سرعت در وصول به موقع كرايه‌هاي حمل توسط نمايندگي‌ها، نقش اساسي دارند.
شركت منطقه‌اي اروپا (IRISL Europe GmbH)
شركت مستقل (IRISL China)
IRINVEST SHIP LIMITED
IRITAL
اهم برنامه‌هاي دوره مالي آتي
* پيشنهاد افزايش سرمايه از 5000ميليارد ريال به 7500ميليارد ريال معادل 50درصد از محل سود انباشته.
* توسعه خط جديد كانتينري از آسيا به اروپا و خدمات فيدرينگ.
* راه‌اندازي خط فيدري در منطقه شمال اقيانوس هند، درياي عمان و خليج‌فارس.
* توسعه و گسترش فعاليت‌هاي مربوط به خدمات حمل‌و‌نقل ملزومات، بار و كاركنان در مناطق فراساحل و ميدان‌هاي نفتي در آب‌هاي كشور (Off-Shore).
* گسترش فعاليت‌هاي شركت به بنادر كشورهاي حوزه درياي كارائيب و آمريكاي لاتين بر اساس سياست‌هاي كلان كشور.
* به‌كارگيري كانتينر يخچالي و ورود به فرآيند حمل كانتينر يخچالي براي اولين بار.
* با عنايت به نهايي شدن سفارش ساخت 10 فروند كشتي مخصوص حمل مواد شيمايي مايع، ادامه برنامه‌ريزي و كسب آمادگي لازم براي ورود به اين بخش از صنعت حمل‌و‌نقل با هدف تامين و استفاده از نيروي انساني ايراني بر روي اين كشتي‌ها و سازماندهي ساختار مربوط.
* امكان‌سنجي و پيگيري براي ورود به بازارهاي حملLPG/LNG.
* ورود جدي به بازار تعميرات ادواري و راه‌اندازي يارد تعميراتي در بندرعباس از طريق مشاركت با طرف‌هاي ايراني و تثبيت اين صنعت در كشور.
* توسعه در بخش ترمينال‌هاي كانتينري در داخل و خارج كشور از طريق سرمايه‌گذاري و مشاركت.
* توسعه خدمات به مشتريان از طريق ارائه خدمات حمل‌و‌نقل تركيبي Multi-Modal.
* آموزش و جذب دريانوردان در رسته‌هاي افسري و ملواني با توجه به برنامه‌هاي توسعه‌اي و به‌كارگيري آنها در ناوگان گروه.
* ‌اجراي طرح آموزش پودماني در ارتباط با كادر خشكي.
* تاسيس شركت مديريت و تامين نيروي انساني (Manning) با توجه به مصوبه هيات‌مديره.
* بازنگري و تجديد ساختار حوزه معاونت مالي با توجه به واگذاري سهام شركت در بورس.
* بازنگري و تجديد ساختار در حوزه معاونت بازرگاني و پيگيري اجرايي شدن ساختار هلدينگ در اين بخش.
* حضور فعال در فرآيند دريافت جوايز Mecca Awards و ملي كيفيت ايران و Seatrade Awards.
* اجراي برنامه‌هاي بهبود با توجه به نكات بهبود شناسايي شده در پروژه EFQM.
* استقرار سامانه
(CRM) Customer .Relationship Management (CRM)
 يکشنبه 5 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن