تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس زياد شوخى كند، نادان شمرده مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848095440




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

زوج‏هاى ناموفق بخوانند!!!


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: زوج‏هاى ناموفق بخوانند!!!
تفاوت مهم ميان زوج‏هاى موفق و ناموفق آن است كه زوج‏هاى موفق ، از همان بدو زندگى ، انتظار وجود اضطراب و مشكل را در زندگى دارند و...
بديهى است كه در شرايط اقتصادى ، اجتماعى ، فرهنگى و سياسى زندگى امروزى ، تقريباً در همه ي خانواده‏ها مسائل و مشكلاتى وجود دارد. بنابراين، در اصل وجود مشكلات و اضطراب‏ها، نمى‏توان هيچ گونه ترديدى داشت؛ اما آن چه مهم است، نحوه ي انديشه و روش‏هاى مقابله با اين مشكلات است.
در اين جا به ذكر شيوه‏هايى مى‏پردازيم كه زوج‏هاى موفق در مقابله با مشكلات و اضطراب‏هاى زندگى از آنها استفاده مى‏كنند. اين شيوه‏ها عبارتند از:
1- زوج‏هاى موفق اضطراب را بخشى طبيعى از زندگى زناشويى در نظر مى‏گيرند.
تفاوت مهم ميان زوج‏هاى موفق و ناموفق آن است كه زوج‏هاى موفق ، از همان بدو زندگى ، انتظار وجود اضطراب و مشكل را در زندگى دارند و سعى نمى‏كنند كه آنها را انكار نمايند و حلاوت و شيرينى زندگى را در وجود اين مشكلات - اعم از اقتصادى ، كارى ، عاطفى ، ارتباطى و... - مى‏دانند؛ در حالى كه زوج‏هاى ناموفق ، وجود اضطراب و مشكل را در زندگى ، امرى غير عادى و مصيبت‏زا مى‏دانند. زوج‏هاى موفق مشكل يا اضطراب را امرى موقتى مى‏دانند و تلاش مى‏كنند تا بر مهارت‏هاى خود براى مقابله با آنها بيفزايند و از اين كه مى‏توانند با مشكلات تازه برخورد كنند ، احساس خوبى دارند و در مقابل ، زوج‏هاى ناموفق، آنها را امرى دائمى مى‏دانند و از اين كه در زندگى آنها مشكل و اضطراب وجود دارد ، احساس گناه مى‏كنند و به جاى يافتن راه حل ، علت مشكل را در ديگران جست‏وجو مى‏كنند و به جاى توجه به جنبه‏هاى مثبت و توانمندى‏هاى خود به جنبه‏هاى منفى و ناتوانايى‏هاى خود توجه دارند. كه اين عامل ، موجب شكست‏خوردگى آنان مى‏شود.
2- زوج‏هاى موفق احساسات و نظرات خود را با هم در ميان مى‏گذارند. حرف نزدن و يا كم حرف زدن زن و شوهر با هم ، يكى از پديده‏هاى متداولى است كه خود ريشه ي بسيارى از اضطراب‏هاست. در يك مطالعه ، 22 زن و شوهر را از هم جدا كرند و از آنها خواستند كه مسائل مهم ارتباطى خود را در زندگى زناشويى يادداشت كنند. نظرات مردان به شرح زير بود:
1- زنم از من جواب‏هاى فورى مى‏خواهد؛ اما من مى‏خواهم در اين باره فكر كنم.
2- زنم پيوسته مترصد مسائل پنهان است. او از افكار من برداشت سوء مى‏كند.
3- زنم هرگز از حرفى كه به او مى‏زنم، راضى نمى‏شود.
4- زنم انتظار دارد كه جزئيات هر موضوعى را شرح بدهم؛ خود او هم تا بخواهد حرف‏هايش را كش مى‏دهد؛ نمى‏دانم چرا به اصل مطلب نمى‏پردازد.
5- زنم اشخاص را از موضوعات جدا نمى‏كند. او معتقد است: «اگر با حرف من مخالف باشى ، يعنى با خود من مخالف هستى و مرا دوست ندارى .»
6- زنم هميشه مى‏گويد: «به من توجه كن، بگو كه زن ارزشمندى هستم»؛ اعصابم را خُرد كرده است.
خانم‏ها نظرات متفاوتى داشتند. چكيده ي نظرات خانم‏ها چنين است: 1- شوهرم به حرف‏هاى من دقت نمى‏كند و بلافاصله در مقام قضاوت بر مى‏آيد. 2- شوهرم براى حرف‏هاى من ارزشى قائل نيست؛ اما وقتى ديگران حرف مى‏زنند، به دقت به حرف‏هايشان گوش مى‏دهد.
3- تذكرهاى مرا به حساب غرولند مى‏گذارد.
4- همگى مسائل شوهرم ، جملگى مهمند؛ اما مسائل من جزيى و بى‏اهميت هستند.
5- شوهرم گوش نمى‏دهد، بلكه تنها به گوش دادن تظاهر مى‏كند. وقتى مچ او را مى‏گيرم عصبانى مى‏شود.
6- من احساساتم را با او در ميان مى‏گذارم اما او اين كار را نمى‏كند.
مطالعه ي دقيق اين شكايت‏ها، نشان مى‏دهد كه زوج‏ها، بايد با احساس و كلام با يكديگر ارتباط برقرار كنند. اين جاست كه زوج‏هاى موفق، در مقايسه با سايرين، از مهارت بيشترى برخوردارند.
3- زوج‏هاى موفق براى حل و فصل اختلاف ، مهارت‏هايى در خود ايجاد مى‏كنند و راه برخورد خلاق را مى‏آموزند.
زوج‏هايى مى‏توانند به خوبى با اضطراب‏ها و مشكلات روزانه روبه‏رو شوند كه راه‏هايى عملى براى حل اختلافات خود پيدا كنند و مهارت‏هاى لازم را براى كنار آمدن با يكديگر بيابند. حل و فصل اختلاف و كنار آمدن با يكديگر، مفاهيمى به هم نزديك هستند؛ اما يكى نيستند.
مهارت‏هاى حل و فصل اختلاف ، بيشتر به طرز ارتباط بستگى دارند؛ در حالى كه مهارت‏هاى كنار آمدن، به خلاقيت، قوه ي ابتكار و پشتكار و استقامت وابسته‏اند. بعضى از زوج‏ها، به يك گروه از اين مهارت‏ها مجهزند؛ اما فاقد مهارت‏هاى نوع دوم هستند. زوج‏هايى وجود دارند كه از مهارت‏هاى فوق العاده‏اى براى حل و فصل مسائل خود برخوردار هستند. آنان مى‏توانند درباره ي هر موضوعى حرف بزنند؛ احساساتشان را با هم در ميان بگذارند و درباره ي خود ، احساس خوبى پيدا كنند؛ اما زندگى خانوادگى آنها بسيار مغشوش و نابسامان است ، زيرا هرگز با اضطراب‏هايشان كارى صورت نمى‏دهند و تنها درباره ي آنها حرف مى‏زنند. در اين صورت ، اضطراب ماندگار مى‏شود و ابعاد وسيع‏ترى مى‏گيرد و زن و شوهر به ناچار مترصد كمك گرفتن از ديگران مى‏شوند.
از سوى ديگر، خانواده‏هايى وجود دارند كه به اضطراب‏ها توجه مى‏كنند؛ اما از كنار اختلافات بى‏توجه مى‏گذرند. ممكن است اضطراب ناشى از كمى درآمد، با آغاز به كار شوهر در يك شغل دوم، برطرف شود؛ اما ناراحتى از اين كار دوم، مى‏تواند حالت انفجارآميزى به خود بگيرد.

فلورا ديكز نويسنده و محقق امور ارتباطات مى‏گويد:
تقريباً همه ي زوج‏ها با هم نزاع مى‏كنند. بسيارى از آنها از اين كه موضوع را به زبان بياورند، خجالت مى‏كشند. در واقع، ازدواجى كه در آن هيچ اختلافى وجود نداشته باشد، مرده است و يا به دليل مشكلات احساسى و عاطفى ، در شرف مرگ است. اگر كسى به زندگى خانوادگى خود علاقه‏مند باشد، به احتمال زياد، براى رسيدن به خواسته‏هاى خود مى‏جنگد.
نزاع، مسئله نيست؛ توانايى حل و فصل دعوا يا اختلاف ، تعيين كننده ي موفقيت زن و شوهر در برخورد با اضطراب‏هاست كه بر اثر اختلاف ، به خانواده راه پيدا مى‏كند. زوج‏هايى كه با دو هفته سكوت اختيار كردن، با اختلاف زناشويى خود برخورد مى‏كنند، در واقع با اضطراب روبه‏رو نمى‏شوند. اين روش، بر شدت تنش موجود در خانواده مى‏افزايد. زن و شوهرى كه با هم برخورد جسمانى مى‏كنند و يا به هم بد و بيراه مى‏گويند، سطح اضطراب ميان خود را افزايش مى‏دهند. زوج‏هايى كه با اضطراب كنار مى‏آيند، كسانى هستند كه اختلاف را حل و فصل مى‏كنند.
4- زوج‏هاى موفق از سازمان‏ها و اشخاص ديگر نيز كمك مى‏گيرند. خانواده‏هاى موفق و ناموفق در رفع اضطراب، درباره ي كمك گرفتن از نظام‏هاى بيرون از جمع خانواده، نظريات بسيار متفاوتى دارند. از نظر خانواده‏هاى موفق در كنار آمدن با اضطراب، اقوام، دوستان، گروه‏ها و جامعه، حاميان ارزشمند ي هستند و حال آن كه خانواده‏هاى مضطرب و مشكل‏دار، دخالت اين افراد را به حساب ناتوانى خود مى‏گذارند. به ما از ديرباز گفته‏اند كه يك خانواده ي خوب، خانواده‏اى است كه مى‏تواند مسائل خود را حل و فصل كند و اگر جز در مواقع اضطرارى ، از كسى كمك بگيرد ، نشانه ي آن است كه به اندازه ي ساير خانواده‏ها خوب و موفق نيست.
به روشنى مى‏توان گفت كه خانواده‏هاى موفق، در برخورد با اضطراب، از نظام‏هاى حمايتى، بيشترين بهره را مى‏برند. آنان، وقتى به مراقبتى براى فرزندشان احتياج پيدا مى‏كنند و يا وقتى يكى از افراد خانواده ي آنها بيمار مى‏شود و يا مسئله‏اى بروز مى‏كند، كسانى را دارند كه از آنها كمك بگيرند و آن اشخاص نيز به سهم خود ، در وقت نياز، تقاضاى مساعدت مى‏كنند.
در جامعه ي پرتحرك ، پيچيده و صنعتى امروز، بعيد است كه اقوام درجه ي اول و دوستان قديم، در نزديكى ما زندگى كنند و ممكن است با ما صدها كيلومتر فاصله داشته باشند و حتى اگر در شرايط اضطرارى از كمك آنان بهره‏مند شويم ، براى برخورد با اضطراب‏ها و مشكلات روزانه ، از دست آنها براى ما كارى ساخته نيست. گروه‏هايى حمايت‏كننده، براى خانم‏هاى خانه‏دار افسرده، براى والدينى با فرزندان كم سال، براى خانواده‏هايى كه نوجوان‏هاى معتاد دارند، براى والدينى كه نمى‏توانند فرزندانشان را كنترل كنند و براى خانواده‏هاى كم درآمد، بسيار مفيد و ارزشمند هستند. اينها خانواده‏هاى ارزشمندى هستند كه از كمك‏هاى طبيعى در نزديكى خود محرومند.
 شنبه 4 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 210]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن