واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: مراسم «صادق آلمحمد(ص)، احياگر اسلام محمدي» در قم برگزار شد
گروه خبرنگاران افتخاري / محمود لطفيان: مراسم «صادق آلمحمد(ص)، احياگر اسلام محمدي» با حضور جمعي از جوانان عضو مؤسسه سيماي نيايش وابسته به سازمانهاي ملي جوانان و كانون نويسندگان نماز استان در قم برگزار شد.
به گزارش خبرنگار افتخاري خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) در قم، در اين مراسم كه بهمناسبت شهادت رئيس مذهب شيعه امام جعفر صادق(ع) برگزار شده بود، حجتالاسلاموالمسلمين «محمود لطفيان سرگزي» كارشناس فرهنگي ستاد اقامه نماز استان قم طي سخناني افزود: قلب شيعيان جهان در اثر فقدان امام صادق(ع) داغدارا است، امامي كه چون پدر بزرگوارشان فرصتي يافت تا معارف اسلامي را به طور گسترده براي مردم تبيين كند و امروز بايد همه تلاش كنيم تا غبار از قصه غربت مكتب امام صادق(ع) برداريم.
وي افزود: جوانان ما پاك، طاهر و سرشار از معنويت هستند و نبايد بگذاريم با نقشههاي دشمنان اين معنويت كمرنگ شود.
مدير كانون نويسندگان نماز استان و كارشناس مركز تربيت مربي كودكان و نوجوانان دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه با اشاره به اينكه يكي از آسيبهاي جدي دينداري در جامعه امروز ما ضعف دينشناسي است و اين ضعف موجب ارائه تصويري نامعقول از تدين ميشود، گفت از عواقب نشناختن دين، ايجاد زمينه انحراف و شبههپذيري در افراد است كه امروزه جامعه به سختي با آن دست به گريبان است.
لطفيان مكتب امام صادق(ع) را شعاعي از انوار هدايت و استمرا نبوت و چشمهساز معرفت دانسته و تصريح كرد: امام صادق(ع) كه در قبرستان خاموش و مظلوم بقيع آرميده است، در طول زندگي خود با 5 خليفه اموي و 2 خليفه عباسي همعصر بود.
وي خاطرنشان كرد: ثمره يك قرن زمامداري نااهلان و خاندان اموي و محروميت جامعه از رهبري خاندان پيغمبر(ص) اين شد كه در اصول و فروع و عقايد و احكام اسلامي آرا و مذهب پراكنده و گوناگون پديد آمده و در دين بدعتها و گمراهيها راه يابد، لذا امام صادق(ع) براي تأسيس مكتبي كه براساس حقانيت و فضيلت استوار باشد قيام كرده و علوم و معارف اسلامي را همان گونه از مبدا وحي سرچشمه گرفته اظهار كرد و تشنگان فضايل و كمالات انساني را ميراث و گمگشتگان وادي حيرت و سرگرداني را به راه سعادت هدايت كند.
لطفيان با اشاره به رساله «توحيد مفضل» كه از سخناني امام(ع) است گفت: اين كتاب بياناتي است در مورد آفرينش انسان از آغاز خلقت.
وي ادامه داد: همه مذاهب از منبع و معدن جوشان علم دانش امام(ع) بهره بردند. شاگردان امام از نقاط مختلف همچون كوفه، بصره، حجاز و ... از قبيلههاي مختلف بودند و منصور دوانقي كه از فعاليتهاي امام صادق(ع) نگران و به وحشت افتاده به وسيله انگوري زهرآلود ايشان را مسموم كردند.
وي در پايان سخنانش تأكيد كرد: حركت براي معرفي مكتب امام صادق(ع) يك خيزش بلند و همت عالي را ميطلبد و نگذاريم اين ميراث گرانبها و دين مكتب معنوي نتها و تنها را حل عمل به قرآن و دستورات اهل بيت(ع) است.
شنبه 4 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]