تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من براى (احياى) مكارم و نيكى‏هاى اخلاقى مبعوث شدم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827837934




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پليس مرزباني در گذر زمان


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: پليس مرزباني در گذر زمان
تهران - خبرگزاري ايسكانيوز: مرزهاي سرزمين پهناور ايران در ادوار مختلف تا امروز به اشكال خاصي حفاظت و نگهداري شده است اين امر در قرون گذشته توسط ساكنين مرز و عشاير مرزي كه عمدتا از بين طوايف شجاع و وفادار به حكومت انتخاب مي شدند انجام مي پذيرفت .
به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" با تثبيت نسبي مرزها و تنظيم قراردادهاي مشترك ، رسيدگي به امور مرزي از طريق وزارت امور خارجه انجام پذيرفت و با تنظيم قراردادهاي انتظامات مرزي (سرحدي) اين امر به كميسرهاي مرزي يا كلانتران مرز واگذار گرديد كه با بكارگيري پاسگاههاي مرزي وظايف محوله را انجام مي دادند .
شغل كميسري مرز ابتدا به فرماندهان قواي نظامي منطقه واگذار شده پس از شهريور 1320 سازمان كلانتران مرز به ژاندارمري وقت ملحق گرديده اداره مركزي امور مرزي كشور با توجه به اهميت ويژه آن به دفعات در تابعيت وزارت كشور ، وزارت جنگ و ژاندارمري قرار گرفت .
در هنگام تصدي امور مرزي توسط نيروهاي نظامي گردانهاي نظامي جهت حراست از مرزها در نوار مرزي مستقر و فرماندهان گردانها به عنوان مرزبان درجه 1 ، فرماندهان گروهانها به عنوان مرزبان درجه 2 و دسته ها با افراد آنها در پاسگاه هاي مرزي استقرار مي يافتند .
در سال 1350 به دليل وقوع حوادث مهم مرزي توجه مسئولين به مرز و مرزباني معطوف و با توجه به اهميت و نقش مرزباني در اوضاع داخلي كشور ، تقويت يگانهاي مرزي ضرورت پيدا نموده و جايگاه تشكيلاتي آن نيز در حد معاون ژاندارمري كل كشور ارتقاء يافت .
در سال 1362 به دليل مشكلات موجود در نوار مرزي كشور و دوگانگي امور مديريتي در مرز ، گردانهاي مرزي منطبق با تعداد مرزبانيهاي درجه 1 تشكيل و گروهانهاي مرزي را تحت عنوان مرزبانان درجه 2 با افزايش تعداد پاسگاههاي مرزي تحت پوشش قرار دادند .پس از تشكيل نيروي انتظامي در سال 1370 ، اداره مركزي مرزباني تحت عنوان اداره كل مرزباني ناجا زير مجموعه معاونت امنيت قرار گرفته و مناطق مرزي و حوزه هاي مرزي با توجه به نوع قراردادهاي مرزي وحوزه سرزميني به عنوان مرزبانان درجه 1-2 تعيين گرديدند . ضمن آنكه براي هر پاسگاه مرزي يك برجك مرزي 9 نفره برابر سازمان گروه پياده ، تعيين و سازماندهي گرديد .
در نهايت در سال 1379 با توجه به اهميت خاص مرز و مرزباني و مشكلات عديده موجود در نوار مرزي كشور و گرايش بيشتر فرماندهان مناطق مرزي به امور انتظامي ، پس از انجام مطالعات و بررسيهاي لازم و چندين سال كار كارشناسي با پيشنهاد مقامات ذيربط و تصويب فرماندهي معظم كل قوا ، ساختار جديد فرماندهي مرزباني ناجا تشكيل و راه اندازي گرديده است .
در سازمان جديد ، فرماندهي مرزباني نجا در تابعيت مستقيم فرماندهي ناجا مي باشد. ضمن اينكه ضعف و خلاءموجود ساختار استاني در استانهاي مرزي با تشكيل فرماندهي مرزباني استان رفع گرديده و امور مرزباني هاي درجه 1 در مرزهاي خشكي به فرماندهان هنگ هاي مرزي و در مرزهاي دريائي به فرمانده پايگاه هاي درياباني محول گرديد و با تحت پوشش قراردادن گروهانهاي مرزي و ساحلي تحت عنوان مرزبانان درجه 2 و پاسگاه هاي مرزي و ساحلي و برجكهاي مرزي و ساحلي حفاظت از مرزهاي كشور را عهده دار گرديده اند .
در ساختار جديد تلاش گرديده است با تصويب و احداث پاسگاه ها و برجكهاي جديد مرزي و ساحلي و رعايت فاصله متوسط پاسگاه هاي مرزي با توجه به ويژگيهاي سرزميني و جغرافيايي ، افزايش تجهيزات و سازمان شناوري پايگاهها درياباني و استفاده از تجهيزات پيشرفته و نوين در امر كنترل مرز و بكارگيري نيروهاي متخصص و متعهد در رده هاي مختلف يگانهاي مرزي ، فرماندهي مرزباني ناجا بتواند نقش اساسي خود را در حفظ مرزهاي كشور ج.ا.ا و تامين امنيت مرزي و استيفاي حقوق دولت و مرزنشينان ايفاء نمايد./146
 پنجشنبه 2 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 3046]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن