تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن شوخ و شنگ است و منافق اخمو و عصبانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836241306




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

درباره سلامت مادران


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: درباره سلامت مادران
وضعيت سلامت مادران، آينه تمام نماي فاصله ميان فقر و ثروت است. فقط يك درصد مرگ مادران در كشورهاي ثروتمند و با درآمد بالا رخ مي‌دهد.
1 - در سطح جهان، در هر دقيقه يك مادر به‌دليل عوارض حاملگي و يا حين زايمان جان خود را از دست مي‌دهد كه اين تعداد در طول سال، بالغ بر 500هزار نفر مي‌شود.در كشورهاي در حال توسعه و فقير، حاملگي و زايمان، دومين عامل مرگ بانوان ( بعد از بيماري ايدز) در سنين جواني و زايايي است.
2 - 5 علت اصلي، بيش از 70درصد مرگ مادران را در سطح جهاني سبب مي‌شوند كه شامل خونريزي شديد، عفونت‌ها، مشكلات فشار خون (در مسموميت‌هاي زايمان)، جلوگيري از حاملگي و سقط جنين غيرايمن مي‌شوند. خونريزي پس از وضع حمل اگر سريعا به آن توجه نشده و جلوي آن گرفته نشود مي‌تواند در عرض دو ساعت باعث مرگ يك مادر سالم شود.
3 - طي سال، بيش از 136 ميليون مادر، فرزند خود را به دنيا مي‌آورند. پس از زايمان، در حدود 20 ميليون از اين مادران دچار بيماري‌هاي مرتبط با حاملگي مي‌شوند. فهرست اين بيماري‌ها طولاني و مختلف بوده و شامل تب، كم خوني، فيستول، نازايي و افسردگي مي‌شود. در اغلب موارد، اين مادران بيمار دچاركم محلي و بي‌توجهي همسران، خانواده و جامعه خود مي‌شوند.
4 - حدود 14 ميليون مادري كه در طي سال زايمان مي‌كنند، بين 15 تا 19 سال سن دارند و تخمين زده مي‌شود كه اين تعداد 10درصد تمام زايمان‌ها در تمام دنيا باشد. در كشورهاي در حال توسعه در حدود 90 درصد زايمان‌ها در سنين نوجواني رخ مي‌دهد. در بيشتر كشورها، احتمال خطر مرگ در بين مادران نوجوان، دو برابر بيشتر از ساير زنان باردار است.
5 - وضعيت سلامت مادران، آينه تمام نماي فاصله ميان فقر و ثروت است. فقط يك درصد مرگ مادران در كشورهاي ثروتمند و با درآمد بالا رخ مي‌دهد. به اين آمار توجه كنيد؛ ميزان احتمال مرگ مادران به‌دليل عوارض زايمان يا حاملگي، يك نفر به هفت بانو در كشور نيجر، در مقايسه با يك به 4800 بانو در كشور ايرلند است.
6 - بيشتر موارد مرگ مادران درصورت وجود كادر ماهر و آموزش ديده در هنگام زايمان و دسترسي به امكانات بهداشتي درماني اورژانسي و فوري زايمان قابل پيشگيري است. در مناطق صحراي آفريقا كه ميزان مرگ مادران بالاترين حد است، فقط 40درصد بانوان تحت مراقبت‌هاي حاملگي بوده و زايمان آنها توسط پزشكان، ماما‌ها و پرستاران آموزش ديده انجام مي‌شود.
7 - در كشورهاي در حال توسعه، درصد بانواني كه حداقل 4 معاينه پزشكي در طول حاملگي و تا قبل از زايمان داشته‌اند از كمتر از 10درصد تا بيش از 90درصد متفاوت است. زنان فقير به‌ويژه در مناطق روستايي دسترسي به معاينه و اقدامات درماني اضطراري ندارند.
8 - سالانه در كشورهاي در حال توسعه، حدود 18 ميليون سقط جنين غيرايمن رخ داده كه باعث مرگ 70هزار مادر مي‌شود. اگر اطلاعات و آموزش كافي به خانواده‌ها داده شود و نيز امكانات پيشگيري از حاملگي مهيا بوده و توسط مردم نيز مورد استفاده قرارگيرد، بيشتر اين موارد مرگ قابل پيشگيري است.
9 - يكي از اهداف پيشرفت هزاره سازمان بهداشت جهاني (WHO)، كاهش مرگ مادران به ميزان سه چهارم و در فاصله سال‌هاي 1990 تا 2015 است. البته پيشرفت به سمت اين هدف آهسته است. تا سال 2005 ميزان مرگ مادران تا 5درصد، از 400 تا 430 مورد مرگ به ازاي هر 100هزار مورد تولد زنده كاهش يافت. نكته مهم اين است كه در منطقه صحراي آفريقا پيشرفتي به‌دست نيامد، جايي كه ميزان خطر مرگ مادران در بالاترين حد است.
10 - مهم‌ترين مانع براي پيشرفت به سمت سلامت بهتر مادران، فقر كادر آموزش ديده بهداشتي درماني است. كمبود كادر بهداشتي درماني آموزش ديده و با كيفيت در سطح جهاني وجود دارد. تا سال 2015 به 330هزار ماماي ديگر نياز است تا مراقبت‌هاي مادران حين حاملگي و زايمان را پوشش دهند.
 پنجشنبه 2 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 285]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن