واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: تکنیک ساده برای تمرین ساق
تکنیک ساده برای تمرین ساق
عضلات ساق و ساعد جزء عمدهترین عضلاتی هستند که بدنسازها یا در تمرین دادن آنها غلظت میکنند و یا اینکه نحوه تمرین کردن صحیح آنها را نمیدانند. به خاطر داشته باشید که رشد در عضلاتی همچون ساق و یا ساعد میتواند تأثیر بهسزائی در رشد سایر عضلات پا و بازویتان داشته باشد.
اخیراً به یک روش ساده برای افزایش حجم ساق پی بردم. با وجودی که من هرگز با توسعه حجم عضلات ساق پا مشکل نداشتهام اما میدانستم که اگر بتوانم راه صحیح تمرین کردن این عضلات را پیدا کنم استعداد دستیابی به عضلات ساق بسیار بهتری را دارم، پس از سپری شدن ۴ ماه از اجراء سیستم تمرینی جدیدم برای عضلات ساق پا سایز آنها از ۱۷ اینچ به ۱۸ اینچ (هر اینچ ۵۴/۲ سانت) افزاشی یافت و هر کس در باشگاه به تغییر محسوس عضلات ساق پایم توجه میکرد. در ادامه نحوه رسیدنم به این رویکرد تمرینی را برایتان توضیح دادهام.
چند سالی بود که به این مسئله توجه داشتم که زمانی که عضله Soleus و یا gastro cnemius را در ابتدا تمرین میکردم دیگر عضلات ساق پایم با مشکل مواجه میشدند برای نمونه پس از اجراء چند ست سخت طاقتفرسا ساق پا ایستاده با دستگاه، همیشه در احساس کردن عضلات ساقم در حرکت ساق پا نشسته یا دستگاه مشکل داشتم. اینجا بود که فهمیدم شدت تمرینم تأثیر منفی بر روی تمریناتم گذاشته است.
سرانجام نکتهای به ذهنم خطور کرد چرا هر یک از عضلات را در یک روز تمرینی مجزا تمرین نکنم؟ بدین ترتیب یک روز حرکت ساق پا ایستاده با دستگاه و یا ساق پا با دستگاه پرس پا را برای ۸ ست متوالی اجراء میکردم و هر ست را سخت و برای ۱۰ تا ۱۲ تکرار اجراء میکردم سپس تا زمانی که درد عضلانی مرتفع شود صبر میکردم که معمولاً هم ۲ روز به درازا میکشید و سپس حرکت ساق پا نشسته را برای ۸ ست آن هم در تکرارهای بالا بهدلیل اینکه عمده فیبرهای تشکیلدهنده عضله soleus ساق پا از فیبرهای استقامتی (کند) تشکیل شده اجراء میکردم (یعنی حدود ۱۵ تا ۲۰ تکرار در هر ست) شاید در نگاه اول این روش تمرینی خیلی ساده و ابتدائی بهظنر برسد اما من به شخصه با اجراء آن به رشد قابل ملاحظهای در عضلات ساق دست یافتم.
عضلات ساق و ساعد جزء عمدهترین عضلاتی هستند که بدنسازها یا در تمرین دادن آنها غلظت میکنند و یا اینکه نحوه تمرین کردن صحیح آنها را نمیدانند. به خاطر داشته باشید که رشد در عضلاتی همچون ساق و یا ساعد میتواند تأثیر بهسزائی در رشد سایر عضلات پا و بازویتان داشته باشد.
در آخر ذکر این نکته بهجا است که در مسابقات بدنسازی رقابت بیشتر در نداشتن نقطه ضعف است تا نقطه قوت پس با رفع و یا تقویت نقاط ضعف خود دردصد بالانس گردن و متناسب ساختن بدن خود برآید از سیستمهای تمرینی و تجربیات خود در پرورش دادن عضلاتتان استفاده کنید، همانطور که در این طمل بخواندید من تنها با یک رویکرد و تغییر جدید در برنامه تمرینیام توانستم ۵/۲ سانت به دور عضلات ساقم بیفزائیم.
پس شما نیز به یک دید منتقدانه به تمرینات خود بنگرید و با پی بردن به اشکالات و نقاط ضعف خود درصدد پیدا کردن راهحلی برای آنها برآئید و بدین ترتیب مسیر پیشرفتتان را در بدنسازی هموار سازید.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 334]