محبوبترینها
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
سه برند برتر کلید و پریز خارجی، لگراند، ویکو و اشنایدر
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826141370
عملكرد 3 ساله دست اندركاران ورزش ايران
واضح آرشیو وب فارسی:سياست روز: عملكرد 3 ساله دست اندركاران ورزش ايران
انسان سالم، جامعه سالم و زندگي سالم هدف توسعه پايدار است و توسعه ورزش و تربيت بدني به عنوان اقدام اساسي براي تامين و تربيت سرمايه انساني سالم و تندرست يك وظيفه ملي است.
عمومي سازي ورزش زيربناي سالم سازي انسان و جامعه مي باشد. چرا كه تربيت بدني بخش مهمي از تعليم و تربيت است كه از طريق حركات و فعاليتهاي جسماني قاعده مند و علمي فرآيند تكميلي رشد را در همه ابعاد وجودي انسان فراهم مي سازد و موجب بروز خلاقيتها و شكوفايي استعدادها مي گردد. بايد توجه داشت عملكرد انسان سالم است كه زندگي و جامعه سالم را فراهم مي سازد.
اگر به فرهنگ عمومي خود رجوع كنيم مقولههاي معني دار و جالبي پيدا مي كنيم كه در گذشته مطرح شده ولي نهادينه نشده از آن جمله است عقل سالم در بدن سالم.
امروز مردم ما به قدري در خود فرو رفته اند كه به تنها چيزي كه فكر نمي كنند سلامت جسم وجان و شادي و نشاط فردي و اجتماعي است، ورزش و تربيت بدني مقوله اي نشاط آور براي عموم مردم است نيروهاي نهفته جوانان را به شيوه اي مناسب تخليه مي كند و براي ميانسالان و سالخوردگان يك ضرورت اجتناب ناپذير است.
بدن با ورزش و بهداشت سالم مي شود و سالم مي ماند و عقلانيت بدنهاي سالم امروز در جوامع قطار توسعه را سرعت مي دهند. فهم و درك، مهارت و خلاقيت، كارآفريني و بهره وري، توانمندي و ظرفيتهاي ذهني، تحقيق وپژوهش، جسارت و اعتماد به نفس، آينده نگري و برنامه ريزي و بلوغ فكري و تحرك و همه و همه ماحصل عقلهاي سالم و بدنهاي سالم است. ورزش و تربيت بدني اين توان را دارند كه هم نيروسازي كنند و هم جلوي انحرافات و مفاسد و نشاط هاي مجازي خانمان سوز را بگيرند و هم در هزينههاي كلان كشور صرفه جويي ايجاد نمايند.ترديدي نيست كه براي توسعه ورزش ابتدا بايد امكانات لازم فراهم و زير ساختهاي ورزشي توسعه يابد.
مديريت سازمان تربيت بدني در اين دوره سه ساله توانسته است به هدف ايجاد زير ساختها كه اساس كار ورزش قهرماني و همگاني محسوب مي شود، دهها ورزشگاه بزرگ و نيز صدها سالن ورزشي اصلي به ظرفيتهاي 4 تا 20هزار نفري، سالنهاي مخصوص دو و ميداني، پيستهاي دوچرخه سواري و استخرهاي قهرماني، سالنهاي سقف كوتاه و بلند در حوزه شهري و زير ساخت هاي قابل توجه در مناطق روستايي احداث كند كه كاربرد همه اين زير ساختها و امكانات بستر سازي مناسب جهت جذب مردم به ورزش بوده است.
از ابتداي سال 87،150 طرح ورزشي دركشور افتتاح شده و با بهرهبرداري رسيدن اين طرحها، 404 هزار مترمربع به فضاي ورزشي كشور افزوده شده است.
اين موضوع به گونه اي است كه در طول 10 سال گذشته تا قبل از آغاز دولت نهم، فقط هزار و 535 طرح ورزشي در كشور احداث شده بود و اين در حالي است كه در دولت نهم، 2 هزار و 372 طرح ورزشي به بهرهبرداري رسيده است.
طرح ملي سي 30 نيز از طرحهاي فوق العاده ورزش كشور است كه در اين بخش قرار است همزمان با آغاز سي امين سال پيروزي انقلاب اسلامي 30 طرح بزرگ ملي درسراسر كشور افتتاح و عمليات اجرايي 30 طرح بزرگ ديگر نيز شروع شود.
نكته جالب درباره اين 60طرح بزرگ آن است كه در مجموع 600هزار متر مربع به فضاي ورزش قهرماني كشور افزوده خواهد شد كه اين خود گامي كم نظير در عرصه توسعه ورزش درايران اسلامي است.
از سوي ديگر براساس آمارهاي موجود هم اكنون پروژههاي ملي در دست افتتاح درسراسر كشور 30پروژه با زير بناي 307هزار و 911متر مربع با هزينه اي بالغ بر يك هزار و 145ميليارد ريال است كه اين ورزشگاهها، سالنها و مجموعههاي ورزشي در سراسر كشورگسترده شده است و محرومترين مناطق از جمله زابل در سيستان و بلوچستان از اين نعمت بي بهره نبوده اند.
افتتاح حدود 2500 پروژه در 3 سال
در اين گزارش قصد داريم به تعدادي از پروژههاي بزرگي كه توسط سازمان تربيت بدني در سه سال اخير به بهره برداري رسيده اشاره كنيم. مجموعههايي كه با تخصيص اعتبار مالي بسيار احداث شده و ميتواند برگ زريني در اقدامات زيرساختي دولت خدمتگزار باشد.
سالن مسابقاتي بابلسر
سالن مسابقاتي بابلسر در مساحت چهار هكتار ساخته شده است. در مجاورت اين سالن استخر سرپوشيده بابلسر نيز در حال اجرا ميباشد. سالن بابلسر قابليت بهره برداري جهت ورزشهاي واليبال، بسكتبال، هندبال و فوتسال را دارا بوده و علاوه بر رختكنهاي مربوط، داراي فضاهاي اداري و جايگاه ويژه نيز ميباشد.سالن مذكور ظرفيت حدود 2500 تماشاگر را نيز دارد.
افتتاح پناهگاه سوم قله دماوند
در ساخت اين پناهگاه متاسفانه بر اثر سانحه هوايي 6 نفر از عزيزان خدوم ساخت اين پناهگاه فوت شدند. از امكانات اين پروژه ملي ميتوان به اتاقهاي كمكهاي اوليه، انبار، كوله، انبارعمومي، غذاخوري، آشپزخانه، ظرفشويي كوهنوردان، اتاق مديريت، اتاق خواب عمومي، اتاق خواب اختصاصي، سرويس بهداشتي عمومياشاره كرد. اين پناهگاه در ارتفاع 4200 متري در جبهه جنوبي قله دماوند واقع شده است.
ورزشگاه 15 هزار نفري يادگار امام (ره) قم
ورزشگاه 15 هزار نفري قم كه هم اكنون نيز در مسابقات ليگ برتر پذيراي تيم صبا باتري قم است از جمله ورزشگاههاي زيبا و استاندارد كشورمان است كه با آخرين دستورالعملهاي فدراسيون جهاني فوتبال ساخته شده است. اين ورزشگاه علاوه بر دارابودن زمين چمن استاندارد از پيست دو و ميداني 8 خط با رويه تارتان نيز برخوردار است.
ورزشگاه 15 هزارنفري كاشان
كارساخت ورزشگاه بزرگ كاشان در آبان ماه سال 1378 در زميني به مساحت 40 هكتار واقع در پشت باغ فين كاشان شروع و در فروردين ماه سال 1385 به اتمام رسيده است. اين ورزشگاه با گنجايش 15 هزار نفر ،جمعيت داراي پيست دو و ميداني 8 خط مطابق با استانداردهاي بين المللي و چمن طبيعي يكي از زيباترين ورزشگاههاي استان اصفهان است.
ورزشگاه 15 هزار نفري سردار جنگل رشت
احداث ورزشگاه بزرگ 15 هزار نفري سردار جنگل شهررشت در سال 1376 در زميني به مساحت 30 هكتار واقع در فلكده شروع و در مرداد ماه سال 1386 به پايان رسيده است. اين ورزشگاه با گنجايش 15 هزار نفر، پيست تارتان دو و ميداني 8 خط، چمن طبيعي و مطابق با استانداردهاي بين المللي، يكي از ورزشگاههاي شيك شمال كشور است.
ورزشگاه 15 هزار نفري امام خميني اراك
ورزشگاه 15 هزار نفري امام خميني اراك از پروژههاي ملي محسوب ميشود كه سوم خرداد ماه سال 1385 همزمان با سال روز آزاد سازي خرمشهر، روز مقاومت، ايثار و پيروزي به بهره برداري رسيد. در اين ورزشگاه جايگاه ويژه اي با گنجايش 370 عدد صندلي براي ميهمانان و خبرنگاران كه داراي سايبان مخصوص ميباشد در نظر گرفته شده است. زمين فوتبال استاديوم اراك استاندارد و مطابق با آخرين دستورالعمل فيفا جهت برگزاري بازيهاي آسيايي و جهاني ساخته شده است. هم اكنون ديدارهاي تيم صنايع اراك در رقابتهاي ليگ دسته اول در همين ورزشگاه برگزار ميشود. اين ورزشگاه داراي زمين چمن طبيعي، پيست دو و ميداني، دو رختكن ويژه كه در آن سوناي خشك ديده شده، رختكن داوران، فضاي اداري و پاركينگ بزرگ ميباشد.
سالن 6 هزار نفري حسين رضا زاده در اردبيل
عمليات اجراي اين پروژه توسط پنج گروه پيمانكاران به انجام رسيد كه به دليل نبود اعتبار كافي در سه سال اول، پيشرفت پروژه كمتر از 40 درصد بود. اما با توجه ويژه رئيس سازمان تربيت بدني 60 درصد باقيمانده اين پروژه ظرف مدت 2 سال به اتمام رسيد و در سه ماهه چهارم سال 1385 آماده بهره برداري قرار گرفت. اين بنا با قرارگرفتن درساخت شهر به عنوان يك نشانه شهري در اردبيل مطرح است.
ورزشگاه 15 هزار نفري كرمان
استاديوم بزرگ كرمان در بلوار جمهوري اسلامي كرمان و به مساحت 54 هكتار واقع شده است. زمين فوتبال اين استاديوم مطابق با آخرين استانداردهاي فدراسيون فوتبال و داراي چمن طبيعي است كه به صورت رول اجرا گرديده است. سيستم آبياري اتوماتيك ميباشد. پيست تارتان اين استاديوم مطابق با استانداردهاي بين المللي است و فضاهاي لازم جهت پرشهاي سه گام، طول، ارتفاع و با نيزه و پرتابهاي ديسك، چكش، نيزه و وزنه را دارا ميباشد. هم اكنون ديدارهاي تيم فوتبال مس كرمان در اين ورزشگاه برگزار ميشود.
ورزشگاه 15 هزار نفري زاهدان
اين ورزشگاه رايكي از زيباترين ورزشگاههاي 15 هزار نفري درسطح كشور ميتوان ناميد كه مطابق با استانداردهاي روز جهان ساخته شده است. اين ورزشگاه در دهكده المپيك اين شهر واقع گرديده است. سقف چادري مخصوص جايگاه ويژه و خبرنگاران آن قابليت توسعه تا 3 هزار نفر را دارد. به خاطر گرمسير بودن منطقه و مشكل كمبود آب در زاهدان، زمين ورزشگاه از چمن مصنوعي پوشيده شده است.
زيباترين ورزشگاه 20 هزار نفري در اردبيل
به جرات ميتوان گفت ورزشگاه 20 هزار نفري علي دايي در استان اردبيل زيباترين ورزشگاهي است كه در چند سال اخير به مرحله بهره برداري رسيده است. اين ورزشگاه همزمان با برگزاري ديدار تيم ملي و باشگاه سايپا افتتاح شد. چمن مصنوعي، سيستم روشنايي طبق استاندارد جهان، سيستم صوتي، پيست دو و ميداني، رختكن براي دو تيم، رختكن داوران، جايگاه خبرنگاران از جمله ويژ گيهاي اين ورزشگاه است.
دستاوردهاي عمراني
بررسي، مطالعه و اجراي 9 دهكده المپيك در سطح كشور
افتتاح 6 ورزشگاه 15 هزار نفري در مراكز استانها
در دست اجرا بودن استاديوم 000/40 نفره ويژه بانوان
افتتاح 2 سالن 6 هزار نفره و در دست اجرا بودن هشت سالن ديگر
از سال 57 تا 84،مكان ورزشي به اتمام رسيده بود اما در سه سال گذشته 2634 پروژه به بهرهبرداري رسيده كه رشد آن به خوبي قابل مشاهده است. اعتبارات عمراني سازمان از 420 ميليارد ريال در سال 83 به 3211 ميليارد ريال در سال 87 رسيده كه از رشد بسيار مطلوبي برخوردار بوده است
البته بدنبال روند اجرايي مصوبات جديد دولت در حوزه ورزش نيز بوديم كه متاسفانه اطلاعات جامعي بدست نياورديم و اميد است روابط عمومي سازمان تربيت بدني علاوه بر اطلاع رساني كلي از روند اجرايي شدن مصوبات اطلاعات جامع تري به رسانهها ارائه كند.
دستاوردهاي قهرماني
كسب مقام ششم آسيا در مسابقات آسيايي دوحه
كسب عنوان قهرماني نوجوانان جهان و مقام اول آسيا و عنوان سومي جوانان جهاني در واليبال
كسب مقام سوم بازيهاي آسيايي دوحه (براي اولين بار) و كسب مجوز حضور در جام جهاني توسط تيم ملي هندبال
كسب مقام سوم بازيهاي آسيايي و كسب مقام اول جام ملتهاي آسيا براي اولين بار توسط تيم ملي بسكتبال كسب مدال آسيايي و جهاني توسط ديگر تيمهاي ورزشي فعال در عرصه قهرماني
در سال 84 در مجموع 224/912/1 نفر تحت پوشش ورزش قهرماني بودهاند كه اين رقم در سال 85 به 549/007/2 نفر و در پايان سال 86 به 801/268/2 نفر رسيده است.
كسب جمعاً 45 سهميه المپيك 2008 پكن و اعزام 55 ورزشكار در رشتههاي مختلف ورزشي به عنوان بزرگترين كاروان ورزشي ايران در المپيكهاي برگزار شده
قهرماني نوجوانان ايران در مسابقات فوتبال قهرماني آسيا براي اولين بار و پس از 13 سال
صعود تيم ملي فوتسال كشورمان به جمع 8 تيم برتر جهان پس از 16 سال
برگزاري اولين المپياد ورزشي ايرانيان در سال 86 با حضور 17 هزار ورزشكار و در 35 رشته و تكرار اين رويداد در سال 87 با حضور 50 هزار ورزشكار و سه مقطع و 144 رشته ورزشي از ديگر موفقيتهاي منحصر به فرد دولت نهم دراين عرصه است
در سال 84 جمعاً 823 مدال جهاني، آسيايي، المپيك و بينالمللي كسب شده كه اين تعداد در سال85 به مدال و در سال 86 به 946 مدال رسيده است.
دستاوردهاي دولت نهم در ورزش بانوان
برنامهريزي براي استخدام 200 كارشناس زن جهت تقويت بخش كارشناسي ورزش بانوان سراسر كشور
افزايش كسب كرسيهاي مديريت ورزشي در سطح بينالمللي از 11 كرسي به 33 كرسي
اختصاص حداقل %30 از بودجه و درآمدها در بخش ورزش كشور به ورزش بانوان، ايجاد ستاد سازماندهي لباس ورزشي بانوان و تشكيل جلسات و نشستهاي مختلف با متخصصين امر،بهرهبرداري از حداقل %30پروژه ورزشي ويژه بانوان، توسعه ورزش در بين زنان روستا،اجراي طرح پياده روي خانوادگي در استانهاي كشور
دريافت لوح تقدير از رئيس كميته المپيك جهاني به دليل توسعه فعاليتهاي ورزشي در بين زنان جمهوري اسلامي
شكل گيري اولين حضور تيمهاي ملي در سه رشته هندبال، واليبال و فوتبال با پوشش اسلامي در مسابقات قهرماني آسيا و رويدادهاي بينالمللي
كسب مقام اول رشته فوتسال بانوان باشگاههاي غرب آسيا در كشور اردن
كسب چهار مدال طلا در مسابقات جهاني و 5 مدال طلا در مسابقات قهرماني آسيا و 3 مدال طلا در مسابقات بينالمللي و مجموعاً 12 مدال طلا در رشتهقايقراني
اعزام 111 مورد تيم بانوان به مسابقات برون مرزي از 30 فدراسيون در سطوح مختلف بينالمللي،حضور 30000 زن در 32 رشته ورزشي در المپياد ورزشي ايرانيان در سالهاي 87 و 86،كسب سهيمه ورودي المپيك براي نخستين بار در تاريخ ورزشي بانوان در رشتههاي قايقراني، تيراندازي با كمان و تكواندو
ورزش همگاني
تدوين و اجراي طرح خانواده، ورزش، نشاط در ادارات كل تربيتبدني استانها
تدوين طرح همايش بزرگ پياده روي در مراكز استانها 300 همايش تاكنون)
برگزاري بيش از 300 جشنواره ورزشي در سطح كشور و اجراي طرح ضربتي توسعه فضاهاي ورزشي در مناطق روستايي
نگاهي به روند جمعيت تحت پوشش ورزش همگاني از سال 84 تا 86 نشان ميدهد كه در سال 84 ده درصد جمعيت كشور تحت پوشش بودهاند، اين رقم در سال 85 به 3/11 درصد و در سال 86 به 7/13 درصد رسيده است.
بنگاههاي زودبازده بخش ورزشي
در سال 85 از 1892 طرح معرفي شده به بانك 959 طرح تاييد و با بهرهبرداري از 562 طرح 2441 شغل ايجاد شده است.
در سال 86 از 541 طرح معرفي شده به بانكها 263 طرح تاييد و 181 طرح به بهرهبرداري رسيده و 1455 فرصت شغلي ايجاد شده است.
در راستاي خصوصيسازي اماكن ورزشي ( موضوع ماده 88 سازمان تربيت بدني) در سال85، 949 مكان ورزشي واگذار شده و اين رقم در سال 1386، 1171 مكان ورزشي بوده است.
پنجشنبه 2 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سياست روز]
[مشاهده در: www.siasatrooz.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 212]
-
گوناگون
پربازدیدترینها