واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون پرورشي آموزش و پرورش درميان: تضاد شيوههاي تربيتي والدين و مربيان براي فرزندان ويرانگر است
خبرگزاري فارس: معاون آموزشي و پرورشي مديريت آموزش و پرورش درميان گفت: رفتار و شيوههاي تربيتي مربيان مدارس اگر با رفتار و روشهاي تربيتي اوليا در خانواده متضاد باشد، تاثيرهاي ويرانگري براي فرزندان دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس از درميان، حسين اژدري عصر امروز در جمع اوليا و مربيان مدارس درميان با اشاره به نحوه آموزش در مدارس، افزود: تصريح كرد: با اصول مسلم تربيتي ميتوان ضرورت ارتباط و تبادل نظر ميان اوليا با مربيان مدارس را درك كرد.
وي ادامه داد: اين ارتباط در سيستم آموزشي و پرورشي ما از طريق انجمن اوليا و مربيان صورت ميگيرد.
معاون آموزشي و پرورشي مديريت آموزش و پرورش درميان گفت: خانه و مدرسه دو نهاد تربيتي مهم به شمار ميآيند كه در صدرعوامل تأثيرگذار بر روند رشد و تكامل رفتار و منش دانشآموزان قرار دارند و مهمترين عامل در تربيت و رشد فكري و اخلاقي، هماهنگي و همسويي نظري و عملي ميان مربيان و خانواده هستند.
اژدري تصريح كرد: هر يك از دو كانون خانه و مدرسه به تنهايي امكان عمل موفقيت آميز نخواهد داشت و بايد به عنوان يك مركز و يك نهاد تعليماتي و تربيتي تلقي شوند و مجموعه سياست و برنامههايي كه آموزش و پرورش طراحي و به اجرا درميآورد بايد در اين دو كانون بر اساس يك سياست، يك بينش و يك هدف دنبال شود.
وس از اوليا به عنوان صاحبان اصلي سرمايههاي با ارزش، داراي حق اظهار نظر، حق نظارت و در بعضي موارد حق دخالت در مسائل آموزش و پرورش ياد كرد و افزود: تنها در اين صورت است كه فرآيند پيچيده و عميق تربيت و تعليم ميتواند به شكل درست و شايستهاي به اجرا گذاشته شود و موجب رشد و تعالي شود.
معاون آموزشي و پرورشي مديريت آموزش و پرورش درميان انجمن اوليا و مربيان را هيئت منتخبي از پدران و مادران دانشآموزان و مربيان مدرسه دانست كه با هدف تلاش و همكاري در راستاي پيشبرد امور آموزش و پرورش دانشآموزان تشكيل ميشود.
اژدري گفت: اين هيئت پيشنهادها و طرحهاي مفيد را به مدير و ديگر مسئولان مدرسه ارائه ميكند و در اداره بهتر امور يار و ياور صميمي مديران محسوب ميشود.
وي از تدوين آييننامهاي ويژه براي فعاليت انجمنهاي اوليا و مربيان خبر داد.
كارشناس حراست مديريت آموزش و پرورش درميان نيز در اين آيين گفت: مهمترين نقش در پرورش و رشد فكري و رواني كودك بر عهده اولين نهاد تربيتي است و از سويي ديگر تا هنگامي كه اهميت ارتباط ميان خانواده و مدرسه براي اوليا روشن نشود، نميتوان آنها را در مسائل آموزشي و پرورشي مشاركت داد.
علي سرزهي افزود: خانه و مدرسه زماني ميتوانند رسالت آموزشي و تربيتي خاص خود را به نحو مطلوب انجام دهند كه هر يك شناخت تربيتي كافي داشته باشند و نقش تربيتي خاص خود را با بصيرت ايفا كنند.
وي ادامه داد: انجمن اوليا و مربيان كه در راستاي رشد و آگاهي پدران و مادران و دست اندركاران تعليم وتربيت در مدارس گام بر ميدارد بايد در تعليم و تبيين نقشهاي تربيتي خانه و مدرسه اهتمام ورزد.
كارشناس حراست مديريت آموزش و پرورش درميان خانواده را به عنوان زيربناي مستحكم ساخت اجتماعي، عامل اصلي حفظ و حراست از ارزشهاي اخلاقي و اجتماعي خواند و افزود: يكي از اهداف انجمن، آموزش به خانوادهها به منظور آشنا ساختن آنان با اصول برخوردهاي تربيتي و نيز ايجاد زمينههاي لازم براي مشاوره خانواده است كه ميتواند پيش زمينهاي براي رشد خانوادهها و همسويي آنان با نظام تربيتي باشد.
سرزهي گفت: اگر خانواده در سالهاي نخست زندگي كودكان برخوردهاي صحيح و اصولي با آنان داشته باشند و پيش از ورود به مدرسه زمينههاي لازم را براي آشنايي كودك با محيط مدرسه فراهم كنند مشكلات بسياري را از دوش مربيان و معلمان برداشته و زير بناي مستحكم و قابل اعتمادي براي كودك ايجاد ميكنند.
انتهاي پيام/ر
چهارشنبه 1 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]