واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: گزارش ايلنا از نشست روز سازمان ملل در تهران؛تاكيد نماينده يونيدو بر استفاده از انرژيهاي جايگزين در ايران
تهران- خبرگزاري كار ايران
به مناسبت روز سازمان ملل متحد، نمايندگان كارگزاريهاي تخصصي و صندوقهاي سازمان ملل متحد در دفتر سازمان ملل در تهران گرد هم آمدند.
به گزارش خبرنگار ايلنا، در اين نشست نمايندگاني از دفتر هماهنگكننده سازمان ملل متحد، برنامه توسعه ملل متحد، سازمان تربيتي، علمي و فرهنگي (يونسكو)، صندوق جمعيت سازمان ملل متحد، كميسارياي عالي پناهندگان سازمان ملل متحد، مركز اطلاعات سازمان ملل متحد، دفتر كنترل مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد، برنامه جهاني غذا، سازمان جهاني بهداشت، دفتر ملل متحد براي هماهنگي امور انسان دوستانه سازمان ملل متحد و سازمان بينالمللي مهاجرت حضور داشتند و به سؤالات نمايندگان رسانهها پاسخ دادند.
در اين نشست ويشيگنگ، نماينده يونيدو با تاكيد بر اينكه سازمان توسعه صنعتي يك سازمان تخصصي است و در امور توسعه اقتصادي كار ميكند، اظهار داشت: اين سازمان براي كاهش فقر و ايجاد شغل برنامههاي زيادي دارد.
وي افزود: در بخش انرژي و محيط زيست برنامهها در حال تكميل است و چند برنامه براي به روزسازي كشاورزي و مديريت تكنولوژي در اين بخش ارائه شده است.
ويشيگنگ تصريح كرد: بهرهوري و حفظ انرژي از ديگر برنامههاي مورد تاكيد سازمان ملل است و در حال انجام و پيگيري است، در بحث خط لولهها مركز جنوب - جنوب در زمينه ايجاد مركز نانو تكنولوژي فعال شده و همكاريهاي پيمانكاري و ترويج سرمايهگذاري در بين كشورهاي عضو اكو در دستور كار است.
نماينده يونيدو افزود: بهينهسازي مصرف انرژي نيز از جمله موضوعاتي است كه در دست بررسي و اقدام است.
وي تصريح كرد: توسعه اقتصادي ميتواند متاثر از صادرات، سرمايهگذاري و فرآوري باشد، ضمن اينكه محرك توسعه اقتصادي در كشور تكنولوژي است.
ويشيگنگ با بيان اينكه بايد به فكر انرژي بديل بود، تصريح كرد: انرژي آب، باد و آفتاب از جمله انرژيهاي جايگزين است كه ميتواند مورد بهرهبرداري قرار گيرد، البته ايران در استفاده از انرژي خورشيدي نيز گام هاي مؤثرتري برداشته است.
همچنين آمبرو جيو ماننتي، نماينده سازمان جهاني بهداشت در خصوص آنفلوآنزاي پرندگان با توجه به فصل مهاجرت گونههاي مختلف گفت: در حال حاضر ايران مشكلي در اين خصوص ندارد و ايران از نظر وضعيت بهداشتي و شاخصهاي بهداشتي نسبت به كشورهاي همسايه و منطقه وضعيت بهتري دارد.
محمد عبدالاحد، نماينده صندوق جمعيت سازمان ملل متحد در رابطه با وضعيت زنان در كشور ايران اظهار داشت: اگرچه زنان در اين كشور وضعيتت مطلوبي دارند، اما متاسفانه ايران هنوز به كنوانسيون منع تبعيض عليه زنان ملحق نشده است.
وي خاطر نشان كرد: در ايران تنها 16 درصد نيروهاي مديريتي، نمايندگان مجلس و افراد صاحب نفوذ در تصميمسازي را زنان تشكيل ميدهند، در اين ميان نقش زنان در دانشگاهها قابل توجه است و قريب 64 درصد دانشجويان ايراني را زنان تشكيل ميدهند و 34 درصد نيروي كار اين كشور نيز زن هستند.
نگار گرامي، سرپرست برنامه جهاني غذا نيز در خصوص وضعيت گرسنگان در ايران گفت: بودجهاي كه صرف گرسنگان شده متعلق به پناهندگان است و دولت ايران تا به حال در خواستي براي تخصيص بودجه جهت رفع مشكل گرسنگي ايرانيها نداشته است.
در توضيح اين مطلب، كنفرت او سبتي، هماهنگكننده مقيم سازمان ملل و نماينده مقيم برنامه عمران سازمان ملل متحد گفت: ايران كشوري با در آمد متوسط است و در مقايسه با ساير كشورها جمعيت گرسنه زيادي ندارد اما اگر شرايط اضطراري وجود داشته باشد سازمان اقدام ميكند كه تا به حال اين شرايط اظطراري تنها براي افغانها گزارش شده است.
پاتريشيا جيوواني،نماينده يونيسف نيز در خصوص وضعيت كودكان در ايران اظهار داشت: يونيسف در خصوص ترويج حقوق كودك تلاش زيادي كرده و در اكثر برنامهها سعي دارد تا تمام كودكان ازجمله كودكان افغان را در مورد آموزش و پروش حمايت كند.
روبرتو آربيتريو،نماينده دفتر كنترل مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در رابطه با مبارزه با مواد مخدر در ايران ضمن تشكر از نيروهاي پليس اظهارداشت: بيش از 900 تن موتد مخدر توسط پليس ايران كشف شده كه رقم قابل ملاحظهاي است و كارآمدي ايران پليس ايران را نشان ميدهد.
وي گفت: دفتر كنترل مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد با 100 ان جي او(NGO ) براي ترك معتادان در ايران در ارتباط است.
پايان پيام
كد خبر: 453491
چهارشنبه 1 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]