واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: دور از پايتخت
فرماندار شيراز: از اول آبان، كيفيت نان مشخص كننده نرخ نان است
شيراز -فرماندار شهرستان شيراز بر افزايش كيفيت نان تاكيد كرد و گفت: از اول آبان ماه سال جاري، كيفيت نان مشخص كننده نرخ نان است. به گزارش ايسنا، ابراهيم عزيزي با اشاره به تعداد نانوايي هاي فعال در سطح شهرستان شيراز، يكي از دلايل عدم كيفيت نان را از رده خارج بودن برخي دستگاه هاي نانوايي دانست و گفت: از 675 واحد نانوايي كه در شهرستان شيراز وجود دارد، 213 واحد از دستگاهي استفاده مي كردند كه عموما از رده خارج شده بود كه با نظارت تعزيرات و همكاري شركت غله و اتحاديه صنف نانوايان اين رقم به 43 دستگاه كاهش يافت. عزيزي با اشاره به اين كه 43 دستگاه نانوايي در شهرستان شيراز نيازمند تعويض و توسعه هستند، عرضه نان و كنترل نظارت بر آن را از جمله وظايف تعزيرات دانست و با تاكيد بر اطلاع رساني به مردم، عنوان كرد: وقتي مردم به يك واحد خبازي مراجعه مي كنند كه نان اين واحد كيفيت ندارد و بهداشت فردي رعايت نمي شود، بايد اطلاع رساني انجام شود تا مشكلات مورد بررسي قرار گيرد. وي با بيان اين كه فرهنگ مردم در اين بخش تقويت شده و حساسيت ها افزايش پيدا كرده است، خاطرنشان كرد: به رغم افزايش حساسيت مردم در رابطه با كميت و كيفيت نان هنوز بايد در اين زمينه فرهنگ سازي و تقويت صورت گيرد; زيرا انعكاس به موقع كاستي ها در حل موضوع تاثير مستقيم دارد.
ميزان اعتبارات عمراني ابلاغ شده به اردبيل از مرز 253 ميليارد تومان گذشت
اردبيل-ميزان اعتبارات عمراني ابلاغ شده به استان از رديف ملي، استاني و ساير رديف ها از ابتداي امسال تاكنون به 7 253/ ميليارد تومان رسيده است. به گزارش ايسنا، علي نيكزاد ، استاندار اردبيل كه در جلسه كميته جذب اعتبارات عمراني سخن مي گفت، افزود: علي رغم گذشت كمتر از هفت ماه از سال و با پيگيري كار انجام يافته تاكنون حدود 60 درصد اعتبارات عمراني استاني و نزديك به 62 درصد اعتبارات عمراني استان از رديف ملي تخصيص يافته است. وي از راه اندازي سامانه ملي كنترل و نظارت بر پروژه هاي عمراني كشور در وزارت كشور خبر داد و تصريح كرد: اين سامانه كمك شاياني به نظارت مستمر مديران كشوري و اجرايي بر روند اجراي پروژه هاي عمراني خواهد كرد. در اين جلسه مديركل بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان اردبيل هم در گزارشي از وضعيت اعتباراتي اين اداره كل گفت: تا پايان شهريور امسال 48 ميليارد ريال براي 39 طرح و 229 پروژه اين اداره كل شامل تهيه و اجراي طرح هاي هادي و احداث خانه عالم، تصويب و تاكنون 7 27/ ميليارد ريال آن از خزانه استان دريافت گرديده كه در حال جذب مي باشد.
ورود 15 فروند شناور جديد به درياي خزر
معاون اداري و مالي سازمان بنادر ودريانوردي از ورود 15 شناور جديد به ناوگان دريايي درياي خزر خبرداد وگفت:طي يك ماه ديگر سه فروند شناور 55 نفره به ناوگان دريايي بندر عباس-قشم افزوده مي شود. "علي جهانديده"با بيان اينكه سازمان بنادر ودريانوردي وجوه اداره شده را از سال 81 برعهده گرفته است گفت: براي ساخت بيش از 90فروند شناور در شيبياردهاي شمال وجنوب كشور به متقاضيان وام پرداخت مي شود. وي با بيان اين كه پيش از اين بانك ملت به تامين اعتبار مالي سازمان بنادر مي پرداخت ادامه داد:هم اكنون به دلايلي اين بانك همكاري خود را را با سازمان قطع كرده وبراين اساس قرارداد را با بانك صادرات ووزارت تعاون منتقل كرديم. جهانديده اضافه كرد:براساس تفاهم نامه با بانك ملت مقرر شده بود كه به هرميزان سازمان بنادر وجوه اداره شده نزد اين بانك سپرده گذاري كند 5 برابر آن به عنوان تسهيلات بانكي به طرح هاي مورد تاييد سازمان بنادر براي ارايه به متقاضيان وام پرداخت شود. معاون اداري و مالي سازمان بنادر ودريانوردي اضافه كرد:هم اكنون تعاوني هاي قشم -بندرعباس وبندرعباس-قشم را پوشش مي دهيم كه براين اساس ساخت 15 فروند كشتي 40 نفره راتوسط دو تعاوني ياد شده به تصويب رسانديم. وي از قراردادهاي جديد در بنادر گناوه و بوشهر براي ساخت شناور جديد خبرداد واظهار اميدواري كرد;تا پايان سال ميزان قابل توجهي صندلي به ناوگان دريايي كشور افزوده شود. جهانديده با اعلام اينكه كمتر از دوماه ديگر شناورهاي جديدي به ناوگان بندر قشم-بندرعباس افزوده مي شود ادامه داد:هم اكنون 2 فروند شناور 55 نفره در آبهاي اين بندر در حال فعاليت است وسه فروند ديگر طي يك ماه ديگر وارد آب مي شود. عضو هيات عامل سازمان بنادر ودريانوردي با ذكر اين نكته كه با كشتيراني والفجر نيز قراردادهايي را منعقد كرده ايم افزود:با چند شركت كشتيراني نيز در حال امضاي قرارداد هستيم. وي با اعلام اختصاص 82 ميليارد تومان اعتبار به درياي خزر به منظور افزايش سهم دريايي آن گفت:هم اكنون تنها 15 فروند شناور دراين دريا فعاليت مي كنند كه با اعتبار ياد شده 15 فروند ديگر نيز به ناوگان دريايي درياي خزر افزوده شود. جهانديده اضافه كرد:70 شركت در فراخوان سازمان بنادر براي ساخت 15 فروند ياد شده شركت كردند كه 15 شركت انتخاب شد. عضو هيات عامل سازمان بنادر و دريانوردي شناورهاي ياد شده را شامل 11 شناور تجاري و4 شناور نفتكش عنوان كرد وافزود:با ورود شناورهاي ياد شده سهم درياي خزر تا 3 برابر افزايش مي يابد.
سه شنبه 30 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابتکار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]