واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: سيدمحمد خاتمي:نبايد معيارهاي اسلامي در جامعه كمرنگ شوند
گروه سياسي: نبايد جمهوريت نظام لطمه ببيند و جايگاه مردم سست شود؛ بايد بكوشيم تا معيارهاي اساسي اسلامي به خصوص اخلاق كه بايد مبناي جامعه باشد، كمرنگ نشود و همه بايد در اين زمينه تلاش كنند.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) به نقل از بنياد باران، حجتالاسلام والمسلمين سيدمحمد خاتمي، در ديدار با مجمع مديران كل سياسي و فرمانداران دولت گذشته خاطرنشان كرد: نزديكترين همكاران يك دولت كساني هستند كه مستقيمترين رابطه را با مردم و مديريت بخشهاي مختلف مردمي، اجتماعي و سياسي جامعه را به عهده دارند؛ طبعاً استانداران، فرمانداران، بخشداران و مديران كل سياسي از نزديكترين ياران دولت به شمار ميآيند.
وي گفت: آنها كمتر تخيلي و توهّمي با مسائل برخورد ميكنند چون مستقيماً با مشكلات مردم روبهرو هستند؛ آنچه از آنها انعكاس پيدا ميكند قابل اطمينانتر است چون با حرفهاي مردم و نيازهاي آنان آشنا هستند. اگر بخواهيم كاري انجام دهيم و گسترش پيدا كند و در اعماق جامعه پيش رود مهمترين نقش را اين بخش مديريت جامعه دارد.
وي اظهار كرد: در فعاليت فكري و اجتماعي كه جنبه سياسي داشته باشد، نه به معناي سياسي رسيدن به قدرت بلكه ارتقا فكر سياسي، اجتماعي، اين نيروها با توجه به آگاهي و تجربهشان ميتوانند نقش مهمي داشته باشند.
رئيس بنياد باران تصريح كرد: نبايد جمهوريت نظام لطمه ببيند و جايگاه مردم سست شود؛ بايد بكوشيم تا معيارهاي اساسي اسلامي به خصوص اخلاق كه بايد مبناي جامعه باشد، كمرنگ نشود و همه بايد در اين زمينه تلاش كنند.
وي افزود: ما معتقد به حاكميت مردم بر سرنوشت خودشان هستيم و ميزان رأي ملّت است؛ همه دستگاهها را در برابر مردم مسئول ميدانيم. به ميزاني كه اختيارات بيشتر باشد مسئوليت هم سنگينتر است از جمله نهادهايي كه ميخواهند و ميتوانند نظارت كنند؛ از جمله مطبوعات، احزاب، گروهها، مجلس، شوراها بايد تقويت شوند و گسترش يابند.
رئيسجمهور سابق كشورمان خاطرنشان كرد: معتقديم جامعه دچار عقبماندگي مزمن بوده و بايد جبران شود. فقر و نااميدي مسائلي است كه براي ما قابل تحمل نيست. شعارهاي انقلاب و وعدههاي امام(ره) راه ايجاد اميد و رفع مشكلات است.
وي تأكيد كرد: ساختن ايران به صورت الگو يك رسالت ملي، ديني، انقلابي و وجداني براي همه ماست، براي اين كار نبايد از سرمايههاي مادي و معنوي انقلاب به صورت يكبار مصرف استفاده شود؛ بنابراين بايد با برنامهريزي، با مسائل عالمانه برخورد و زمينه براي رونق اقتصادي و توليد فراهم شود تا استقلال به معني واقعي استقرار يابد. در كنار آن عدالت اجتماعي به صورت سنجيده آن از جمله تأمين اجتماعي در جامعه ايجاد شود.
وي ادامه داد: در سياست خارجي روابط ما با دنيا اگر در مسيري قرار گيرد كه نياز به سرمايه و امكانات خارجي با حفظ منافع ملي تامين شود، ما در مسير درستي هستيم و معتقديم اينها از اهداف انقلاب است.
خاتمي خاطرنشان كرد: جامعه بايد بداند كه كدام جريان و فكر بيشتر به رشد انقلاب و آرمانهاي آن ميانديشد؛ بايد رشد جامعه را بالا برد، بايد فرصتها را زيادتر و تهديدها را از جامعه رفع كنيم.
وي با بيان اينكه افزايش تهديد با موضعگيريهايي كه خيلي منطقي نيست، انقلابيگري نيست، تصريح كرد: انقلابيگري آن است كه در عين پافشاري روي اصول، كه استقلال، سربلندي كشور و دفاع از مظلومان جهان است، ما بتوانيم بازيگران موفقي باشيم و نه تنها تهديدها را نسبت به كشور كم كنيم بلكه نگذاريم كشور منزوي شود و بسياري از تهديدها را تبديل به فرصت كنيم، اتفاقاً در اين حالت است كه ما حالت تهاجمي داريم و دشمنان حالت تدافعي خواهند داشت.
رييس بنياد باران يادآور شد: معتقدم مهمترين وظيفه رئيسجمهور اجراي قانون اساسي است. اگر زمينه انجام اين وظيفه فراهم باشد، آمدن معني و فايده دارد.
سه شنبه 30 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 190]