واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: كوتاه از چهارگوشه كشور
بزرگداشت كليم كاشاني در كاشان
كاشان - خبرنگار اطلاعات: چهارمين همايش سراسري همراه با كنگره بزرگداشت كليم كاشاني در خانه تاريخي خواجه تاجالدين كاشان برگزار شد.
در اين همايش شاعران و نويسندگاني از استانهاي مختلف كشور، سرودهها و مقالات خود را در وصف كليم كاشاني شاعر بلندآوازه سبك اصفهاني عهد صفوي ارائه كردند.
عليرضا شيدا، دبير چهارمين كنگره بزرگداشت كليم كاشاني، هدف از برگزاري اين كنگره را شناخت شخصيت و اشعار و سبك ادبي اين شاعر دانست.
ابوطالب كليم كاشاني از پايهگذاران سبك اصفهاني و مظهر خيالآفريني در شعر پارسي است. وي كه بين سالهاي 990 تا 994 ه --- ق در ايران متولد شد و در سال 1061 در هندوستان ديده از جهان فرو بست، ملكالشعراي پنجمين پادشاه سلسله گوركاني بود.
ساخت دانشكده جديد پرستاري - مامايي در كاشان
ظساخت دانشكده جديد پرستاري - مامايي دانشكده علوم پزشكي كاشان با حضور معاون هماهنگي و دبير مجامع شوراها و هياتهاي امناي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي آغاز شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشكي كاشان، هزينه ساخت اين ساختمان را 15 ميليارد ريال برآورد كرد و گفت: اين هزينه از محل اعتبارات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي تامين ميشود.
محمدرضا نيكبخت افزود: اين ساختمان با زيربناي 3هزار و 600 متر مربع در 3 طبقه ساخته ميشود و اميدواريم تا 2 سال آينده به بهرهبرداري برسد.
اهداي لوح تقدير با خط بريل به نابينايان كاشان
ظشهردار كاشان در بازديد از جامعه نابينايان كاشان با اشاره به مشكلات و شرايط پيش روي نابينايان اقدام براي رفع گرفتاريها و رسانيدن اين افراد به سطحي از توانايي كه منجر به استفاده از استعدادها و توانمنديهاي آنان شود را مورد تاكيد قرار داد و افزود: اين مسئوليتي است كه همه افراد بايد پيوسته به آن بپردازند.
مهندس زينساز در پايان اين بازديد با اهداي لوح تقدير با خط بريل و جوايزي ارزنده از زحمات اين قشر از جامعه قدرداني كرد.
برگزاري مانور بزرگ امداد و نجات در فارس
شيراز - خبرنگار اطلاعات: مانور بزرگ امداد و نجات ثامنالائمه (ع) 2 كشور در فارس برگزار شد. دكتر مصلينژاد سرپرست جمعيت هلالاحمر فارس گفت: اين مانور به منظور دستيابي به آخرين فناوري و يافتههاي علمي و پژوهشي روز دنيا در زمينه امداد و نجات با شركت استانهاي فارس، اصفهان و يزد در منطقه شورجستان آباده برگزار شد. به گفته وي تمرين مديريت واحد و هماهنگي بحران، هماهنگي دستگاههاي عامل در هنگام بروز حوادث و سوانح طبيعي و ارتقاي سطح آمادگي و دانش امدادي امدادگران مهمترين اهداف اين مانور بود. وي افزود: در اين مانور نزديك به 300 تن از امدادگران و عوامل امدادي شهرستانهاي شمالي فارس و ساير سازمانهاي عضو ستاد حوادث غيرمترقبه شهرستان آباده و همچنين استانهاي اصفهان و يزد حضور داشتند.
آغاز اجراي پروژه فاضلاب يك روستا
شهركرد - خبرنگار اطلاعات: پروژه شبكه فاضلاب روستاي كرون در آييني آغاز شد. مهندس هاشمي، مديرعامل شركت آب و فاضلاب چهارمحال و بختياري در اين آيين با اشاره به نقش شبكههاي دفع فاضلاب در ارتقاي سلامتي جامعه، گفت: پروژه فاضلاب روستاي كرون با 600 ميليون ريال اعتبار به اجرا در ميآيد و براي پوشش كامل روستا به خدمات فاضلاب نياز به اجراي 22 كيلومتر شبكه است. روستاي كرون با 6 هزار نفر جمعيت در 2 كيلومتري فارسان قرار دارد.
آبرساني به 2 روستاي چهارمحال و بختياري
* طرح آبرساني به دو روستاي چين و رزگ از توابع دهستان شهرستان كوهرنگ افتتاح شد.
رجبعلي صادقي، استاندار چهارمحال و بختياري در مراسم افتتاح اين پروژهها از مردم خواست با حراست از بيتالمال به خصوص تجهيزات آبرساني موجود، در مصرف آب نهايت صرفهجويي را بكنند تا با توجه به خشكسالي و كمبود منابع آب در منطقه، همه از آب بهرهمند شوند.
اين 2 روستا با جمعيتي بالغ بر 226 نفر و صرف هزينهاي 450 ميليون ريال از نعمت آب آشاميدني سالم بهرهمند شدند.
ساخت 45 موزه فرهنگي
كرمان - خبرنگار اطلاعات: 245 موزه فرهنگي در كشور ساخته ميشود.
حسين جعفري معاون فرهنگي و ارتباطات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور كه در نشست بررسي ساخت موزه جيرفت سخن ميگفت، با اشاره به وجود يك ميليون و 500 هزار شئي تاريخي در موزههاي كشور، افزود: از اين تعداد تاكنون 450 شئي ساماندهي شده است.
وي همچنين از وجود هزار شئي تاريخي در شهرستان جيرفت خبر داد و گفت: ساخت موزه جيرفت به 93 ميليارد ريال اعتبار نياز دارد. وي افزود: تاكنون مطالعه و طراحي مرحله نخست ساخت موزه جيرفت به پايان رسيده است و در صورت تامين اعتبار پس از 5 سال به بهرهبرداري ميرسد.
گشايش باشگاه امدادگران در كرمان
* باشگاه امدادگران كرمان فعاليت خود را آغاز كرد. احمد سلطاني معاون امداد و نجات جمعيت هلالاحمر كرمان اجراي برنامههاي خودآموزي و تمرين عملياتي را از جمله فعاليتهاي اين مركز اعلام كرد. وي با اشاره به وجود 990 امدادگر در كرمان، افزود: استان كرمان از نظر امكانات و نيروي امدادگر در رديف سه استان برتر كشور قرار دارد.
موفقيت ستاد ساماندهي امور جوانان استان بوشهر
بندر بوشهر - خبرنگار اطلاعات: ستاد ساماندهي امور جوانان استان بوشهر در كشور اول شد. و استانهاي زنجان و يزد مقامهاي دوم و سوم را بدست آوردند. مدير سازمان ملي جوانان استان بوشهر گفت: ستاد ساماندهي امور جوانان استان بوشهر در نيمه نخست امسال با توجه به كيفيت مصوبات و كميت جلسات توانست بين استانهاي كشور اول شد. حجتالاسلام ابراهيمي با اشاره به تصويب بيش از 30 مصوبه در جلسات ستاد ساماندهي امور جوانان استان بوشهر در حوزه اوقات فراغت جوانان، ازدواج، مشاركت و هويت، افزود: بيشتر اين مصوبات اجرايي شده است.
ابركوه تابستان امسال قطعي آب نداشت
سرويس شهرستانها: مدير آب و فاضلاب ابركوه يزد گفت: 11 ميليارد ريال از محل اعتبارات سفر مقاممعظم رهبري براي خط انتقال آب آشاميدني اين شهرستان اختصاص داده شد.
پورسيد در گفتگو با ايرنا افزود: اين بودجه براي خط انتقال آب آشاميدني شهر ابركوه از مخازن ذخيره به طول 5/6 كيلومتر و با قطر 600 ميليمتر به مصرف رسيده، و تاكنون 70 درصد از كل بودجه نيز جذب شده است.
وي گفت: آب آشاميدني بهداشتي ابركوه از 11 حلقه چاه تامين ميشود و هشت هزار و 200 انشعاب مشترك از اين منابع مصرف ميكنند.
پورسيد گفت: مردم شهر ابركوه بابت آب مصرفي 570 ميليون ريال به اين سازمان بدهكارند كه در صورت پرداخت، ما سريعتر به اجراي تعهدات خود ميپردازيم.وي افزود: با وجود معضل خشكسالي، همكاري جدي مردم سبب شد در تابستان امسال هيچ گونه قطعي آب در سطح شهر نداشته باشيم و ما از مردم انتظار داريم تا همچنان در مصرف آب صرفهجويي كنند.
بهرهبرداري از مركز جياسام در يك روستاي زرنديه
اراك - خبرنگار اطلاعات: مركز GSMتلفن خانگي روستاي از توابع زرنديه به بهرهبرداري رسيد.
به گزارش روابط عمومي شركت مخابرات استان مركزي، با بهرهبرداري از ايستگاه BTS مركز GSM روستاي ، 80 تلفن خانگي به اهالي روستاي واگذار شده است.
براي اجراي اين طرح يك ميليارد و 200 ميليون ريال اعتبار، از محل اعتبارات شركت مخابرات استان مركزي هزينه شده است.
زيستشناسي توليد مثل و رشد سياهماهي در رودخانه زايندهرود بررسي شد
اصفهان - خبرنگار اطلاعات: نخستين فارغالتحصيل رشته شيلات دانشگاه صنعتي اصفهان از پاياننامه كارشناسي ارشد خود با موضوع دفاع كرد.
سعيد اسدالله نصرآبادي دانشآموخته كارشناسي ارشد شيلات از دانشگاه منابع طبيعي دانشگاه صنعتي اصفهان با طرح بررسي توليد مثل بيولوژيكي ماهي در رودخانه زاينده رود از دستاوردهاي علمي خود دفاع كرد.وي گفت: اين ماهي از گونههاي بومي ماهي در ايران است كه در بيشتر رودخانههاي كشور يافت ميشود و در تمامي فصلهاي سال و با دماهاي مختلف قادر به زندگي است كه از اين لحاظ زمان توليد مثل و رشد براي پرورش انبوه در حوضچههاي صنعتي در اين رساله بررسي شده است.
لازم به ذكر است اين طرح براي نخستين بار در كشور انجام شد كه اطلاعات علمي ارزشمندي را در خصوص نحوه توليد مثل سياه ماهي در اختيار پرورشدهندگان قرار ميدهد. علاوه بر اين طرح حاضر در حفظ تعادل اكولوژيك رودخانه زاينده رود بسيار مورد استفاده خواهد بود.
سه شنبه 30 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]