واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: ايجاد باشگاه مجازي دانشگاهيان عمرهگزار به گفتوگوي فرهنگي دانشجويان منجر ميشود
گروه وبلاگ و IT: در مراسم رونمايي از باشگاه مجازي دانشگاهيان عمرهگزار، حضور دانشجويان عمرهگزار با توجه به توصيه مقام معظم رهبري(مدظلهالعالي) در فضاي مجازي و ايجاد فضاي گفتماني و گفتوگوي فرهنگي از عمدهترين دلايل راهاندازي اين باشگاه عنوان شد.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، مراسم رونمايي از باشگاه مجازي دانشگاهيان عمرهگزار عصر امروز با حضور «محمدباقر خرمشاد» معاون فرهنگي اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، «محسن اسلامي» مديركل فرهنگي وزارت علوم، «محمود واعظي»، معاون فرهنگ و ارتباطات اسلامي، «زارع»، دبير ستاد عمره دانشجويي، حجتالاسلام «سيدمحمدرضا فقيهي»، رئيس ستاد عمره دانشجويي و جمعي از دانشجويان و شخصيتهاي حوزوي و دانشگاهي در دانشگاه تربيت مدرس به همت حوزه معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم برگزار شد.
در ابتداي اين مراسم «دلاورنژاد» با اشاره به هدف برگزاري باشگاه مجازي دانشگاهيان عمرهگزار گفت: باشگاه ايدهاي است، كه براساس توافق به عمل آمده و براساس برنامههاي يك ساله جشنواره تولدي نو و فعاليت دانشجويان بهوجود آمده است.
وي ادامه داد: براساس فعاليت يك ساله دانشجويان بيش از 114 هزار دانشجو در طول اين 11 ماه در جشنواره شركت داشتند و وبلاگنويسان سفرنامههاي معنوي خود را از سفر به حج در اختيار كاربران گذاشتند و با توصيه مقام معظم رهبري(مدظلهالعلي) بحث دانشجويان عمرهگزار را وارد فضاي مجازي كرديم.
دلاورنژاد تصريح كرد: توليد انبوه وبلاگها ما را مجاب كرد كه هر دانشگاهي عمرهگزار بعد از سفر حج اين امكان را داشته باشد تا فيلمهاي حج را آپلود كند، گفتوگوي فرهنگي داشته باشد و موضوعات ديگري كه ميتواند بر قشر دانشجو تأثير عمده داشته باشد.
وي ادامه داد: باشگاه مجازي دانشگاهيان عمرهگزار سه حوزه را كه براساس ايده دانشگاه تمدنساز انجام شده، تعريف كرده كه عبارت از حوزه آموزشي، حوزه پژوهشي و حوزه فضاي فوق برنامه در اينترنت است.
در اين مراسم كتابخانه آنلاين كتب شيعه و پاياننامههاي شيعي، برگزاري سمينارهاي سفرهاي عمره، برگزاري مسابقات وبلاگنويسي، مسابقات طراحي فضاي سايبر، طراحي والپيپر(كاغذ ديواري) در فضاي مجازي از بخشهاي موجود در باشگاه مجازي دانشگاهيان عمرهگزار معرفي شد.
«محمدباقر خرمشاد»، معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم سخنران بعدي اين مراسم بود.
وي ماهيت راهاندازي اين باشگاه را پاسخ به نياز دانشجويان عمرهگزار در ادامه ارتباطشان پس از سفر حج با يكديگر دانست.
خرمشاد افزود: بر اين اساس به دنبال فضايي ثابتتر بوديم تا هم به فضاي دانشجويي بخورد و هم تبادل آرا در آن انجام گيرد كه در نهايت اين ايده منجر به تأسيس باشگاه مجازي دانشگاهيان عمرهگزار شد.
حجتالاسلاموالمسلمين فقيهي، رييس ستاد عمره دانشجويي در ادامه اين مراسم در ابتداي سخنراني به تاريخچهاي از مراسم عمره دانشگاهيان اشاره كرد و گفت: مراسم عمره دانشگاهيان حدود 11 سال پيش با ابتكار حاج آقا ابوترابي در قالب دو كاروان از دانشگاه تهران كار خود را آغاز كرد و براساس مراجعه و اصرار دانشجويان ستاد عمره دانشجويي آغاز به كار كرد كه تعدادي از دانشجويان و اساتيد را به حج اعزام ميكرديم.
وي تأكيد كرد: عمره دانشجويي تنها حركت فرهنگي است كه در كشور برگزار ميشود و تمام هزينهها را خود فرد تقبل ميكند، 250 هزار نفر سال گذشته ثبت نام كردند كه در حدود 29 هزار دانشجو و اساتيد به حج اعزام شدند.
حجتالاسلام فقيهي تحول را نتيجه اين سفر معنوي عنوان كرد و افزود: نتيجه عملي اين سفر تداوم نماز و انس با قرآن بود.
رئيس ستاد عمره دانشجويي در پايان با تأكيد بر ساماندهي اين حركت فرهنگي گفت: قرآن تأكيد بر ذكر و ياد ميكند، در ستاد عمره دانشجويي امسال تصميماتي گرفتيم كه مبني بر برنامهريزي از دانشگاه به دانشگاه است؛ يعني محل تحصيل دانشجو محل پرواز و بازگشت است تا فضاي دانشگاه را فرهنگي كنيم، بنابراين بايد فضاي دانشگاه را فضاي عمرهاي كنيم و فضاهاي معنوي را حفظ كنيم كه آينده كشور در ديندارتر شدن است.
ارسال بستههاي فرهنگي به عمرهگزاران دانشگاهي، برگزاي جلسات استاني در قالب كاروانها و برگزاري جشنواره تولد نو و در نهايت افتتاح باشگاه مجازي دانشگاهيان عمرهگزار از برنامههاي انجام شده توسط اين ستاد است.
دوشنبه 29 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 298]