واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: ضرورت جهش در سينماي ايران براي پاسخگويي به نيازهاي جهان
رييس جمهور كارگردانان و دست اندركاران سينما را به مشاركت در ترسيم اهداف و آرمان هاي اجتماعي و فرهنگي كشور و شناسايي راه هاي بهره گيري حداكثري از ظرفيت سينما در مسير تحقق اين آرمان ها فراخواند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران،به نقل از پايگاه اطلاعرساني دولت، 23 تن از كارگردانان سينماي كشور، شامگاه يكشنبه در نشستي صميمي با دكتر "محمود احمدينژاد" كه چهار ساعت به طول انجاميد،ديدگاه ها، دغدغه ها و پيشنهادات خود را بيان كردند.
رييس جمهور در اين جلسه با بيان اينكه داشتن هدف به انديشه و عمل انسان جهت مي دهد، تصريح كرد: امروز ذخيره ارزشمندي از سينماگران در كشور وجود دارد كه اگر جامعه آرماني ترسيم شود، همه اراده ها و همت ها در كنار هم قرار مي گيرند و مكمل هم مي شوند و سينما در مسير حركت خود استحكام و محوريت مي يابد.
رييس جمهور افزود: بدون جامعه آرماني كار هنرمند معنا ندارد و مشكل مديريت سينما و فرهنگ اين است كه جامعه آرماني ترسيم نشده است.
احمدي نژاد با بيان اينكه نظام سلطه در همه عرصه ها به پايان راه رسيده است، تصريح كرد: شرايط جديد افق بلندي در مقابل هنرمندان قرار مي هد؛ چرا كه تنها انديشه اي كه مي تواند همه ابعاد وجود بشر را اقناع كند، انديشه اي است كه انسانها منتظر آن هستند؛ بنابراين بايد جامعه و فرهنگ آرماني خود را به دنيا معرفي كنيم و معتقدم اين ظرفيت و توان در جامعه سينمايي كشورمان وجود دارد.
احمدي نژاد، كار سينماگران را به خاطر ارتباط با انسان جزو حساس ترين و پيچيده ترين اعمال دانست و گفت: در طول تاريخ همه كساني كه براي انسان و كرامت انسان گام برداشته اند از دنياي سختي ها عبور كرده اند.
رييس جمهور در ادامه خاطر نشان كرد: هر هنرمندي كه انگيزه اصلاح داشته باشد، مصلحي است كه با زبان هنر، قصد اصلاح گري دارد و بايد اصلاح گران خود را براي رويارويي پيروزمندانه با سختي ها آماده كنند.
احمدي نژاد ضرورت ايجاد جهش در همه ابعاد سينماي كشور را به نقطهاي كه به نيازهاي جهان پاسخ دهد، مورد تاكيد قرار داد و گفت: معتقدم انديشه و فرهنگ جامعه ايراني- اسلامي ما به قدري قوي است كه قادر است بر انديشه هاي غيرانساني موجود در دنيا غلبه كند.
در ابتداي اين نشست جمعي از كارگردانان سينما ديدگاه ها و مسايل خود را با رييس جمهور در ميان گذاشتند. ضرورت آسيب شناسي سينماي سه دهه گذشته، توجه به مباني نظري سينما، داشتن استراتژي و برنامه مدون ، توجه بيشتر به سينماي دفاع مقدس و سينماي كودك ، امنيت شغلي سينماگران ، توجه به آسيب هاي احتمالي دولتي شدن بخشي از سينما، لزوم تجهيز سينماگران به جديدترين تكنولوژي ، مقابله با ابتذال در بخشي از سينما و شفاف شدن مميزي ها از جمله موضوعاتي بود كه كارگردانان در اين جلسه 4 ساعته مطرح كردند.
دوشنبه 29 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 163]