واضح آرشیو وب فارسی:مهر: 232 ميليارد تومان به بخش راه خراسان رضوي اختصاص يافت
مشهد - خبرگزاري مهر: معاون عمراني استاندار خراسان رضوي گفت: اعتبار استان در سال جاري در بخش راه 232 ميليارد تومان براي حدود 400 پروژه، اعم از راه هاي بين شهري و روستايي است.
به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سعيد حسين پور معاون عمراني استاندار خراسان رضوي شامگاه ديشب در نشست خبري مانور روز بدون حادثه در جمع مديران دستگاههاي مختلف گفت: استان خراسان رضوي مي تواند با اختصاص بودجه مناسب و سعي و تلاش پرسنل ارگان هاي ذيربط و افزايش فرهنگ رانندگي آمار تصادفات را در كشور داشته باشد.
وي با اشاره به اهميت اين مانور گفت: شوراي هماهنگي ترافيك استان تلاش فراوان كرده است تا برنامه مدون و مناسبي با توجه به نخستين بار انجام شدن چنين مانوري در استان در نظر بگيرد.
وي افزود: استان خراسان رضوي به لحاظ شرايط خاص ناشي از وجود پر بركت مرقد امام رضا(ع) و سفرهاي وسيع و هميشگي زوار حضرت و همچنين از نظر اقتصادي، ترانزيتي و وجود مرزهاي طولاني در طول سال داراي حجم بالاي ترافيكي مي باشد.
حسين پور با اشاره به اين مطلب كه براي افزايش ايمني راه ها بايد هزينه هاي بيشتري انجام شود، گفت: با همكاري هاي انجام شده اعتبار استان در سال جاري در بخش راه 232 ميليارد تومان براي حدود 400 پروژه، اعم از راه هاي بين شهري، روستايي مي باشد.
وي از برنامه ريزي براي كاهش 256نقطه پر حادثه در راههاي استان خبر داد و افزود: در سال گذشته 56 نقطه پرحادثه امن شده و در سال جاري 31 نقطه ديگر ايمن سازي خواهد شد كه در جهت آن اعتباري بالغ بر 15 ميليارد تومان بودجه پيش بيني شده است.
معاون عمراني استاندار با ناكافي دانستن اعتبارات بخش ايمني جاده ها گفت: هر چند كه هزينه هاي ريالي و انسان فراواني جهت افزايش ايمني جاده ها تاكنون انجام شده است ولي از جهت هاي مختلف از جمله مشخصات فني اجرايي، ميزان طول بزرگراه ها، ابزار آلات راهدار و راهسازي، ايستگاهها و تجهيزات پليس راه و امداد و نجات هنوز مشكلات فراواني داريم و در بعضي موارد از متوسط كشور پايين تر هستيم.
وي 85 درصد از تصادفات جاده اي را ناشي از اشتباهات رانتدگي دانست و گفت: در خصوص فرهنگ رانندگي مشكلات اساسي و عمده اي وجود دارد و بايد روي آن چه از نظر علمي و چه از نظر فرهنگي هزينه هاي زيادي انجام شود.
معاون عمراني استانداري خراسان رضوي اذعان داشت: در 6 ماهه اول سال جاري شاهد حضور 15 ميليون مسافردر شهر مشهد بوديم كه 6 ميليون و 500 هزار نفر آن در 20 روز تعطيلات با وسايل نقليه عمومي و شخصي وارد راه هاي استان شده اند كه از اين لحاظ با تلاش فراوان همكاران از جمله راه و ترابري، پليس راه، حمل و نقل، اورژانس 115 و هلال احمر، عليرغم رشد 30 درصدي مسافر نسبت به سال گذشته شاهد كاهش 57 درصدي تصادفات بوديم.
مديركل راه و ترابري استان خراسان رضوي نيز در اين جلسه گفت: كميته هاي ياري دهنده جهت انجام اين مانور شامل كميته هاي تبليغات، پشتيباني، اجرايي، ارزيابي و مستند سازي است.
مهندس سيد آيت الله هاشمي نسب بيان كرد: در ايام نوروز شاهد 53 درصد كاهش تصادفات و در طول 6 ماه اول امسال شاهد 7/17 درصد كاهش مرگ و مير در جاده ها بوديم كه اين نشانه اهميت و تلاش كار كليه سازمان ها و تعامل بالاي آنها مي باشد.
فرمانده پليس راه استان خراسان رضوي گفت: در مانور روز بدون حادثه 160 تيم از نيروي پليس راه به 150 نقطه استان از جمله نقاط پرحادثه راهها اعزام شده اند كه اين آمار تقريبا 2 برابر آمار اعزامي نيرو در روزهاي عادي است.
سرهنگ پورعلي با بيان اين مطلب كه فقط با برخورد نمي شود ترافيك را كنترل كرد، اظهار داشت: در سال 85 استان خراسان رضوي جزو استان هاي بحراني از لحاظ تصادفات بود ولي در سال 86 رتبه 4 را در كشور به لحاظ كاهش تصادفات دريافت كرديم كه اين قابل توجه و تمجيد مي باشد.
وي افزود: با تعامل هاي انجام شده بين اورژانس، حمل و نقل، هلال احمر، پليس راه، راه و ترابري، صدا و سيما و رسانه ها چه از نظر ابزاري و چه از نظر فرهنگي توانستيم از وقت طلايي استفاده كرده و آمار تصادفات را كاهش دهيم.
وي در پايان گفت: با تجهيز پليس راه چه از نظر وسايل نقليه و چه از نظر ابزارآلات تخصصي مانند دوربين هاي مدار بسته و دوربين هاي موبايل مي توانيم باعث كاهش سرعت و سبقت غيرمجاز و در نتيجه تصادفات شويم.
رئيس سازمان حمل و نقل و پايانه هاي استان نيز گفت: محورهاي استان به دليل شرايط خاص استان هميشه و در كل سال داراي ترافيك بالاست كه اميدواريم با توجه مسئولان با افزايش ميزان راه ها تا دو سال آينده حجم ترافيك مشكل زا در جاده ها كاهش يابد.
مهندس حسيني يكي از موفقيت هاي سازمان حمل و نقل را نصب دوربين هاي كنترل جاده در ارتفاع 20 متري با كابل نوري دانست و گفت: با كمك هاي فراوان شركت مخابرات براي اولين بار توانستيم با نصب دوربين هاي مدار بسته كنترل و بررسي راه هاي جاده اي و انتقال اطلاعات به سازمان ها از جمله حمل و نقل، پليس راه، راه و ترابري گامي بزرگ در اين عرصه برداريم.
وي اضافه كرد: در گام اول توانستيم با هشت دوربين اين كار را آغاز كنيم كه اگر بودجه لازم تا قبل از فصل سرما اختصاص يابد چند دوربين ديگر در گردنه هاي خطرناك استان نصب مي شود تا با گرفتن اطلاعات مناسب از نظر جوي، ترافيكي، تصادفات، علل ترافيك و كنترل نيروها، تلاش بيشتري در جهت كاهش تصادفات و عادي سازي ترافيك داشته باشيم.
دوشنبه 29 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]