واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: كاهش اجاره بهاي مسكن؛ اعلام افزايش ازسوي فعالان بازار، تكذيب از سوي مسؤولان
تهران- خبرگزاري كار ايران
در شرايطي كه رييس اتحاديه املاك از كاهش 20 درصدي قيمت اجارهبهاي مسكن ميگويد، روند نرخ اجارهبها به طور سرسامآوري روز به روز افزايش مييابد.
به گزارش خبرنگار ايلنا، فعالان بازار بر اين باورند كه كاهش نسبي قيمت مسكن به معناي پايين آمدن قيمت اجارهبها نخواهد بود و در حال حاضر نرخ اجارهبها در بازار مسكن افزايش قابل توجهي يافته است.
اين در حالي است كه رييس اتحاديه املاك كشور در گفتوگو با خبرنگار ايلنا كاهش 20 درصدي قيمت اجارهبها طي ماههاي گذشته در بازار مسكن را اعلام كرده بود و همچنين مسؤولان وزارت مسكن و شهرسازي نيز بارها بر كاهش قيمت مسكن و اجارهبها تاكيد كرده بودند.
به گفته فعالان بازار مسكن، برخلاف وعدههاي مسؤولان مسكن مبني بر افزايش ساخت وساز و همچنين كاهش قيمت مسكن و متعاقب آن كاهش نرخ اجارهبها، همچنان رشد شتابان قيمت اجارهبها نگرانيهاي زيادي را براي مستأجران به وجود آورده است.
فعالان بازار معتقدند تقاضاي زياد براي اجارهنشيني، ركود ساخت و ساز، تورم موجود همراه با وضعيت نامناسب اقتصادي و كمبود نقدينگي موجب افزايش واحدهاي مسكوني از سوي مالكان به مبالغ دلخواه شده است.
تعدادي از بنگاهداران املاك واقع در مناطق مختلف تهران در گفتوگو با خبرنگار ايلنا با اشاره به تداوم افزايش قيمت مسكن و اجاره بهاي واحدهاي مسكوني اظهار كردند: مسؤولان با وعدههاي پوچ و درعين حال با برنامهريزيهاي اشتباه نه تنها به بهبود اوضاع كمك نميكنند، بلكه بر گسترش بيثباتي بازار مسكن دامن زده و علاوه بر فشارمضاعف برمردم، آنان را از حقايق دور ميكنند.
به گفته آنان در حال حاضر ركود شديدي بر معاملات مسكن حكمفرماست و مردم به ناچار همه داشتههاي خود را براي داشتن يك سر
پناه به مالكان واحدهاي مسكوني جهت اجاره ميپردازند.
اطلاع نداشتن بنگاهداران املاك از طرح كد رهگيري
برپايه اين خبر بسياري از صاحبان بنگاههاي املاك تهران از طرحي تخت عنوان كد رهگيري و الزامي بودن الكترونيكي معاملات مسكن بيخبر هستند.
به گزارش خبرنگارايلنا، چندي پيش وزير مسكن و متعاقب آن رييس اتحاديه املاك كشور از الزامي بودن طرح مذكور و اجراي آن در نيمه دوم مهرماه در تهران خبر داده بودند.
محمد سعيديكيا در همايش توسعه مسكن كه در وزارت مسكن و شهرسازي برگزار شد، در برابر رسانهها از الزامي بودن اجراي كد رهگيري و الكترونيكي كردن معاملات املاك از اول آذرماه در همه بنگاههاي املاك كشور خبر داده بود و عليرغم اعلام قبلي آموزش بنگاهداران املاك در اين رابطه، بنگاهداران از اين طرح هيچگونه اطلاعي ندارند.
رييس اتحاديه املاك كشور در پاسخ به اين موضوع به خبرنگار ايلنا گفت: افرادي كه براي طرح الكترونيكي كردن معاملات مسكن آموزش ديده و از چگونگي آن اطلاع دارند، افرادي هستند كه داراي پروانه كسب هستند.
به گزارش خبرنگار ايلنا، با توجه به گفتههاي رييس اتحاديه املاك كشور اين امر تداعي ميشود كه در حال حاضر بسياري از بنگاههاي املاك درتهران و كشور به وسيله صاحبان اصلي كه داراي پروانه كسب هستند، اداره نميشوند و اين موضوع ابهامات بسياري را در بر دارد.
به گفته فعالان بازار، شفاف نبودن ابعاد اين طرح و چگونگي اجراي آن نيز نشان از عدم كار كارشناسي جامع دارد.
پايان پيام
كد خبر: 452766
دوشنبه 29 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 242]