تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نصيحت كردن در حضور ديگران، خُرد كردن شخصيت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828859338




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

همكاريهاي دريايي ايران و هند گسترش مي‌يابد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: همكاريهاي دريايي ايران و هند گسترش مي‌يابد
چهارمين نشست مشترك همكاري بندري - دريايي بين جمهوري اسلامي ايران و هندوستان به منظور گسترش همكاريها به ويژه در بخش حمل و نقل دريايي و كشتيراني برگزار شد.


مديركل ترانزيت و تعرفه سازمان بنادر و دريانوردي روز يكشنبه در حاشيه برگزاري اين نشست مشترك به خبرنگار اقتصادي ايرنا گفت: اين نشست با هدف توسعه كريدور شمال - جنوب، تبادل تجربيات بندري و دريايي و حمايت از شركت كشتيراني ايران و هند برگزار مي‌شود.
"محسن صادقي فر" افزود: به منظور توسعه كريدور شمال جنوب در اين نشست موضوعاتي نظير يادداشت تفاهم خواهرخواندگي بنادر شهيدرجايي (ايران)و جواهر لعل نهرو(هند)، سرمايه ‌گذاري و ارتقا بندر آستاراخان روسيه و ارتقا سطح استاندارد عمليات كانتينري در اين بندر مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.
وي ادامه داد: همچنين برقراري خط كشتيراني از هند تا بندر آستاراخان روسيه از طريق بندر شهيدرجايي در ايران از ديگر موضوعاتي است كه در اين نشست مشترك مورد پيگيري قرار خواهد گرفت.
به گفته وي، حمل LNG و محصولات پتروشيمي توسط شركت كشتيراني ايران و هند، بررسي موضوع اختصاص ويندو به كشتي‌هاي ناوگان كشتيراني جمهوري اسلامي ياران در بندر ناواشيوا، مذاكره پيرامون مراكز آموزشي طرفين در زمينه آموزش كاركنان دريايي، برگزاري مانور مشترك تجسس و نجات دريايي و مذاكره پيرامون تاخير و توقيف كشتي‌هاي دو طرف در بنادر دو كشور و تبادل اطلاعات و تجربيات در زمينه اسكراپ نمودن كشتي‌ها، جستجو و نجات دريايي، پيشگيري و مقابله با آلودگي آب توازن كشتي‌ها و كنترل و بازرسي فني وايمني شناورهاي غير كنوانسيوني، از ديگر مباحث مورد بررسي در چهارمين نشست مشترك همكاري بندري - دريايي بين ايران و هندوستان است.
صادقي فر سپس همكاريهاي ايران و هند را بسيار خوب توصيف كرد و گفت: هم اكنون ايران از هند حدود 5/1 ميليارد دلار واردات دارد و در مقابل حدود 150 ميليون دلار كالا صادر مي‌كند كه بيشتر اين تبادلات از طريق دريا صورت مي‌گيرد.
وي افزود: با توجه به قابليتهاي موجود در دو كشور، انتظارات ما براي همكاري با هند بيش از اين است كه بايد در جهت توسعه و گسترش آن تلاش كرد.
مديركل ترانزيت و تعرفه سازمان بنادر و دريانوردي ادامه داد: هم اكنون ميزان تبادلات كشور هند
با كشورهاي آسياي ميانه و روسيه در سطح بالايي است كه انتظار است بخش اعظم اين تبادلات از طريق ايران صورت گيرد.
صادقي فر، توانمندي ايران در عرصه ترانزيت را بسيار بالا دانست و گفت: توانمندي ايران در بنادر و خطوط ريلي به حدي است كه مي‌تواند در ميزان جابه‌جايي كالا و تبادلات اقتصادي در منطقه نقش بسزايي ايفا كند اما وضعيت كنوني در حد مورد انتظار نيست.
وي سپس ايران، روسيه و هند را از اعضاي اصلي كريدور شمال - جنوبي عنوان كرد و افزود: هم اكنون حدود 15 كشور به عنوان اعضاي فرعي به اين كريدور ملحق شده‌اند اما به سبب كمبود
ارتباطات و عدم شناخت بازرگانان هندي از مسير ايران و وجود ضعف زيرساختي در كشور روسيه سبب شده تا تبادلات بين هند و كشورهاي آسيايي ميانه و روسيه از مسير ايران صورت نگيرد.
صادقي فر ادامه داد: براي برطرف شدن ضعف ساختاري در بندر آستاراخان روسيه، قرار شد يك شركت ايراني در اين بندر سرمايه‌گذاري كند و با انتقال تجارب خود، وضعيت بندر آستاراخان را به لحاظ كيفيت ارتقا دهد.
وي با اشاره به تشكيل كارگروهي در ايران و هندوستان در خصوص بررسي مسايل لجستيكي گفت: اين كارگروه نيز قرار بود در روسيه تشكيل شود اما به دلايلي اين كار صورت نگرفت و قرار شد ايران و هند به صورت مشترك كارگروهي را به منظور بررسي مشكلات لجستيكي بنادر روسيه تشكيل دهند.
معاون سازمان بنادر و دريانوري درباره همكاريهاي بندري و دريايي ايران نيز با ساير كشورهاي جهان، گفت: هم اكنون ايران با 40 كشور موافقتنامه همكاريهاي بندري و دريايي به امضا رسانده است كه از اين تعداد موافقتنامه با 26 كشور به نتيجه نهايي رسيده و مابقي نيز در سطح مذاكره قرار دارد.
صادقي فر در پايان مشكلات نرم‌افزاري را از جمله موانع فراروي ترانزيت در ايران دانست و گفت: در سطح وزيران كارگروهي تشكيل شده است تا بحث ترانزيت و موانع پيش روي آن را مورد بررسي قرار دهند.
اقتصام ** 1574 ** 1558
 يکشنبه 28 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن