واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: نايب رييس كميسيون اجتماعي: دولت موظف است استخدام معلمان حق التدريسي را پيگيري كند
نايب رييس كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي گفت: علي رغم وجود تراكم نيرو در ساختار وزارت آموزش و پرورش، دولت موظف است كه موضوع جذب و استخدام معلمان حق التدريسي را پيگيري كند.
مجيد نصيرپور در گفت وگو با ايسنا افزود: حدود 12 ميليون نفر دانش آموز در وزارت آموزش و پرورش تحت تعليم و تربيت يك ميليون و 200 هزار نفر معلم و كارمند تحت تعليم و تربيت هستند، از اين رو با توجه به تراكم نيرو در اين وزارتخانه روند جذب و استخدام با مشكل روبرو است.
وي اضافه كرد: از جمله موانع و مشكلات بعدي در اين رابطه عدم وجود نقدينگي و بودجه مورد نياز است كه در اين راستا وزير آموزش و پرورش پس از ارائه گزارش و مشكلات مدعي بود كه بين كارمندان و جامعه هدف آموزش و پرورش، تناسب برقرار نيست، لذا بايد جهت ارتقاي كيفيت و جذب نيرو فكر اساسي كرد.
نماينده مردم سراب در مجلس عنوان كرد: مجلس با تاكيد بر انجام قانون به رغم وجود تنگناها از پيشنهادات در هر زمينه اي استقبال و در جهت تعامل بيشتر و حل مشكلات كمي و كيفي آموزش و پرورش آماده همكاري است.
وي ضمن اشاره به قانون مديريت خدمات كشوري گفت: اين قانون پس از تصويب، حدود 30 آئين نامه داشت و دولت مدعي بود كه تهيه اين آئين نامه ها و تطبيق آن با شرايط و ساختار واقعي كشور زمان بر خواهد بود.
نصيرپور افزود: در رابطه با بار مالي اجراي اين قانون از اول اختلاف نظر جدي وجود داشت و بعضي از نمايندگان بودجه اين قانون را از 3 هزار تا 10 هزار ميليارد تومان مطرح كردند.
نايب رييس كمسيون اجتماعي مجلس اضافه كرد: دولت در پي اصرار مجلس هشتم به طور جدي دنبال پيگيري اين موضوع است.
اين در حالي است كه نماينده مردم زنجان و طارم در مجلس شوراي اسلامي گفت: طي گفت وگويي كه با معاون امور پارلماني وزارت آموزش و پرورش داشتم، وي از استخدام قطعي 5 هزار معلم حق التدريسي و نيز 5 هزار مربي پرورشي خبر داده و در حال حاضر روند صدور حكم اين معلمان در حال انجام است.
سعداله نصيري در گفت وگو با ايسنا، به وضعيت استخدامي آموزشياران نهضت سوادآموزي اشاره و تصريح كرد: استخدام آموزشياران نهضت سوادآموزي با مدرك ليسانس و سابقه بالاتر از 60 ماه قطعي است و در موارد ديگر بايد منتظر تصويب نهايي طرح يك فوريتي، تعيين تكليف استخدامي معلمين حق التدريس و آموزشياران ماند.
نماينده مردم زنجان و طارم در مجلس افزود: بررسي كارشناسانه اين طرح در كميسيون آموزش و تحقيقات به عنوان كميسيون ارجاعي اصلي و نيز كميسيون اجتماعي به عنوان كميسيون ارجاعي فرعي در دست انجام است.
وي در ادامه به ايراد شوراي نگهبان به مصوبه مجلس مبني بر افزايش پذيرش دانشجو در دانشگاه هاي مادر در سال 87 اشاره و خاطرنشان ساخت: مجلس با تصويب اين طرح درصدد بود تا در رابطه با وضعيت دانشجويان نخبه چاره جويي كند; لذا به شخصه با كليات آن موافق بودم اما به نظر مي رسد زمان ارائه آن به دليل آغاز سال تحصيلي، نمي توانست زمان مناسبي باشد.
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس ابراز داشت: با مخالفت شوراي نگهبان، عملا فرصت براي پيگيري مجدد اين طرح از دست رفته است، به گونه اي كه با توجه به گذشت 3 هفته از آغاز سال تحصيلي حتي تصويب نهايي اين طرح نيز مشمول روال تكميل ظرفيت خواهد شد، كه معمولا اين روند، نمي تواند روال مناسبي براي نخبگان باشد.
گفتني است سعداله نصيري از طرف مجلس شوراي اسلامي و كميسيون آموزش و تحقيقات به عنوان عضو كارگروه تدوين لايحه برنامه پنجم سازندگي به وزارت علوم معرفي شده است.
شنبه 27 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]