واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: فيلم هاي معنوي از ماندگاري بيشتر برخوردار است
وجود كارشناسان مذهبي در كنار يك فيلمساز،به حذف ناهنجاري ها و تقويت نكات معنوي در فيلم ها كمك مي كند.
هموطن آنلاين- فيلم هايي با موضوعيت معنوي نسبت به بقيه موضوع ها از تأثير و ماندگاري بيشتري در جامعه برخوردار است.
مهدي جوذايي فيلم ساز انجمن سينماي جوان در گفتگو با ستاد خبري جشنواره نور ضمن بيان مطلب فوق بيان داشت: فيلم زيبايي ايراني كه نقطه مقابل يك فيلم هاليوودي است در ابعادي بين المللي ساخته شده كه هر شهروند ايراني را درهر نقطه از جهان تحت تأثير قرار مي دهد.
وي با اشاره به داستان فيلم پوشش ايراني گفت: موضوع فيلم بحثي بين توهم و واقعيت است كه در آن داستان زندگي خانمي به نام "برخوردار"به تصوير كشيده شده است كه با وجود امتيازات فراوان، فكر مي كند كمبودهايي در چهره و پوشش دارد ، در پايان داستان، خانم برخوردار به همان هويت اصلي خودش، گرايش پيدا مي كند.
وي با وجود كارهاي مستند معنوي مثل: زمزمه سكوت – فاصله – مسافري از هند – آبي نفتي و چندين كار ديگر درخصوص پوشش ايراني گفت: باوجود ارزش هاي فراواني كه در حجاب نهفته است در مقابل اگر حجاب به شكل افراطي رعايت شود يك نوع دلزدگي و بدآموزي را در جامعه بخصوص نسل جوان ايجاد مي كند كه در اينجا رسانه بايد مقتدرانه و هوشمندانه به مسئوليت خود در اين زمينه بپردازد.
مهدي جوذايي وجود حيا و پوشش را در زنان امري گرانقيمت دانست و گفت: گوهر زن يك ارزش دست نيافتني است كه با حيا و پوشش معنا پيدا مي كند مانند مرواريدي در داخل صدف كه براي پيداكردن آن بايد به قعر دريا رفت بنابراين زيبايي يك زن عفاف و حجاب اوست كه اگر آن را ازدست بدهد هيچ ارزشي از نگاه مردم و جامعه نخواهد داشت.
اين فيلم ساز همكاري كارشناسان مذهبي با رسانه را در سال هاي اخير مؤثر ذكر كرد و افزود: وجود كارشناسان مذهبي در كنار يك فيلمساز،به حذف ناهنجاري ها و تقويت نكات معنوي در فيلم ها كمك مي كند.
اين فيلم ساز جوان ايجاد جذابيت عفاف و حجاب را براي نسل جديد، در مرحله اول برعهده خانواده ها دانست و تصريح كرد: آموزش هاي بعدي وظيفه جامعه و رسانه است كه در اين ميان متأسفانه جامعه با تذكرهاي موقتي و ضربتي و رسانه با ضعيف عمل كردن، نتوانسته گام هاي مؤثري در اين زمينه بردارد. مهدي جوذايي فيلم ساز درخصوص برگزاري جشنواره با موضوعيت عفاف و حجاب گفت: اميد است با برگزاري اينگونه جشنواره ها، بتوان رويكردي جديد ،جذابيت كه خلاقانه در رسانه و جامعه ايجاد كرد.
لازم به ذكر است جشنواره بين المللي توليدات رسانه اي عفاف و حجاب كه به همت دفتر امور زنان و باشگاه خبرنگاران صدا و سيما برگزار مي شود 9 آبان در مركز همايشهاي صدا و سيما به كا رخود پايان ميدهد.
شنبه 27 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]