واضح آرشیو وب فارسی:مهر: واعظ جوادي:افزايش 100 درصدي بهره مندي شهركهاي صنعتي از تصفيه خانه و فاضلاب صنعتي
اروميه - خبرگزاري مهر: رئيس سازمان حفاظت محيط زيست كشور گفت: افزايش 100 درصدي بهره مندي شهركهاي صنعتي از تصفيه خانه و فاضلاب صنعتي در دولت نهم است.
به گزارش خبرنگار مهر در مراسم امضاي سند راهبردي مديريت جامع پارك ملي درياچه اروميه، دكتر واعظ جوادي در ادامه با اشاره به ارقام سال 84 در خصوص بهره مندي شهركهاي صنعتي از تصفيه خانه و شبكه فاضلاب صنعتي اظهار داشت: در سال 84 تنها 35 شهرك مجهز به تصفيه خانه بود و پسابهاي مابقي شهركهاي صنعتي وارد خاك و از آنجا وارد آبهاي زيرزميني مي شود اما ظرف سه ساله دولت نهم اين رقم به 70 شهرك رشد يافت كه از رشدي 100 درصد نسبت به سال 84 برخوردار است.
وي با اشاره به پاركهاي ملي و مناطق حفاظت شده نيز اذعان كرد: 24/7 درصد كل مساحت كشور به پاركهاي ملي و مناطق حفاظت شده اختصاص يافته بود كه اين رقم در دولت نهم تاكنون به 82/7 درصد كل مساحت كشور با مساحتي حدود 800 هزار هكتار رسيده است.
وي افزود: در چشم انداز 20 ساله هم طبق تكليف كردن مقام معظم رهبري نسبت به برخورداري كشور از محيط زيست مطلوب مبني بر اينكه ايران در منطقه رتبه اول را در اين خصوص داشته باشد نيز با فعاليتهاي مسئولان محيط زيست كشور در سال جاري عليرغم افزايش شاخصهاي زيست محيطي به 25 مورد و افزايش كشورهاي به 144 كشور مطلق عددي محيطي به 8/76 درصد ارتقا يافت و در اين خصوص رتبه سوم منطقه اي را كسب كرده ايم و اين ناشي از نگاه خردمندانه دولتمردان، نمايندگان مجلس و مديران اجرايي است.
واعظ جوادي در ادامه سخنانش با اشاره به بخش خودرو نيز اذعان كرد: در بخش خودروي كشور گام بسيار بلندي را برداشته است و با يك همت همه جانبه تمامي خودروهاي توليد داخل در حال حاضر استاندارد جهاني يورو 2 را دارند و در آينده اي نزديك نيز در حال وارد شدن به مبحث استاندارد يورو 3 هستيم هر چند كه از برنامه ريزيها كمي عقب مانده ايم.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست خاطرنشان كرد: بعضي از بي ايماني و ناشكري نسبت به نعمات خداوند در كشورهاي آمريكايي و اروپايي باعث طوفانهاي عظيم در اين مناطق شده و آسيبهاي بي شماري را نيز وارد ساخته است و بايد دانست خداوند در مقابله با بي شكري و بي نعمتي هرگز سكوت اختيار نخواهد كرد.
وي ادامه داد: كشور آمريكا حتي حاضر به امضاي پروتكل كيوتو نيست و خودشان هم گرفتار آسيبهاي زيادي در خصوص محيط زيست شده اند اگر چه به امضاي اين پروتكل تن مي دادند شايد اين همه مشكلات از ناحيه زيست محيطي دامنگير اين كشور نبود.
جوادي در ادامه سخنانش با اشاره به سند ملي راهبردي مديريت جامع پارك ملي درياچه اروميه نيز خاطرنشان كرد: بخش آب و انتقال نحوه آبياريها، نوع كشت در كشاورزي و حوزه هاي آبريز در اين سند يكپارچه خواهند شد و اين مسير مدون هم با همت اسلامي و با استفاده از آموزه هاي ديني، عملياتي خواهد شد.
شنبه 27 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]