واضح آرشیو وب فارسی:مهر: علي احمدي به مهر خبر داد:نحوه اجراي آزمونهاي استاندارد دبيرستان/ايجادمركز آزمون درآموزش و پرورش
وزير آموزش و پرورش در حالي كه اجراي قانون حذف كنكور را بي عدالتي دانست، نحوه برگزاري آزمونهاي استاندارد براي دانش آموزان دوره هاي دبيرستان و پيش دانشگاهي كه در راستاي قانون حذف كنكور تا سال 1390 بايد اجرا شود را تشريح كرد.
عليرضا علي احمدي در دور دوم سفر استاني هيئت دولت به استان گيلان در حاشيه بازديد از دانشگاه پيام نور رودسر در گفتگو با خبرنگار مهر با بيان اين مطلب افزود: درباره قانون حذف كنكور به آنچه كه مر قانون است وفادار هستيم و مقدمات اجراي آن را فراهم مي كنيم.
راه اندازي مركز آزمون وزارت آموزش و پرورش
وي در اشاره به مقدمات حذف كنكور گفت: در حال فراهم كردن سيستم مكانيزه ثبت و تبادل اطلاعات، بانك سئوال و مخزن سئوال و تجهيزاتي هستيم كه براي برگزاري آزمونهاي استاندارد لازم است. همچنين وزارت آموزش و پرورش اقدام به تشكيل مركز آزمون جديدي نيز كرده است.
وزير آموزش و پرورش با تاكيد بر اينكه براي حذف كنكور نيازمند بانك اطلاعات هستيم، افزود: شبكه اينترانت آموزش و پرورش را نياز داريم كه بتوانيم بر روي وب تبادل اطلاعات كنيم. همچنين بايد تحليل هاي آماري را به طور اتوماتيك بر روي نمرات انجام دهيم كه اين كار نياز به نرم افزار دارد.
نحوه طراحي سئوالات آزمونهاي استاندارد
علي احمدي در اشاره به برخي مشخصات سئوالات آزمونهاي استاندارد سراسري كه در راستاي حذف كنكور بايد توسط آموزش و پرورش برگزار شود به مهر گفت: سئوالاتي كه به صورت سراسري بايد امتحان گرفته شوند سئوالاتي است كه داراي بخش هاي سخت، متوسط و آسانتر است. بودجه بندي سئوالات بايد متوازن باشد و سئوالات بايد توسط طراحان مختلف طراحي شود. همچنين از استانهاي مختلف نيز بايد در طراحي سئوالات سهيم باشند.
وي افزود: سئوالات بايد از حيث تحليلهاي مديريت آموزشي استاندارد باشند. سئوالات انواع مختلف چند گزينه اي، پاسخ كوتاه و تشريحي دارند. سئوالاتي كه به صورت سراسري امتحان گرفته مي شوند بايد به گونه اي طراحي شوند كه در تصحيح اوراق نيز بتوانيم توسط معلمان مختلف اما به صورت يكدست عمل كنيم.
حذف كنكور بي عدالتي است
وزير آموزش و پرورش در اعلام موضع درباره قانون حذف كنكور به مهر گفت: موردي كه از هر چيز ديگري مهم تر است اين است كه سطح علمي در شهرها و استانهاي مختلف كشور به شدت متفاوت است بنابراين هر چه سهم نمرات استاندارد پيش دانشگاهي و دبيرستان بيشتر در كنكور دخالت داده شود بيشتر به مناطق محروم ضرر مي رسد زيرا نقاطي از كشور كه امكانات كمتري دارند شانس قبولي داوطلبان آنها نيز كمتر مي شود و اين بي عدالتي است.
علي احمدي در ارزيابي حركت وزارت آموزش و پرورش در راستاي قانون حذف كنكور گفت: تمام توانمان را به كار مي گيريم تا بتوانيم به كليه وظايف قانوني خود عمل كنيم.
جمعه 26 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]