تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر كس با آبى غسل كند كه پيش‏تر در آن غسل شده است و به جذام مبتلا شود، كسى را جز خو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827916276




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مشاور وزير بهداشت در گفت‌و‌گو با فارس: نبود كنترل بر مواد غذايي قاچاق سلامت مردم را به خطر انداخته است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مشاور وزير بهداشت در گفت‌و‌گو با فارس: نبود كنترل بر مواد غذايي قاچاق سلامت مردم را به خطر انداخته است
خبرگزاري فارس: مشاور وزير بهداشت گفت: ارتباط ناهماهنگ بين دستگاههاي متولي نظارت بر سلامت و ايمني مواد غذايي، فقدان نظارت وزارت بهداشت بر مواد غذايي قاچاق و نبود بانك اطلاعات جامع در زمينه مواد غذايي، سلامت مردم را به خطر انداخته است.


عباس حاجي‌آخوندي، مشاور وزير بهداشت و مدير كل سابق نظارت بر مواد غذايي در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعي فارس كه به مناسبت 24 مهر روز جهاني غذا انجام شد، افزود: توسعه پايدار هر كشوري با تكيه بر توانمندي افراد آن كشور تحقق مي‌يابد بنابراين برخورداري جامعه از افراد سالم پيش شرط توسعه پايدار است و در اين بين امنيت و ايمني مواد غذايي نقش قابل توجهي در سلامت افراد جامعه ايفا مي‌كند.
وي اضافه كرد: از جمله اقداماتي كه در سال‌هاي اخير براي اصلاح وضع ايمني و سلامت مواد غذايي انجام شده است تعامل سازنده و فعال با صنايع و انجمن‌هاي علمي مرتبط با امور غذا و تغذيه و مشاركت دادن آنها در سياستگذاري و نظارت است، تشكيل شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي كشور كه با هدف سازماندهي و يكپارچه‌سازي امر سياست‌گذاري و راهبري نيز از ديگر اقدامات است.
وي ادامه داد: ايحاد و تقويت معاونت غذا و دارو در دانشگاه‌هاي علوم پزشكي سراسر كشور كه منجر به ارتقا سطح كيفي و كمي فعاليت‌هاي مرتبط با ايمني و سلامت غذا در سطح استان‌هاي كشور مي‌شود، توجه به ارتقا سطح ايمني و سلامت برخي از اقلام مهم در سال‌هاي اخير نيز از ديگر اقدامات است كه تلاش براي ارتقاي سطح ايمني و كيفيت روغن‌هاي گياهي خوراكي از آن جمله است.
وي ادامه داد: طراحي نشان ايمني و سلامت غذا به منظور اعطا به محصولات غذايي كه از نقطه نظر ايمني و سلامت در سطح بسيار بالايي قرار دارند. نيز اقدام موثري است كه از سال گذشته شروع شده است. اين امر مي‌تواند مشوق خوبي براي توليد كنندگان و راهنماي مناسبي براي مصرف كنندگان در انتخاب مواد غذايي باشد. كه البته بايد در خصوص ملاك‌هاي انتخاب محصولات حساسيت زيادي به خرج داد.
وي ادامه داد: پيگيري بازنگري استانداردهاي مواد غذايي و آشاميدني نيز از ديگر اقدامات است به طوري كه اين امر منجر تجديد نظر بخش قابل توجهي از استاندارهاي قديمي شده و به روز شده‌اند، به رغم صرف انرژي و منابع زياد در حوزه امنيت و ايمني غذا نتيجه حاصل از اقدامات صورت گرفته در خصوص ارتقاي سطح امنيت و ايمني مواد غذايي با منابع و انرژي صرف شده همخواني ندارد و چالش‌هاي مهمي در اين عرصه وجود دارد.
وي گفت:‌ نبود بانك اطلاعاتي جامع در خصوص امنيت و ايمني مواد غذا، ضعيف بودن همكاري‌هاي بين بخشي در سطح وزارتخانه‌هاي مرتبط با امور غذا و در سطح تعاملات بين وزارتخانه‌هاي متولي، افزايش قيمت جهاني غذا و به تبع آن افزايش قيمت مواد غذايي در داخل كشور كه به طور اخص اقشار كم درآمد جامعه را در معرض تهديد قرار مي‌دهد.از جمله مهم‌ترين چالش‌هاست به طوري كه پيش‌بيني شده بحران افزايش قيمت مواد غذايي شمار گرسنگان جهان را از 850 ميليون نفر به 1200 ميليون نفر افزايش دهد.
حاجي آخوندي افزود: در حال حاضر نظام ايمني غذا مبتني بر 3 حلقه متصل فعال است كه در كشور ما به‌رغم نقص در هر يك از اين حلقه‌ها، متأسفانه ارتباط بين اين حلقه‌ها (همپوشاني) بسيار كم رنگ است؛ عدم كارآيي نظارت مديريت ايمني و سلامت مواد غذايي در كشور با توجه به نيازهاي روز به دليل محدوديت منابع و امكانات به خصوص متخصصان با تجربه نيز چالش ديگر اين حوزه است.
وي ادامه داد: وجود پديده قاچاق مواد غذايي و عدم نظارت و كنترل مواد غذايي قاچاق توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي نيز چالش ديگري است كه بايد مورد توجه مسئولان امر باشد.
وي تاكيد كرد: اكنون مهم‌ترين علت مرگ و مير در جهان بيماري‌هاي غيرواگير است و در كشور ما نيز سهم بيماري‌هاي غيرواگير رقابل توجه است. يكي از مهم‌ترين عوامل تاثيرگذار بر ابتلا و شيوع بيماري‌هاي غيرواگير نظير بيماري‌هاي قلبي و عروقي الگوي غلط مصرف مواد غذايي توسط مردم و نامناسب بودن اين الگوست كه عامل مهم تهديد سلامت جامعه محسوب مي‌شود و ضرورت دارد تا با توجه به تغيير شيوه زندگي و به تبع آن كاهش فعاليت‌هاي فيزيكي، افزايش استرس و غيره نسبت به تغيير و اصلاح الگوي مواد غذايي و آشاميدني اقدام جدي صورت پذيرد.
انتهاي پيام/
 چهارشنبه 24 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن