واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: ماندگاري سايپا به عنوان نخستين خودروساز برتر كشور
ماندگاري سايپا به عنوان نخستين خودروساز برتر كشور
معاون بازرگانی گروه خودروسازی سایپا تصریح کرد: این شرکت در راستای اعمال مدیریت صحیح توانست در سال گذشته تولید خود را 15درصد افزایش دهد؛ بهطوری که میزان تولید گروه از حدود 552هزار دستگاه خودرو در سال 86 به حدود 631هزار دستگاه در سال گذشته رسیده است.
</b>
موذنی همچنین به رشد 18درصدی ارزش فروش شرکت سایپا در سال گذشته نسبت به مدت مشابه آن در سال 86 اشاره کرد و گفت: با تحقق رشد 5/17درصدی مبلغ فروش، در شرکت سایپا و نیز رشد 1/18درصدی در سطح گروه، گروه خودروسازی سایپا توانست بیشترین رشد فروش را بین خودروسازان کشور از آن خود کند.
وی افزود: پس از موفقیت گروه خودروسازی سایپا در تصاحب سهم 6/48درصدی بازار خودروی کشور به نظر میرسد گروه سایپا دیگر خودروساز دوم کشور نیست و از جهت ارزیابی تمام مولفهها از جمله میزان تولید، سهم بازار، سودآوری و دیگر شاخصها دارای مقام نخست خودروسازی در کشور است.
وی ادامه داد: اگر به کسب سود شرکتهای بورسی خودروساز کشور نیز توجه شود سایپا توانسته با دستیابی به سود خالص 7هزار و 287ميليارد ریالی برای پنجمین سال متوالی بالاترین سود را بین شرکتهای بورسی سال گذشته تجربه کند.
معاون بازرگانی گروه خودروسازی سایپا خاطرنشان کرد: در موضوع شاخصها و عملکرد مالی این شرکت در سال 87 با بازده 5/17درصد بازار سرمایه مواجه بوده و بهعنوان پرطرفدارترین سهمهای بازار سرمایه مطرح بوده است.
وی به افزایش میزان بهرهوری و کنترل هزینههای این شرکت در سال گذشته اشاره کرد و گفت: شاخصهای مهم بهرهوری از قبیل سرانه تولید، فروش، ارزش افزوده و کاهش ضایعات همگی از رشد مناسبی برخوردار بوده آنچنان که در زمینه رشد هزینهها، شرکت سایپا توانست با مدیریت بر هزینهها و کنترل آن کاهش 19درصدی را نسبت به نرخ رشد سطح عمومی قیمتها (تورم) داشته باشد.
وی به تحقق اهداف تعیین شده گروه خودروسازی سایپا در سال 87 اشاره کرد و گفت: بهرهبرداری از 30 پروژه مهم گروه، انعقاد تفاهمنامه با خودروسازان خارجی (مالزی) افتتاح و رونمایی از محصولات متنوع و در نهایت کسب نشان تندیس طلایی به این شرکت مهمترین عملکرد و فعالیتهای سال گذشته سایپا بوده است.
موذنی در ادامه تصریح کرد: علاوه بر رونمایی از پروژههای مختلف این شرکت در سال گذشته شرکت سایپا برای نخستینبار صاحب برند اختصاصی خودروی تمام ایرانی مینیاتور و موتور ملی 231 شد که بیشک بهرهبرداری از این طرح ایران را در زمره کشورهای خودروسازی معتبر جهان قرار داد.
وی همچنین امضای توافقنامه ایجاد سایت تولید خودروهای گروه سایپا در کشور الجزایر، ارائه نسل دوم کارتهای الکترونیکی خدمات خودرو، افتتاح خودرو تولید ریو، گیربکس اتوماتیک، ورود مینیبوس آذر به ناوگان حمل و نقل، راهاندازی خط تولید شاسی خودرو نیسان وانت بهعنوان جدیدترین کامیون کشنده را از مهمترین فعالیتهای این شرکت در سال گذشته نام برد.
معاون بازرگانی گروه خودروسازی سایپا همچنین درباره برنامه توسعه صادرات این شرکت در سال 87 نیز گفت: در سال 86 پایگاههای صادراتی سایپا 17 جایگاه بود که این میزان در سال گذشته به 30 پایگاه صادراتی ارتقا یافت و از لحاظ ارزشی این صادرات شرکت در سال 87 حدود 42درصد رشد داشت.
وی بیان داشت باتوجه به برنامهریزیهای انجام شده و اهداف منظوره برای توسعه صادرات محصولات شرکت سایپا قرار است سهم صادرات این شرکت تا 20درصد افزایش یابد؛
چرا که مجموعه گروه خودروسازی سایپا در سال 1390 تولید یک میلیون دستگاه انواع خودرو را در برنامه کاری خود قرار داده است.
موذنی افزود: تا سال 1390 علاوه بر رشد 20درصدی تولید محصولات سایپا، تعداد برندهای اختصاصی این شرکت
به 4 برند میرسد.
وی از بهرهبرداری از خط تولید مگان، افتتاح خط تولید موتور خودرو تندر90 راهاندازی طرح توسعه شیشهنشکن، افتتاح خط تولید رنگ خودرو بر پایه آب، شروع تولید نسل جدید کامیونها، رونمایی از موتور دوگانهسوز انژکتوری و موتور پایه گازسوز، بهعنوان مهمترین فعالیتهایی یاد کرد که در رئوس کاری شرکت سایپا لباس تحقق به تن کرده است.
__________________
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 282]