تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836338577




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

/گزارش خبري ايلنا/سوء مديريت و ضعف اطلاع‌‏رساني؛ دو عامل اصلي در عدم موفقيت اجراي ماليات بر ارزش افزوده


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: /گزارش خبري ايلنا/سوء مديريت و ضعف اطلاع‌‏رساني؛ دو عامل اصلي در عدم موفقيت اجراي ماليات بر ارزش افزوده


تهران- خبرگزاري كار ايران
موضوع ماليات بر ارزش افزوده به يكي از مهم‌‏ترين و پرچالش‌‏ترين موضوعات اقتصاد ايران در روزهاي اخير تبديل شده است؛ سيستم مالياتي جديد كشور كه تجربه بسيار موفقي در كشورهاي مختلف دنيا داشته است.

به گزارش ايلنا، علي‌‏رغم اهميت اجراي اين نظام مالياتي در كشور، تاكنون به طور جامع و كامل مزاياي اجراي اين سيستم مالياتي و نحوه اجرايي ساختن آن براي افكار عمومي تشريح نشده است.
عزم دولت براي اجرايي شدن ماليات بر ارزش از اول مهرماه، مخالفت‌‏هاي گسترده‌‏اي را در جامعه به همراه داشت كه نمود عيني آن، تعطيلي بازارها در بسياري از شهرهاي كشور و به ويژه در تهران، تبريز، اصفهان و مشهد بوده است. بازاريان و اصناف اعلام كرده‌‏اند كه از نحوه اجراي ماليات بر ارزش افزوده آگاهي ندارند. البته اين عدم آگاهي به صورتي واضح مشخص مي‌‏شود؛ آنجا كه اصناف مي‌‏گويند «ماليات بر ارزش افزوده 3 درصد است و اگر كالايي 6 مرتبه در بازار بچرخد، حدود 20 درصد بر آن ماليات تعلق مي‌‏گيرد!» اين گفته صنوف به خوبي مشخص مي‌‏سازد كه هنوز سازمان امور مالياتي كوچك‌‏ترين گام ممكن براي تشريح جزئيات اوليه ماليات بر ارزش افزوده را برنداشته است و به اصناف نگفته‌‏ كه اين ماليات بر كالاي نهايي وضع مي‌‏شود.
اطلاع‌‏رساني، نخستين چالش
سازمان امور مالياتي علي‌‏رغم آنكه اعلام مي‌‏كند براي تشريح ابعاد موضوع ماليات بر ارزش افزوده هزينه‌‏هاي زيادي در بعد اطلاع‌‏رساني كرده است، اما عدم شناخت كافي مديران اين سازمان از چگونگي اطلاع‌‏رساني صحيح در حوزه‌‏هاي كلان كشور مانند ماليات موجب شده است اين هزينه‌‏ها در مسير درست و مناسبي صورت نگيرد. به عنوان مثال سازمان امور مالياتي در راستاي استقرار نظام جامع مالياتي اقدام كه بخشي از آن به موضوع ماليات بر ارزش افزوده بر مي‌‏گردد، اقدام به انجام هزينه‌‏هاي گزافي براي راه‌‏اندازي «رسانه مالياتي ايران» كرد تا به نوعي در راستاي استقرار نظام جامع، فرهنگ‌‏سازي‌‏هايي را انجام دهد اما مسؤولان اين سازمان بايد پاسخگو باشند كه انتشار هفته‌‏نامه و هزينه كردن در سايتي كه نمود خارجي بسيار كمرنگي داشته است، با چه صرفه و توجيهي صورت گرفت؟
متأسفانه در حوزه ماليات بر ارزش افزوده بيشترين اطلاع‌‏رساني صورت گرفته از سوي روابط عمومي سازمان امور مالياتي و مديران اين سازمان، فقط در خصوص تعريف و تمجيد از اين قانون بدون اشاره به جزئيات و نحوه اجراي آن و همچنين اعلام مرتب زمان اجرايي شدن قانون بوده است.
در همين حال، روز گذشته رئيس كل سازمان امور مالياتي اعلام كرده است كه صنوفي كه در سال كمتر از 6 ميليون تومان ماليات مي‌‏پردازند، از شمول مرحله اول اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده خارج هستند و مرحله اول اجراي اين قانون، شامل آنها نمي‌‏شود. اين موضوع مهم در حالي مطرح شده است كه اعتراض بازاريان به قانون ماليات بر ارزش افزوده به اوج خود رسيد و شايد با اطلاع‌‏رساني مناسب در خصوص همين خبر در ماه‌‏هاي گذشته، مي‌‏شد از بروز آشفتگي در بازارها جلوگيري و نگراني برخي صنوف را تعديل كرد.
سوء مديريت؛ عاملي اثرگذار
سوء مديريت در نحوه اجراي ماليات بر ارزش افزوده نيز عامل مهم ديگري است كه بر شكست اجراي زمان‌‏بندي شده قانون ماليات بر ارزش افزوده تأثير داشته است. يكي از نكات مهمي كه اصناف و بازاريان اعلام كرده‌‏اند، اين است كه در نشست‌‏هاي خود با مميزان و مديران ادارات كل مالياتي در استان‌‏ها و شهرستان‌‏ها، نتوانسته‌‏اند پاسخ مناسبي براي ابهامات اجرايي اين قانون دريافت كنند. آنها مي‌‏گويند مديران و كاركنان ادارات ماليات نيز به طور دقيق از جزئيات و ابعاد اجرايي اين قانون آگاهي نداشته و بنابراين نمي‌‏توانسته‌‏اند اين قانون را به درستي اجرا كنند.
عدم آموزش لازم به نيروهاي سازماني، ضعف بزرگ سازمان امور مالياتي بوده است كه از سوء مديريت نشأت مي‌‏گيرد. از طرفي ديگر، مديريت عالي سازمان نتوانسته است فرآيندهاي درون‌‏سازماني را براي اجراي ماليات بر ارزش افزوده به درستي طي كند به طوري كه چارت تشكيلاتي ماليات بر ارزش افزوده در تاريخ 26 شهريور 87، يعني تنها چهار روز مانده به اجراي اين قانون به تصويب رسيد و هنوز علي‌‏رغم گذشت 23 روز از زمان اجرايي شدن قانون ماليات بر ارزش افزوده، ساختمان ماليات بر ارزش افزوده واقع در خيابان استاد نجات‌‏الهي تهران تقريباً خالي از سكنه است.
ازطرفي، به طور قطع موضوع ضعف اطلاع‌‏رساني نيز باز به مديريت كلان سازمان بر مي‌‏گردد و سازمان امور مالياتي بايد در زمينه تعطيلي بازارها و اعتراضات عمومي كه هزينه‌‏هاي زيادي براي كشور داشته و دارد، پاسخگو باشد. سوء مديريت در اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده، در حال تبديل شدن به يك مسأله امنيتي بود و قطعاً مديريت كلان سازمان امور مالياتي بايد در اين خصوص پاسخ دهد؛ چرا كه اگر تدبير رئيس جمهور محترم براي به تعليق اجراي اين قانون نبود، قطعاً تعطيلي بازارها عواقب جبران‌‏ناپذيري براي اقتصاد كشور مي‌‏توانست به همراه داشته باشد.
پايان پيام

كد خبر: 451469
 سه شنبه 23 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن