واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رئيس بيمارستان شفاي اهواز: احداث مركز پيوند مغز استخوان يكي از اولويتهاي ماست همكاري خيرين لازمه كمك به درمان و توانبخشي سرطانيهاست
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: بهداشت و درمان
رئيس بيمارستان شفاي اهواز گفت: احداث مركز پيوند مغز استخوان يكي از اولويتهاي مهم بيمارستان است كه در صورت تامين بودجه لازم عملي خواهد شد.
دكتر محمد پدرام در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ اظهار داشت: احداث مركز پيوند مغز استخوان مورد موافقت وزارت بهداشت و استانداري قرار گرفته است، پيشبيني ميكنيم كه بودجهاي حدود 2 ميليارد تومان براي ساخت ساختمان و تجهيز آن نياز باشد كه به تامين اين هزينه از طريق مراجع نام برده نيازمنديم.
وي يادآور شد: بيمارستان شفا تنها مركز آموزش و درماني فوق تخصص ارائه دهنده خدمات به بيمارستان سرطاني و خاص (هموفيلي، تالاسمي، سيكل سل و ...) در تمامي سنين در استان خوزستان و استانهاي همجوار (ايلام، كهگيلويه و بويراحمد، لرستان) و همچنين بيماران سرطاني كشور جنگ زده عراق است.
پدرام افزود: تعداد بيماران سرطاني در استان رو به افزايش است بطوريكه سالانه بيش از يك هزار مورد جديد سرطاني در كودكان و بزرگسالان به ثبت ميرسد. از سال 64 كه اين مركز تاسيس شده است تا كنون 20 هزار مورد بيمار سرطاني در اطفال و بزرگسالان شناسايي شده است.
وي خاطرنشان كرد: استان خوزستان بر روي كمربند تالاسمي واقع شده است. تالاسمي در اين منطقه شيوع بالايي دارد كه اغلب به علت درصد بالاي ازدواجهاي فاميلي در استان است. به اين منظور مركز تشخيص قبل از تولد را راهاندازي كرديم كه با انجام كارهاي مشاورهاي در مرحله اول و انجام كارهاي ژنتيك در زوجين و سپس نمونه برداري از جنين بيماري را تشخيص و در صورت مبتلا بودن سقط جنين را قبل از چهار ماهگي انجام ميدهيم كه از تولد نوزاد بيمار جلوگيري ميكند. در اين راستا خدمات جانبي ديگري به بيماران و مردم در مورد كليه بيماريهاي خوني و بيماريهاي بدخيم و اختلالات سيستم ايمني داده ميشود.
پدرام تاكيد كرد: اين بيمارستان خدمات جانبي ديگري نظير فيزيوتراپي، آزمايشات خوني، پاتولوژي، سونوگرافي و راديولوژي و مشاوره براي بيماران و ساير مردم را انجام ميدهد. هم اكنون 200 بيمار هموفيلي و داراي اختلالات انعقادي و 5 هزار بيمار تالاسمي از خدمات مستمر اين مركز بهرهمند هستند.
وي در مورد دلايل آمار بالاي سرطان و تالاسمي در استان گفت: مشكلات ژنتيكي، عوارض ناشي از جنگ تحميلي، وجود صنايع سنگين، آلودگي آب آشاميدني به دليل ورود فاضلاب صنعتي، خانگي و همچنين سموم شيميايي آلودگيهاي محيطي و گرد و غبار از جمله عوامل گسترش روز افزون اين بيماري در استان خوزستان است.
پدرام در مورد بخشهاي جديد بيمارستان گفت: بخش سرپايي خونگيري با 23 تخت اختصاصي و امكانات لازم و تغذيه همراه و خود بيمار و 2 اورژانس بزرگسالان و اطفال و مراكز شيميدرماني سرپايي را احداث كرديم.
پدرام در پايان يادآور شد: اين مركز تك تخصصي و جزء بنيانگذاران رشته خون و سرطان كودكان در ايران است. سطح درمان در اينجا با كيفيت مطلوب انجام ميشود و متخصصان فراواني در اين مركز تربيت شده است. از مهمترين مشكلات اين مركز و بيماران، هزينههاي درماني بالاست كه حدود 2 برابر درآمد خودگرداني است؛ همچنين مشكلات تهيه دارو و فقر مالي بيماران و طولاني بودن دوره درمان نيز از مشكلات عمدهاي است كه بيماران با آن روبرو هستند؛ به همين دليل از مردم و خيرين تقاضا داريم كه از اين بيماران حمايتهاي لازم و بيش از پيش داشته باشند.
انتهاي پيام
دوشنبه 22 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 830]