واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماينده مردم تهران در گفتوگو با فارس: نقش رسانهها در ترويج حجاب در عصر چند رسانهاي ارزشمند است
خبرگزاري فارس: نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت: رسانههاي مختلف براي پيامرساني به مخاطبان و ايجاد باور حجاب بايد از شيوههاي سازنده و مؤثر استفاده كنند و در عصر چند رسانهاي نقش آنها در ترويج حجاب بسيار ارزشمند است.
طيبه صفايي در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس گفت: رسانهها در گسترش فرهنگ عفاف و حجاب ميتوانند نقش بنيادي و محوري را ايفا كنند زيرا بازوهاي ارتباطي بين مسئولان و مردم محسوب ميشوند و ميتوانند تعامل بسيار مثبت و سازندهاي در خصوص اطلاعرساني شفاف درباره گسترش حجاب و عفاف داشته باشند.
وي با اشاره به اينكه نقش رسانه ملي در ترويج حجاب و عفاف در جامعه بسيار پررنگ است، اظهار داشت: رسانهها در عصر اطلاعات و ارتباطات نقش بسيار مهم و حساسي را ايفا ميكنند و ميتوانند به توسعه و ترويج فرهنگ ارزشي جامعه كمك كرده و در نقطه مقابل اگر به رسالت اساسي خود نپردازند از اين نظر نقش متضاد را ايفا خواهند كرد.
اين نماينده مجلس شوراي اسلامي اضافه كرد: با توجه به اينكه حتي آموزشهاي غيررسمي از طريق رسانهها در جامعه گسترش پيدا ميكند؛ بايد در سيستم تعليم و تربيت نيز از نقش رسانهها در راستاي گسترش اين آموزشهاي غيررسمي استفاده مناسب كنيم.
وي ادامه داد: رسانههاي مختلف براي پيامرساني به مخاطبان و ايجاد باور حجاب بايد از شيوههاي سازنده و مؤثر استفاده كنند و در عصر چند رسانهاي نقش رسانهها بسيار ارزشمند است.
صفايي اضافه كرد: در سيستم آموزشي، تعليمي و تربيتي در راستاي ايجاد تفكر و رفع ابهاماتي كه در ذهن جوانان وجود دارد در خصوص شفافيتسازي براي گسترش فرهنگ حجاب و عفاف نياز جدي به همراهي و همگامي رسانهها داريم كه در اين راستا انديشمندان، صاحبنظران علوم تربيتي، جامعهشناسان و متوليان حوزههاي علمي و ديني به نحو مؤثري ميتوانند عمل كنند.
وي معتقد است: نسل جديد نيازمند دريافت پيام از طريق رسانههايي است كه جاذبه لازم را داشته باشند لذا يكي از رسالتهاي رسانهها پيامرساني به شكل انگيزشي و با جذابيت بيشتر خصوصا به نسل جوان جامعه است. از اين طريق ارتباطات صحيح انساني و اخلاقي بين جوانان تقويت شده و ضرورتي را از بعد پذيرش دروني، قلبي و عملي در آنان ايجاد ميكند
تا حدود عفاف و حجاب را در جامعه و خانوادهها به نوعي رعايت كنند.
اين نماينده مجلس شوراي اسلامي افزود: رسانهها ميتوانند با تبيين فلسفه، پيامدهاي مثبت فرهنگي، اجتماعي، رواني و اخلاقي و ضرورت حفظ حجاب و آثار آن در امنيت اجتماعي و نقش حجاب در عرصههاي مختلف زندگي، به ترويج حجاب و پذيرش دروني و قلبي آن در بين جوانان بپردازند.
وي ادامه داد: اثرات مثبت و منفي رعايت و عدم رعايت عفاف و حجاب ميتواند در تقويت و يا سست كردن بنيانهاي اخلاقي خانواده و جامعه بسيار مؤثر باشد، وقتي زن و مرد پايبندي به رعايت مسائل اخلاقي و حقوق فرديشان در خصوص رعايت هنجارهاي جامعه داشته باشند مقيد به داشتن تعهداتي نسبت به يكديگر و همين طور حفظ خود از بعد اخلاقي و رواني از آسيبهاي اجتماعي ميشوند.
صفايي گفت: امنيت رواني و خانوادگي ميتواند افراد را از زشتيها و آسيبهاي اجتماعي مصون كند.
انتهاي پيام/
دوشنبه 22 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]