واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: خراسان جنوبي امن ترين استان است
چاوشان: استان خراسان جنوبي در زمينه ناامني و اختشاش امن ترين استان در كل كشور شناخته شده و رتبه اول كشوري را در اين خصوص به دست آورده است. فرمانده يگان ويژه پاسداران فرماندهي انتظامي استان با بيان اين مطلب به خبرنگار ما گفت: با درايت و مديريت مسئولان سياسي و نظامي و انتظامي استان، همچنين به خاطر فرهنگ بالاي مردم موضوع اختشاشات و اجتماعات غيرقانوني در استان نسبتا منفي بوده است كه اين خود يكي از شاخص هاي خوب خراسان جنوبي است كه با توجه به همجواري با ناامن ترين كشور يعني افغانستان در كل كشور جزو امن ترين استان ها شناخته شده است.
سرهنگ دوم علي عزيزي با بيان اين كه از سال گذشته تاكنون ۷هزارو۳۱۵نفر از افاغنه غيرمجاز را توانسته ايم از استان طرد كنيم، به شرح وظايف اين يگان پرداخت و گفت: عمده وظايف يگان ويژه كنترل بحران ها و ناآرامي هاي اجتماعي آشوب هاي خياباني تامين امنيت راهپيمايي بزرگ، جلوگيري از راهپيمايي غيرمجاز، مبارزه مستمر و قاطع با هر گونه خراب كاري و تروريسم، ماموريت نظم ورزشگاه هاي بزرگ و مسابقات مهم، عمليات هاي امدادي و كمك به آسيب ديدگان حوادث غيرمترقبه و پشتيباني و تقويت ساير واحدهاي نيروي انتظامي بنا به دستور يگان ويژه.
وي متذكر شد: يگان ويژه خراسان جنوبي نيز با توجه به اين وظايف تمام ماموريت هاي استان را پشتيباني كرده است.
وي افزود: يگان ويژه استان به منظور تقويت امنيت اجتماعي با فرماندهي انتظامي همكاري مي كند و حجم وسيعي از ماموريت ها را انجام داده و مي دهد از جمله برقراري امنيت در ديدارهاي مسئولان استان، توقيف موتورسيكلت هاي متخلف در راستاي طرح امنيت اجتماعي، مبارزه با كالاهاي قاچاق و مواد سوختي، برخورد با مظاهر علني فساد در تفرج گاه ها و تفريح گاه ها به عنوان پليس كوهستان، شركت در مراسم ملي و مذهبي به صورت گسترده و جمع آوري افاغنه و طرد آنان از مرزهاي استان.
وي با توضيح درباره واحد رهايي گروگان ادامه داد: وظيفه اصلي ما مقابله با گروگان گيري و تروريسم است كه خوشبختانه در استان كمتر شاهد چنين مواردي هستيم.
اين مقام در خصوص پليس كوهستان نيز گفت: از سال گذشته فعاليت ما در اين خصوص به طور گسترده انجام شده است كه بيشتر جنبه ارشادي داشته و در روزهاي آخر هفته و ايام تعطيل از ساعات اوليه روز تا نيمه شب يگان ما در تفرج گاه ها حضور دارند.
عزيزي در خصوص قاچاق كالا و سوخت افزود: بالغ بر ۳۰۰هزار ليتر سوخت در ۲سال گذشته گرفتيم و شايد بتوان گفت سال گذشته در طي ۲۴ساعت بالغ بر ۳۰ هزار ليتر سوخت قاچاق مي شد اما با اجراي طرح مبارزه با قاچاق سوخت اين رقم به حداقل ممكن رسيده است. وي در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبني بر اين كه تاكنون چند مورد اختشاش در استان داشته ايم گفت: تنها يك مورد اختشاش داشتيم كه آن هم مربوط به آب شرب سربيشه بود كه بلافاصله حل شد و گاها تحصن هاي كوچك در محل استانداري داشتيم كه آن ها هم با درايت مسئولان حل شد.وي همچنين در خصوص ورود افاغنه به كشور و به كارگيري آن ها توسط هموطنان متذكر شد: با توجه به بيماري هاي خطرناكي كه اين افراد با خود وارد مي كنند، از به كارگيري اين افراد جدا خودداري كنند.
فرمانده يگان ويژه پاسداران فرماندهي انتظامي خراسان جنوبي خواستار اطلاع رساني جامع تر در خصوص قاچاق سوخت شد و افزود: اگر عواقب اين معضل را همه بدانند و خساراتي كه به كشور و به تبع آن به خود مردم بر مي گردد را بدانند، اين كه قاچاق اين مواد سوختي باعث آتش گرفتن چند خودرو و سوختن چند نفر و حتي زن و بچه هاي بي گناه شده است را بدانند و اگر مشكل اشتغال به خصوص در روستاهاي فقير مرز نشين ما حل شود و ماموران نيز با جديت خيلي بيشتري كار را ادامه دهند، شايد اين مشكل به حداقل برسد.
وي هدف از برپايي اين نمايشگاه را نمايش تجهيزات و امكانات يگان ويژه با هدف آشنايي شهروندان با شرح وظايف و ماموريت هاي يگان ويژه عنوان كرد.
دوشنبه 22 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2055]